öncelikle benimgibi gün sayan arkadaşlara hayırlı haber almaları dileğiyle,benim merak edip tam cevap alamadığım bir sorum var,bu 4.denemem,bügün transferimin 10.günü. normalde test günümden 3 gün önce adet olurdum fakat bu sefer adet olmayınca merak ettim estrofem diye bi ilaç kullanıyorum bu ilaç adet gecikmesi yaparmı çünki fazlada ümitlenmek istemiyorum sonrası yıkıcı oluyor,
canım estrofem rahim kalınlaştırıcı bir hap...bu hapı hala kullanıyorsan adet olmazsın...çünkü adet olduğunda rahim en ince haline döner...bu hap adet olmanı engeller...
sanırım dondurulmuş denedin...inşallah iyi sonuçlar alırsın..
öncelikle benimgibi gün sayan arkadaşlara hayırlı haber almaları dileğiyle,benim merak edip tam cevap alamadığım bir sorum var,bu 4.denemem,bügün transferimin 10.günü. normalde test günümden 3 gün önce adet olurdum fakat bu sefer adet olmayınca merak ettim estrofem diye bi ilaç kullanıyorum bu ilaç adet gecikmesi yaparmı çünki fazlada ümitlenmek istemiyorum sonrası yıkıcı oluyor,
Bendede ayni endiseler var regli sancilarim var ilk denememde benimde tam test gununden 3 gun once regli olmustum belirtier mevcut hayirlisi ...
Estrofemin regliyi engelledigini bilmiyordum sudenaz bu bilgilendirme icin tesekkurler....
Bendede ayni endiseler var regli sancilarim var ilk denememde benimde tam test gununden 3 gun once regli olmustum belirtier mevcut hayirlisi ...
Estrofemin regliyi engelledigini bilmiyordum sudenaz bu bilgilendirme icin tesekkurler....
sanırım senin ikinci denemen canım iki denemedede estrofem kullandınmı yoksa bu denemedemi kullanıyosun,ben ilk defa kullanıyorum bu ilacı.hakkımızda hayırlısı artık.
sanırım senin ikinci denemen canım iki denemedede estrofem kullandınmı yoksa bu denemedemi kullanıyosun,ben ilk defa kullanıyorum bu ilacı.hakkımızda hayırlısı artık.
Evet ikinci denemem birincide estrofem kullandirmamislardi gerci yurt disinda tedavi gormustum....tumuygulamalar farkliydi....bu defa estrofem var belki vucudum regli olmaya calisiyor estrofem engelliyor bilemedim....
Evet ikinci denemem birincide estrofem kullandirmamislardi gerci yurt disinda tedavi gormustum....tumuygulamalar farkliydi....bu defa estrofem var belki vucudum regli olmaya calisiyor estrofem engelliyor bilemedim....
belirtilere fazla takılmamak lazım çünkü benim ikinci denemem tutmuştu fakat ilerlemedi ne yazıkki,bütün belirtilerin aynısını ozamanda yaşamıştım tutmayanlardada yaşamıştım,yani her iki konumdada yaşıyoruz belli olmaz hiç nolcağı inş güzel sonuçlar olur az kaldı.
Hayatimda bu ilac kadar igrenc bir sey daha gormedim ben. Beni altust etti. Lutfen kullanmayin vallahi bak eger bi sikintiniz yoksa normal seyirde bebek sahibi olmak istiyorsaniz bu ilactan uzak durun. Ben 5 aylik evliyim yasim 27 doktora gittim. Esim asker oldugu icin dogu gorevindeyiz suan haliyle doktor secme hakkimizda olmuyor tabi. Neyse hemen cocuk sahibi olmak isteriz tiri viri anlattik ultrosondan bakti ilk bir yil falan filan dedi bi kac fitil hap ve bu ilaci verdi. Neyse kullandim hepsi bitti. Adet olmuyorum. E haliyle umutladim. 16 gun geciktim ama ben kendimi hamileyim saniyorum bide kahverengi bi akintida geldi. Arkadaslarima soruyorum sizde de bolemi oldu die falan filan derken testlere verdigim paralari hic solemiyim bile. Derken kan testine gittik tabiki negatif. Yani esimin moral bozuklugu benim halim sinir sistemim yerinden oynadi. Derken 4 gun sonra adet oldum ben:) normal seyirde gidiyordu bak bugun 10.gunum hala adetim:) ve son 3 gundur gunde 8 ped degisiyorum. Asiri kanamam var. Yuzumde de dokuntu yapti. Hanimlar telefonlarinizda ki uygulamalari silin hesaplama yapmayin gerekirse hamile olan arkadaslariniz ile biraz mesefa koyun. Kimsenin size ne zaman olacak cocuk varmi gibisinden sorular sormasina izin vermeyin. Esiniz en buyuk destekciniz olacaktir. Biz kendi kendimize yapiyoruz ne yapiyorsak. Suan kafam öyle rahat ki. Olursa surpriz olur olmazsa da daha sonralarda bakariz artik diyorum. Rabbimin bildigi illaki bir sey vardir. Uzulmeyin tmm:)
Yapılan araştırmalara göre
Adet sendromunun daha çok 30’lu yaşlarındaki kadınlarda tedaviyi gerektirdiğini ifade eden Aylin Aksoy Çoban, “Özellikle 30-45 yaş arası kadınlar daha sık yakınıyor. Belirtiler menopoz ile düzeliyor. Her döngüde belirtiler mutlaka ortaya çıkmasa bile, döngülerin çoğunluğunda bulunuyor. Hatta bazı aylar diğerlerinden daha kötü olabiliyor. Zaten kadınların çoğu durumlarının yaşla birlikte kötüleştiğini bildiriyor” diyor