Estrofem adeti engeller mi ?

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
408
Kızlar doktor bana estrofem verdi. 30 ekimden beri içiyorum. Ama "şu gün kes" demedi.

Estrrofem almaya devam etmenin adet görmeyi engellediğine dair burda bir kaç şey okudum bu doğru mu ?

ne zaman bırakmak gerekiyor ?

bırakmazsam adet olmam mı ?
(doktorumada ulaşamıyorumşu an. ama "şu gün bırak" derdi herhalde !? atlamış olabilir mi ? kafam karıştı sabah sabah)

Canim adet günün geçti mi bana da bu ay bu ilaçtan verdi fakat ben daha yeni kullanmaya başladım adet günün geçtiyse kan testi yaptir

Kızlar doktor bana estrofem verdi. 30 ekimden beri içiyorum. Ama "şu gün kes" demedi.

Estrrofem almaya devam etmenin adet görmeyi engellediğine dair burda bir kaç şey okudum bu doğru mu ?

ne zaman bırakmak gerekiyor ?

bırakmazsam adet olmam mı ?
(doktorumada ulaşamıyorumşu an. ama "şu gün bırak" derdi herhalde !? atlamış olabilir mi ? kafam karıştı sabah sabah)
Estrofem endometrium inceliği için kullanılıyor.ben de kullandım günde iki defa kutu bitene kadar kullanılıyor.Dr kontrole çağırmadımı acaba? Ve adet görmeyi engellemedi ben de yani adet düzenim hiç bozulmadı.

Estrofem endometrium inceliği için kullanılıyor.ben de kullandım günde iki defa kutu bitene kadar kullanılıyor.Dr kontrole çağırmadımı acaba? Ve adet görmeyi engellemedi ben de yani adet düzenim hiç bozulmadı.

beni 13 gün kullandıktan sonra çağırmıştı. malesef yine rahim 6 mm di :( Bu gün adet günüm. Bekliyorum bakalım bana bir etkisi olacakmı. Kalınlaşmazsa 5 gün içinde histereskopi olucam.

seni ne kadar kullandın acaba ? ve rahimi kalınlaştırabildin mi ?

teşekkür ederim cevap için.

Canim adet günün geçti mi bana da bu ay bu ilaçtan verdi fakat ben daha yeni kullanmaya başladım adet günün geçtiyse kan testi yaptir

kan testi yaptırmak benim için "13.cuma" yı tekrar seyretmek gibi :(

artık o kadar negatif gördümki, test yaptırıp üzüleceğime evde otururken gelsin buyursun diyorum.

zaten şu anda belimde, karnımda ağrılar baş göstermeye başladı.

sana neden estrofem verdiler arkadaşım ? sorun neydi ?

beni 13 gün kullandıktan sonra çağırmıştı. malesef yine rahim 6 mm di :KK43: Bu gün adet günüm. Bekliyorum bakalım bana bir etkisi olacakmı. Kalınlaşmazsa 5 gün içinde histereskopi olucam.

seni ne kadar kullandın acaba ? ve rahimi kalınlaştırabildin mi ?

teşekkür ederim cevap için.
Ben aşılama deniyorum ilk aşılamamızı 15.11.14 te yaptık inşallah olur
Klomen kullandım ve incelik kölmene bağlı olabilir dedi doktorum ilk kullandığım da kalınlık oldu şimdi yine başladım Hayırlısı

Ben aşılama deniyorum ilk aşılamamızı 15.11.14 te yaptık inşallah olur
Klomen kullandım ve incelik kölmene bağlı olabilir dedi doktorum ilk kullandığım da kalınlık oldu şimdi yine başladım Hayırlısı

umarım pozitifi görürsün canım

kan testi yaptırmak benim için "13.cuma" yı tekrar seyretmek gibi :KK43:

artık o kadar negatif gördümki, test yaptırıp üzüleceğime evde otururken gelsin buyursun diyorum.

zaten şu anda belimde, karnımda ağrılar baş göstermeye başladı.

sana neden estrofem verdiler arkadaşım ? sorun neydi ?
Canım ben klomen ve iğne tedavisine başladım bilmem doktor verdi sormadım da sana neden verdi

benim rahim kalınlaşmıyor. o yüzden verdi. nerdeyse 2 kutu bitirdim yinede kalınlaşmadı .
Allah şifanı versin canım bana rahim kalınlığın normal demişti ilk gittiğim de fakat klomen mi incelttı de verdi acaba pazartesi gidicem tekrar sorarım

Back
X