- 11 Mart 2025
- 309
- 171
- 18
- Konu Sahibi blueistanbul
Merhabalar
Estrofem ilacını hangi haftada bıraktınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışı sonrası hocamın bana verdiği ilaç listesi. Kalp atışı öncesi günde 4 tane kullanıyordum. Kalp atışı sonrası:Merhabalar
8. haftaMerhabalar
12 tamm etdkde sonraMerhabalar
Benim doktorda aynıKalp atışı sonrası hocamın bana verdiği ilaç listesi. Kalp atışı öncesi günde 4 tane kullanıyordum. Kalp atışı sonrası:
1 hafta günde 3 defa
1 hafta günde 2 defa
1 hafta günde 1 defa
Sonra birakis
Kalp atış kaçıncı hafta olduKalp atışı sonrası hocamın bana verdiği ilaç listesi. Kalp atışı öncesi günde 4 tane kullanıyordum. Kalp atışı sonrası:
1 hafta günde 3 defa
1 hafta günde 2 defa
1 hafta günde 1 defa
Sonra birakis
6.haftada.Kalp atış kaçıncı hafta oldu
Demek ki sistem aynı. Birden bırakmak doğru değil demek ki.Benim doktorda aynı
Hiç kanama veya kahverengi leke şikayetleriniz oldumu 5.-6. Haftalarda?7.hafta bitimi estrofem 10.hafta progestan fitili,11.hafta progestan iğneyi bıraktım.Birsahada hiç kullanmadım ilaç
Evet lekelenme oldu.kan uyuşmazlığı iğnesi oldum tedbir amaçlı.Fitili bırakınca lekelenme bitti bende.Fitil tahriş ediyormuş.Hiç kanama veya kahverengi leke şikayetleriniz oldumu 5.-6. Haftalarda?
Bende 12 hafta bitdi birde kesdı 4 tane alıyodum gün boyu , takip doktorum 10 hafta kesmek istedı ama ben tüp bebel doktorumu dınlesım devam etsın , bırkınca kanama lekeleme sorunum olması 8 hafta falan bırakanlard aolmuşHerkes erkenden bırakabilmiş estrofemi
Benim doktorum 12. Haftada birden kesecek
Ben 6+6 haftadayim dun gece oldu az kanamam su an da kahverengi lekelenme varHiç kanama veya kahverengi leke şikayetleriniz oldumu 5.-6. Haftalarda?
Doktora gittin mi nededi?Ben 6+6 haftadayim dun gece oldu az kanamam su an da kahverengi lekelenme var
Merhaba kızlar bunu ne için kullanıyorsunuz acaba bende yeni tüp bebek tedavisine başkayacaktım 7 folikül göründü adet döneminde ama 1 tanesi diğerlerinden büyük ilerliyormuş 11 mm miş adetin 14.günü günde iki kere bunu kullanmamı söyledi deBende 12 hafta bitdi birde kesdı 4 tane alıyodum gün boyu , takip doktorum 10 hafta kesmek istedı ama ben tüp bebel doktorumu dınlesım devam etsın , bırkınca kanama lekeleme sorunum olması 8 hafta falan bırakanlard aolmuş
Transferde kullanılyor ostorojen hormonuMerhaba kızlar bunu ne için kullanıyorsunuz acaba bende yeni tüp bebek tedavisine başkayacaktım 7 folikül göründü adet döneminde ama 1 tanesi diğerlerinden büyük ilerliyormuş 11 mm miş adetin 14.günü günde iki kere bunu kullanmamı söyledi de