Estrofem hangi hafta bıraktınız?

Merhabalar
Estrofem ilacını hangi haftada bıraktınız?
Kalp atışı sonrası hocamın bana verdiği ilaç listesi. Kalp atışı öncesi günde 4 tane kullanıyordum. Kalp atışı sonrası:
1 hafta günde 3 defa
1 hafta günde 2 defa
1 hafta günde 1 defa
Sonra birakis

7.hafta bitimi estrofem 10.hafta progestan fitili,11.hafta progestan iğneyi bıraktım.Birsahada hiç kullanmadım ilaç

Herkes erkenden bırakabilmiş estrofemi
Benim doktorum 12. Haftada birden kesecek
Bende 12 hafta bitdi birde kesdı 4 tane alıyodum gün boyu , takip doktorum 10 hafta kesmek istedı ama ben tüp bebel doktorumu dınlesım devam etsın , bırkınca kanama lekeleme sorunum olması 8 hafta falan bırakanlard aolmuş

Bende 12 hafta bitdi birde kesdı 4 tane alıyodum gün boyu , takip doktorum 10 hafta kesmek istedı ama ben tüp bebel doktorumu dınlesım devam etsın , bırkınca kanama lekeleme sorunum olması 8 hafta falan bırakanlard aolmuş
Merhaba kızlar bunu ne için kullanıyorsunuz acaba bende yeni tüp bebek tedavisine başkayacaktım 7 folikül göründü adet döneminde ama 1 tanesi diğerlerinden büyük ilerliyormuş 11 mm miş adetin 14.günü günde iki kere bunu kullanmamı söyledi de

2 kutu estrofem var su an elimde günde 3 tane içiyorum doktor bitince bırak daha alma dedi bitmesi de 7. Haftaya falan denk geliyor

Merhaba kızlar bunu ne için kullanıyorsunuz acaba bende yeni tüp bebek tedavisine başkayacaktım 7 folikül göründü adet döneminde ama 1 tanesi diğerlerinden büyük ilerliyormuş 11 mm miş adetin 14.günü günde iki kere bunu kullanmamı söyledi de
Transferde kullanılyor ostorojen hormonu

Back
X