ESTROFEM Kullananlar Lutfen Bakin

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Kızlar 4 gündür Estrofem kullanıyorum başladığımdan beri alt bacaklarımda agri sizi başladı rahatsız etmeye başladı beni . Napsam bilemedim boyle olan varmı benim gibi yoksa başka sorunum mu var çözemedim yardımcı olurmusunuz

Kızlar 4 gündür Estrofem kullanıyorum başladığımdan beri alt bacaklarımda agri sizi başladı rahatsız etmeye başladı beni . Napsam bilemedim boyle olan varmı benim gibi yoksa başka sorunum mu var çözemedim yardımcı olurmusunuz
Tam bilmiyorum ama bu ilaç yüksek oranda pıhtı yapıyor diye okumuştum aynı anda kan sulandırıcı kullanmanız lazım alıyor musunuz?

Tam bilmiyorum ama bu ilaç yüksek oranda pıhtı yapıyor diye okumuştum aynı anda kan sulandırıcı kullanmanız lazım alıyor musunuz?
Evet normalde pıhtılaşmaya yatkınlığım var genetik test yapmışlardı. Doktor biliyor yinede Coraspin 100 mg ile birlikte iç dedi . Ondan korkuyorum bende :( ilacı kesmelimiyim acaba

corasprin kanama alanı yaratabılıyor ki yasadım ve o yuzden bebegı kaybettımkan pıhtısına yatkınlıgın varsa iğne kullan. o kanama alanı yaratmaz. cogu kınse bılmıyor ama corasprın rahımde veya midede kanama alanı yaratır. arkadasımın esi mide kanaması gecırdı zamanında sureklı kulladıgı için. benım suan 20 aylık ıkızler var. ve ben merional iğnelere basladıgım gun kan sulandırıcı kullanmayada basladım ve dogumdan 1 gun once kesmek yeterlı.
corasprın pıhtı attırması cok yuksek olan bi hap. ben sabah aksam 1 tane kullanıyodum rahım ince oldugundan ve bebek 14. haftaya gelene kadarda kullanmak gerekıyo eger rahım sıkıntılıysa. ve elde ayakta uyusukluk yaratırsa acile gitmen gereken durum olusuyor. doktorunla konusup iğnelere gec. kendın rahat yapabilirsin. biraz yakıyo ılk basta ama corasprıne gore daha sağlıklı

Back
X