• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Benimde transferin 2.gunu kizlar dun tarnsfer oldum 2 saat dinlenin odada dediler ama o kadar idrara sıkıştım ki 1 saat sonra kalktım şuan vicdan azabı çekiyorum
Ben her transfer de 30.dk tuvalet e gittim. Negatif de oldu, kimyasal da oldu, tuttu ama düşük de yaptım. Yani sakın strese girme

Valla sürecim zordu ilaçlar falan hiç bahsetmeyeyim agri kesici bile kullanmauan biriydim haliyle çok etkilendim herseyden

Ben de aynılarını hissediyorum. Çalışan biri olarak da çok zorlanırım gibi. Ama tek transferde de tutmazsa tekrar bir transfer hazırlığı yıpratıcı olacak benim için. Psikolojik olarak baya etkilenirim diye düşünüyorum.
Bende çalışıyorum ve bende bunu düşünüyorum yani şansı arttırmak istiyorum bir daha bu kadar ilaç kullanmak istemiyorum tabiki.onedenle iki olsa daha mı iyi olur diyorum belki biri tutar diye ama ikiside tutarsa kısmını kestiremiyorum siz neye karar verirseniz bana da yazar misiniz benim daha bir hafta vaktim var dusunmek için

Bende çalışıyorum ve bende bunu düşünüyorum yani şansı arttırmak istiyorum bir daha bu kadar ilaç kullanmak istemiyorum tabiki.onedenle iki olsa daha mı iyi olur diyorum belki biri tutar diye ama ikiside tutarsa kısmını kestiremiyorum siz neye karar verirseniz bana da yazar misiniz benim daha bir hafta vaktim var dusunmek için
Bugün doktorumla görüştüm. Embriyoların kaliteli ve yaşın genç olduğu için benim gönlüm 1’den yana ama ikiz bebek düşünüyorsanız iki tane koyarız dedi. İkiz gebelik daha riskli olduğu için tercih etmiyorlar sanırım

Merhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde ilk transferim oldu. Herkese çok ilaçlar yazılmış ama bana sadece hap olarak progestron ve iğne olanı yazıldı. Folik asit zaten kullanıyorum. İşlemden 15 dk sonra taburcu oldum ve lavaboya da gittim. 5.gün 5aa taze transfer. Hayırlısı olsun inşallah

Bugün doktorumla görüştüm. Embriyoların kaliteli ve yaşın genç olduğu için benim gönlüm 1’den yana ama ikiz bebek düşünüyorsanız iki tane koyarız dedi. İkiz gebelik daha riskli olduğu için tercih etmiyorlar sanırım
Tabiki yaşta önemli ben 34 yaşındayım 4 yıl olacak olacak evliliğime o yüzden çift istiyorum.

Merhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde ilk transferim oldu. Herkese çok ilaçlar yazılmış ama bana sadece hap olarak progestron ve iğne olanı yazıldı. Folik asit zaten kullanıyorum. İşlemden 15 dk sonra taburcu oldum ve lavaboya da gittim. 5.gün 5aa taze transfer. Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun, güzel haberler alırız inşallah🤲

Ilaç içe içe bir hal oldum artık neyi içtim neyi içmedim karıştırıyorum vitaminler ve diğer ilaçlar toplam kullandığım 10 tane ve transfer günü ve sonrası 3 tane daha toplam 13 tane oluyor ☺️

Back
X