• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Benimde transferin 2.gunu kizlar dun tarnsfer oldum 2 saat dinlenin odada dediler ama o kadar idrara sıkıştım ki 1 saat sonra kalktım şuan vicdan azabı çekiyorum
Ben her transfer de 30.dk tuvalet e gittim. Negatif de oldu, kimyasal da oldu, tuttu ama düşük de yaptım. Yani sakın strese girme

Valla sürecim zordu ilaçlar falan hiç bahsetmeyeyim agri kesici bile kullanmauan biriydim haliyle çok etkilendim herseyden

Ben de aynılarını hissediyorum. Çalışan biri olarak da çok zorlanırım gibi. Ama tek transferde de tutmazsa tekrar bir transfer hazırlığı yıpratıcı olacak benim için. Psikolojik olarak baya etkilenirim diye düşünüyorum.
Bende çalışıyorum ve bende bunu düşünüyorum yani şansı arttırmak istiyorum bir daha bu kadar ilaç kullanmak istemiyorum tabiki.onedenle iki olsa daha mı iyi olur diyorum belki biri tutar diye ama ikiside tutarsa kısmını kestiremiyorum siz neye karar verirseniz bana da yazar misiniz benim daha bir hafta vaktim var dusunmek için

Bende çalışıyorum ve bende bunu düşünüyorum yani şansı arttırmak istiyorum bir daha bu kadar ilaç kullanmak istemiyorum tabiki.onedenle iki olsa daha mı iyi olur diyorum belki biri tutar diye ama ikiside tutarsa kısmını kestiremiyorum siz neye karar verirseniz bana da yazar misiniz benim daha bir hafta vaktim var dusunmek için
Bugün doktorumla görüştüm. Embriyoların kaliteli ve yaşın genç olduğu için benim gönlüm 1’den yana ama ikiz bebek düşünüyorsanız iki tane koyarız dedi. İkiz gebelik daha riskli olduğu için tercih etmiyorlar sanırım

Merhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde ilk transferim oldu. Herkese çok ilaçlar yazılmış ama bana sadece hap olarak progestron ve iğne olanı yazıldı. Folik asit zaten kullanıyorum. İşlemden 15 dk sonra taburcu oldum ve lavaboya da gittim. 5.gün 5aa taze transfer. Hayırlısı olsun inşallah

Maddi açıdan ve istek önemli doktor bana çift koyacağız dedi istersen tek de olur dedi ben cift istiyorum dedim ben çalışmıyorum ve annem destekçi Allah sabrını veriyor ☺️

Bugün doktorumla görüştüm. Embriyoların kaliteli ve yaşın genç olduğu için benim gönlüm 1’den yana ama ikiz bebek düşünüyorsanız iki tane koyarız dedi. İkiz gebelik daha riskli olduğu için tercih etmiyorlar sanırım
Tabiki yaşta önemli ben 34 yaşındayım 4 yıl olacak olacak evliliğime o yüzden çift istiyorum.

Merhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde ilk transferim oldu. Herkese çok ilaçlar yazılmış ama bana sadece hap olarak progestron ve iğne olanı yazıldı. Folik asit zaten kullanıyorum. İşlemden 15 dk sonra taburcu oldum ve lavaboya da gittim. 5.gün 5aa taze transfer. Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun, güzel haberler alırız inşallah🤲

Ilaç içe içe bir hal oldum artık neyi içtim neyi içmedim karıştırıyorum vitaminler ve diğer ilaçlar toplam kullandığım 10 tane ve transfer günü ve sonrası 3 tane daha toplam 13 tane oluyor ☺️

Merhaba, benim de bugün ilk transferim oldu. Tek embriyo 5AA taze transfer. Umarım çok güzel sonuçlar alırız. 🌼

Merhaba, benim de bugün ilk transferim oldu. Tek embriyo 5AA taze transfer. Umarım çok güzel sonuçlar alırız. 🌼
Hayırlı olsun. Inşallah Allahbemeklerimizi boş çıkarmasın 🤲

Nasıl geçti, kolaymi zormu,transferden sonra ağrın oldu mu, nasıl hissediyorsun, çay ve kahve içiliyor mu?☺️

Merhaba hanımlar , ben de ekim ayında transfer olacağım Allah’ın izniyle 🌺🧚‍♀️🙋🏻‍♀️ Hepimize bol şans 🤩

Nasıl geçti, kolaymi zormu,transferden sonra ağrın oldu mu, nasıl hissediyorsun, çay ve kahve içiliyor mu?☺️
Transfer kolay geçti 20 dk yattım sonra eve geldim. Ama gece hep uyandım ağrıdan şuanda da devam ediyor. Bir de sürekli tuvalete gidiyorum o da progestandan kaynaklı büyük ihtimal. Hiç kahve ve çay içmiyorum. Kabak çekirdeği, havuç, avokado tüketmeye çalışıyorum. Senin nasıl ağrın var mı? Test günün 18’i mi 🥹

Kızlar size bir sorum olacak. Benim opudan sonra hiç ağrım olmadı yani dün. Ama bugün öyle ağrılarım var ki adet ağrısının 2-3 katı. Sizin nasıl olmuştu bu normal mi
Merhabalar ağrının acının olması gayet normal sonuçta bir işlem yapılıyor.Benim ilk gün işlem günü operasyondan yaklaşık 2 saat sonra inanılmaz bir ağrım olmuştu aynı regl ağrısı gibi.Hastanede verdikleri ağrı kesici sonrası geçmişti fakat eve geldiğimde oturup kalkamıyordum tuvaletimi bile yaparken canım çok acıyordu.

merhaba, 1 ekimde 2. transferim yapıldı benim de. ilki kimyasal olmuştu. dün test yaptım bişey çıkmadı ama çok erken diye çok da bişey hissetmedim ama endişeliyim tabi. bu arada ohss hk konuşanlar olmus ben orta derece bi ohss yasadım. bayılmalı ayılmalı, çok kötüydü. o yüzcen ilk transferim de dondurulmuş olmuştu. şimdi günde 4 estrofem 2 progra f 2 progestan dex 1 corasprin ve 1 clexane iğne kullanıyorum. progestana çok alıştım sadece biraz morarıyor ama clexane çok yakıyor ya. pazar günü kan testine kadar idrar testi yapmamayı düşünüyorum ama belki kendimi tutamam bilemiyorum

merhaba, 1 ekimde 2. transferim yapıldı benim de. ilki kimyasal olmuştu. dün test yaptım bişey çıkmadı ama çok erken diye çok da bişey hissetmedim ama endişeliyim tabi. bu arada ohss hk konuşanlar olmus ben orta derece bi ohss yasadım. bayılmalı ayılmalı, çok kötüydü. o yüzcen ilk transferim de dondurulmuş olmuştu. şimdi günde 4 estrofem 2 progra f 2 progestan dex 1 corasprin ve 1 clexane iğne kullanıyorum. progestana çok alıştım sadece biraz morarıyor ama clexane çok yakıyor ya. pazar günü kan testine kadar idrar testi yapmamayı düşünüyorum ama belki kendimi tutamam bilemiyorum
Umarın bu sefer pozitif olur 🙏🏻

Herkese merhaba 6 ekimde 5. Gün Embriyosu donmuş transferim oldu kalitesini bilmiyorum %100 canlı çözüldü dedi embriyolog sadece ilk transferim inşallah güzel sonuçlar alırız 🌸 İçimde hissizlik var kendimi hamile gibi anne olacak gibi hissetmiyorum hareket etmeyede korkuyorum ama mecbur hareket ediyorum evin içinde sizde durumlar nasıl nelere dikkat ediyorsunuz aynı gün transfer olan var mı

Bugün transferin 3.günü benim de.4.gün embriyosu transfer edildi 1 tane.Yemek konusunda her zamanki gibi beslenin dendi sadece dışardan veya paketli gıdalardan kaçının dediler.Her sabah 2 bardak civarı çay içiyorum kahve zaten tüketmiyorum. İlk gün çok şişkinlik vardı şükür sonraki günlerde olmadı.

Back
X