• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Herkese merhaba 6 ekimde 5. Gün Embriyosu donmuş transferim oldu kalitesini bilmiyorum %100 canlı çözüldü dedi embriyolog sadece ilk transferim inşallah güzel sonuçlar alırız 🌸 İçimde hissizlik var kendimi hamile gibi anne olacak gibi hissetmiyorum hareket etmeyede korkuyorum ama mecbur hareket ediyorum evin içinde sizde durumlar nasıl nelere dikkat ediyorsunuz aynı gün transfer olan var mı
7 ekimde oldu benim. Bende de aynı şekilde hissedememe durumu var sadece daha sakin hareket ediyorum hafif işler yapıyorum devamlı yatmıyorum.Benim ilk tüp bebek deneyimim o yüzden farkında değilim ne yaşadığımın 😅

7 ekimde oldu benim. Bende de aynı şekilde hissedememe durumu var sadece daha sakin hareket ediyorum hafif işler yapıyorum devamlı yatmıyorum.Benim ilk tüp bebek deneyimim o yüzden farkında değilim ne yaşadığımın 😅
Hayırlı uğurlu olsun 🌸 Bende de hissizlik var iki gün dikkat ettim ama şimdi ev toparlama ütü yemek falan yapmaya başladım yoksa psikolojik kımıldağımda bile etkileniyorum bişey mi oldu diye

Herkese merhaba 6 ekimde 5. Gün Embriyosu donmuş transferim oldu kalitesini bilmiyorum %100 canlı çözüldü dedi embriyolog sadece ilk transferim inşallah güzel sonuçlar alırız 🌸 İçimde hissizlik var kendimi hamile gibi anne olacak gibi hissetmiyorum hareket etmeyede korkuyorum ama mecbur hareket ediyorum evin içinde sizde durumlar nasıl nelere dikkat ediyorsunuz aynı gün transfer olan var mı
Bende 6 Ekim'de transfer oldum merakla test yapcam günü bekliyorum erken yaparsam kötü cikcakmis gibi korkuyorum hiç vakit gecmiyo içimde boşluk var gibi 18i kan verin dedi doktorum

hadi bakalım hayırlısı bende çift koyduracağım yarın inşallah :)
Sizin yaş kaçtı? Çifte nasıl karar verdiniz? Çok kararsızım ben. Tutma ihtimali artıyor çiftte o yüzden çift mi koydursak diyorum. İkisinin de tutması durumunda süreç beni zorlar mı emin de olamıyorum.

Sizin yaş kaçtı? Çifte nasıl karar verdiniz? Çok kararsızım ben. Tutma ihtimali artıyor çiftte o yüzden çift mi koydursak diyorum. İkisinin de tutması durumunda süreç beni zorlar mı emin de olamıyorum.
Doktor 2.nin tutma oranı %10 dedi ve yakın arkadaşımda çift koydurmuştu sadece 1 tanesi tutundu o sebeple çifte karar verdim.
Hazırlanma süreci gerçekten zor ve yıpratıcı hem maddi hemde manevi. İnşallah tutar ve çektiğimiz zahmetlerin karşılığını alırız.
Yani günlük 10 iğne verseydi de şu fitili vermeseydi perişan oldum. O yüzden çift konusunda çok okeyim yani :)

Doktor 2.nin tutma oranı %10 dedi ve yakın arkadaşımda çift koydurmuştu sadece 1 tanesi tutundu o sebeple çifte karar verdim.
Hazırlanma süreci gerçekten zor ve yıpratıcı hem maddi hemde manevi. İnşallah tutar ve çektiğimiz zahmetlerin karşılığını alırız.
Yani günlük 10 iğne verseydi de şu fitili vermeseydi perişan oldum. O yüzden çift konusunda çok okeyim yani :)
Fitil olayı dışardayken çok zor cidden 🥲 benim de 2. Transfer olacağı için yine tutmazsa diye korkuyorum. İki embriyoyu o yüzden düşünüyorum. Tekrar transfer hazırlığına girme ihtimali ürkütüyor beni. İlaç ve iğneler de bana kg aldırdı.

Merhaba hanımlar , ben de ekim ayında transfer olacağım Allah’ın izniyle 🌺🧚‍♀️🙋🏻‍♀️ Hepimize bol şans 🤩

Transfer kolay geçti 20 dk yattım sonra eve geldim. Ama gece hep uyandım ağrıdan şuanda da devam ediyor. Bir de sürekli tuvalete gidiyorum o da progestandan kaynaklı büyük ihtimal. Hiç kahve ve çay içmiyorum. Kabak çekirdeği, havuç, avokado tüketmeye çalışıyorum. Senin nasıl ağrın var mı? Test günün 18’i mi 🥹
Benim ayın 13 de transferim ilaç takviyesi aliyorum

Bende 6 Ekim'de transfer oldum merakla test yapcam günü bekliyorum erken yaparsam kötü cikcakmis gibi korkuyorum hiç vakit gecmiyo içimde boşluk var gibi 18i kan verin dedi doktorum
Benimde 18 i kan verin dedi bence evde test yapıp moralini bozma ya da 17 sinde 1 gün önceden yapabilirsin ben şahsen merkeze gidip kan vereceğim. Bende hiç bişey hissedemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

Hayırlı uğurlu olsun 🌸 Bende de hissizlik var iki gün dikkat ettim ama şimdi ev toparlama ütü yemek falan yapmaya başladım yoksa psikolojik kımıldağımda bile etkileniyorum bişey mi oldu diye
Teşekkürler senin de hayırlı olsun 🌼 Evet aklımızı da tek bir noktada meşgul etmememiz de lazım 🥲

Transfer kolay geçti 20 dk yattım sonra eve geldim. Ama gece hep uyandım ağrıdan şuanda da devam ediyor. Bir de sürekli tuvalete gidiyorum o da progestandan kaynaklı büyük ihtimal. Hiç kahve ve çay içmiyorum. Kabak çekirdeği, havuç, avokado tüketmeye çalışıyorum. Senin nasıl ağrın var mı? Test günün

Son düzenleme:
Merhaba ben de 6 ekimde oldum 18’i kan verme günüm. Buraya yeni katıldım. Umarım hepimiz
güzel ve sağlıklı sonuçlar elde ederiz 🙏

Benimde 18 i kan verin dedi bence evde test yapıp moralini bozma ya da 17 sinde 1 gün önceden yapabilirsin ben şahsen merkeze gidip kan vereceğim. Bende hiç bişey hissedemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun 🙏
Hiç zateen test yapmaya niyetim yok evde direk kan sonucunu beklemek istiyorum umarım pozitif haber alırız hepimiz🤲

Transfer günü progesterona bakılması için kan vermem istenmişti(2 gün önce salı)
Şimdi baktım da değer yüksek çıkmış epey "42,3" Öncesinde ilaç kullanımıyla mı ilgili acaba neden böyle yüksek oldu?

Back
X