• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Herkese selam dün ilk transferim gerçekleşti. 2adet 5.gün yüksek kalite embriyo transferi oldum. Estrofem günde 3 defa progestan fitil sabah aksam 2 adet . Birde coraspin eklendi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🌸😊
Hayırlı olsun 🌸🌸 test gününüz ne zaman?

Merhaba,
Bende 34 yaşına yeni girdim Eylül ayında. Eşimle 4 yıllık evliyiz.
İlk bir yıldan sonra çocuk olmayınca bizde kontrole gittik önce sonra eşim. Bende bir sorun yok eşin için sperm testi isteyelim dedi doktorumuz eşim de azosperm çıktı. Hiç çıkış yoktu. Ve biz devlet hastanesinde başlamaya karar verdik. Eşimin test sonuçları ve süreç rapor almamız nerdeyse 1 yıl sürdü diyebilirim. Sonra önce ağustosta eşimi tese ameliyatına aldılar onda sperm bulununca beni de hemen opuya aldılar. O an ki heyecanımı mutluluğumu anlatamam. Çünkü eşim de bende azospermi ve sperm çıkışı yok deyince çok kötü olmuştuk eşim psikolojik olarak bunalıma girmişti benim çocuğum olmayacak mı diye. Neyse benden çok yumurta çıkınca rahim dinlendirme yapıldı. Kasımın 2.haftası transferim gerçekleşti ve ben erken 7.gündü sanırım her gün iğneye gidiyordum sağlık ocağına Progestan iğneler için gitmişken kan tahlili verdim ve hamile olduğumu öğrendim. Her şey çok iyiydi. Fakat kontrole hastaneye gittiğimizde değerimin düştüğünü öğrendik. İlaçları kestik ve düşük yaptım. Çok sancılı geçti o kanamalarım. Bunlar geçen sene 2024 yılında oldu. Sonra doktor histeroskopi yapmak istedi. Her şey güzeldi neden olmadı diye. Aralıkta histeroskopi oldum. Çok şükür bir şey çıkmadı, patoloji sonucu da temiz çıktı. Doktor tekrar gel dedi. Ben bir kaç dinlenmek istedim. Çünkü çok kötü olmuştum. Martta tekrar gittim Nisan a transferim olacakken bayram tatili birleşince transferim ertelendi mayısta transfer oldum negatif aldım. Sonrasında embriyo da kalmamıştı elimizde özele geçmek istedik. Bayağı görüşmeler sonucu Medicalparkta başladık tedaviye. Ağustosta tekrar tese ve opu olduk eşimle. Şimdi transfer süreci için ilaçlara başladım. Doktorum d vitamini, folik asitle birlikte bana estrofem, coraspin ve enox 4000 verdi 16 sında kontrolüm var ona göre transfer tarihim kesinleşecek

Merhabalar öncelikle Allah kucagimizi boş bırakmasın benimde ilk transferim olacak bende hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı histoskorobi miyom ameliyatı oldum vitamin ilaçlarına devam ettim, 11 olgun yumurta doplandı 10 tanesi iyi çıktı 8 tanesi dollendi 6 tane embriyom var. Eşim dışarıda ve imzası gerekli olduğu için Allah'ın izniyle 3. Adet döneminde yani 13 ekimde transfer gözüküyor. Çift embriyo transferi edilecek. Vitanmin ilaçları,Estrofem,feramat ve ecoprin ilaçları kullaniyorum.Rahim kalınlaşması iyi dedi yarın tekrar kontrolüm var.Bakalım hayırlısı artık güzel olacak inşallah ve şimdiden kış temizliğine başladım ☺️

Merhabalar öncelikle Allah kucagimizi boş bırakmasın benimde ilk transferim olacak bende hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı histoskorobi miyom ameliyatı oldum vitamin ilaçlarına devam ettim, 11 olgun yumurta doplandı 10 tanesi iyi çıktı 8 tanesi dollendi 6 tane embriyom var. Eşim dışarıda ve imzası gerekli olduğu için Allah'ın izniyle 3. Adet döneminde yani 13 ekimde transfer gözüküyor. Çift embriyo transferi edilecek. Vitanmin ilaçları,Estrofem,feramat ve ecoprin ilaçları kullaniyorum.Rahim kalınlaşması iyi dedi yarın tekrar kontrolüm var.Bakalım hayırlısı artık güzel olacak inşallah ve şimdiden kış temizliğine başladım ☺️
Hayırlısı olsun inşallah, umarım ilk seferinde evladını kucağına alırsın 🤲

Hayırlısı olsun inşallah, umarım ilk seferinde evladını kucağına alırsın 🤲
Amin inşallah hepimizin de yüzü güler 🤲
Esrtrofem kullanırken transferden önce herhangi yan etkisi oluyormu? Benim adetim kesinti yani 4 gün sürdü, adet bittikten 2-3 gün sonra goguslerimde agri hissediyorum, akıntım da çok fazla sizlerde oldu mu?

Esrtrofem kullanırken transferden önce herhangi yan etkisi oluyormu? Benim adetim kesinti yani 4 gün sürdü, adet bittikten 2-3 gün sonra goguslerimde agri hissediyorum, akıntım da çok fazla sizlerde oldu mu?
Evet estrofem yüzünden oluyor.

Opu zamanında böyle oldu adet bitti göğüs ağrım başladı yumurta toplandı 2-3 gun sonra adet oldum. 1 hafta önce regl oldum tam zamanında olmadım.

Evet aynı yan etkiler bende de oldu göğüslerim baya sertleşti ve akıntıda vardı hatta başladığım ilk hafta baya baş dönmesi olmuştu şuan 3. Kutudayım sonradan normale dönüyor

Evet aynı yan etkiler bende de oldu göğüslerim baya sertleşti ve akıntıda vardı hatta başladığım ilk hafta baya baş dönmesi olmuştu şuan 3. Kutudayım sonradan normale dönüyor
Benimde bu 2 gündür baş dönmesi var akşamları saat 10 dan sonra oluyor bakalım güzel sonuçlar alalimda önemli olan o ☺️

Kızlar selam tekrar, transfer günüm belli oldu, 14 ekimde olacak. İlk transferim kimyasal olmuştu, bu sefer çift embriyo mu koydursam kararsızım 🙈
Kaç embriyon var ona göre ayarlayabilirsin benim 6 tane çift koyacak doktor

Benimde transferin 2.gunu kizlar dun tarnsfer oldum 2 saat dinlenin odada dediler ama o kadar idrara sıkıştım ki 1 saat sonra kalktım şuan vicdan azabı çekiyorum

Benimde transferin 2.gunu kizlar dun tarnsfer oldum 2 saat dinlenin odada dediler ama o kadar idrara sıkıştım ki 1 saat sonra kalktım şuan vicdan azabı çekiyorum
merhaba süreciniz nasıl ilerlerdi bahsedermisiniz bende olcam ama günü belli degil

Kızlar selam tekrar, transfer günüm belli oldu, 14 ekimde olacak. İlk transferim kimyasal olmuştu, bu sefer çift embriyo mu koydursam kararsızım 🙈
Merhaba benim de 16 Ekim ikiz olma durumunda bakabilecek misiniz hem maddi hem manevi bence buna göre karar verin.bende kararsızım ama iş ciddiye binince sanki bakamayacak gibi de hissetmeye başladım.🙃

Merhaba benim de 16 Ekim ikiz olma durumunda bakabilecek misiniz hem maddi hem manevi bence buna göre karar verin.bende kararsızım ama iş ciddiye binince sanki bakamayacak gibi de hissetmeye başladım.🙃
Ben de aynılarını hissediyorum. Çalışan biri olarak da çok zorlanırım gibi. Ama tek transferde de tutmazsa tekrar bir transfer hazırlığı yıpratıcı olacak benim için. Psikolojik olarak baya etkilenirim diye düşünüyorum.

Back
X