- 11 Nisan 2025
- 220
- 215
- 18
- 29
İnşallah bebişinize kavuşursunuzBenim 8.4 dedi doktor bugün 22 sinde transferim olacak Allahın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebişinize kavuşursunuzBenim 8.4 dedi doktor bugün 22 sinde transferim olacak Allahın izniyle
Maalesef kabızlık yapıyor. Bende gunde 3 kez kullanıyorum ilk günler aşırı bir bas ağrısı yapti. Agri kesici içmeyin olursada ilacın etkisini kestiğini doktorum söyledi.Kızlar bu ilaç sizde kabızlık yaptı mı
Bende dün kontrole gittim 7 sinde başlamıştım günde 3 tane dün kontrolüm vardı 8 mm ölçtü doktor pazartesi transfer dedi yani 24 kasımdaBu ilaç bende birşeyler yaptı ama tam oturtamıyorum.
Kullanmaya başladığım ilk gün aşırı derecede baş agrısı ve baş dönmesi ve uyku isteği yapmıştı.
Bir kaç gün içinde bu belirtiler geçti,geçen pazartesi ve dün pazartesi arasında günde 2 defa kullandım.Dünden itirbaren günde 3 e çıkarıldı cumartesi kontrol randevusu verildi.
Rahim kalınlığım 5,5 olarak ölçüldü bana sanki az gibi geldi ama doktorum iyi olduğunu söyledi.
29 Kasım transfer tarihi verilmişti
Şuan günde 4 tane içiyorum sonra bu sayı 6 ya çıkacak sadece baş dönmesi ve kabuzlık yaptı birde akıntı oluyor su gibiMaalesef kabızlık yapıyor. Bende gunde 3 kez kullanıyorum ilk günler aşırı bir bas ağrısı yapti. Agri kesici içmeyin olursada ilacın etkisini kestiğini doktorum söyledi.
Evet akıntı dediğiniz gibi cok oluyor normal kibir durummuşŞuan günde 4 tane içiyorum sonra bu sayı 6 ya çıkacak sadece baş dönmesi ve kabuzlık yaptı birde akıntı oluyor su gibi
Ama en çok ta bu kabızlık sıkıntıEvet akıntı dediğiniz gibi cok oluyor normal kibir durummuş
Bu kabızlık cok sıkıntı olunca şurubu var yeşil beyaz kutu onu içebilirsiniz.Ama en çok ta bu kabızlık sıkıntı
Mürdüm eriği ve gül kurusu soğuk suya atıp içiyorum sonrasında geçiyorBu kabızlık cok sıkıntı olunca şurubu var yeşil beyaz kutu onu içebilirsiniz.
Daha güzel dogal çözümü varken fayda ediyorsa bu şekilde devam edin. Kayısı kurusu da faydalı biz onu kaynatıp üstüne tereyağ döküp yeriz normalde kabızlık oluncaMürdüm eriği ve gül kurusu soğuk suya atıp içiyorum sonrasında geçiyor
Sizin son durum ne hangi aşamadasınız şuanDaha güzel dogal çözümü varken fayda ediyorsa bu şekilde devam edin. Kayısı kurusu da faydalı biz onu kaynatıp üstüne tereyağ döküp yeriz normalde kabızlık olunca
Benim 4. Transfere hazırlık. Şu an da estrofem içiyorum haftaya kontrolüm var duruma gore ilaçların dozu ve transfer gunu belli olacakSizin son durum ne hangi aşamadasınız şuan
Benimde aynı şekilde haftaya belli olacak doktorunuz kimBenim 4. Transfere hazırlık. Şu an da estrofem içiyorum haftaya kontrolüm var duruma gore ilaçların dozu ve transfer gunu belli olacak
Muberra namli kalemBenimde aynı şekilde haftaya belli olacak doktorunuz kim
Fazla ikinmayin mazallah hemoroid olursunuzBende de inanilmaz kabizlik yapti hatta kan geldi tuvaletimi yaparken iki kere. Bende bi suruba basladim transfere bir hafta kadar var Allahin izniyle:)