• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem

umutsuzmayis

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
74
Puanlar
13
Transfer hazırlığı aşamasında bana estrofem aldırmıştı doktorum sonra başka ilaca geçtiği için onu kullanmadım bu arada 2 ayrı evde dönüşümlü yaşıyorum estrofem diğer evde kalmış dolaba falan koymadık tedavi sonunda transferim iptal edildi eve geldiğimde estrofem 2 kutu masanın üzerinde duruyordu şimdi kafama takıldı opu aşamasında tüm ilaçlarım dolapta duruyordu bunlar tablet ama bişey olmuşmudur

Transfer hazırlığı aşamasında bana estrofem aldırmıştı doktorum sonra başka ilaca geçtiği için onu kullanmadım bu arada 2 ayrı evde dönüşümlü yaşıyorum estrofem diğer evde kalmış dolaba falan koymadık tedavi sonunda transferim iptal edildi eve geldiğimde estrofem 2 kutu masanın üzerinde duruyordu şimdi kafama takıldı opu aşamasında tüm ilaçlarım dolapta duruyordu bunlar tablet ama bişey olmuşmudur
Sorun olmaz dolapta saklanacak bir ilaç değil canım.

Bu ilacı kullanırken dikkatlı ol. Doktorla bazen 2 sabah 2 aksam veriyor ve bu ilacın kan pıhtılaşma yapma etkisi var. Kolunda ve vücudu da karıncalanma vb şeyler hissedersen hemen acile git.

Back
X