- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi benlenaben
Benimde kokulu silgilerim barbieli kalemlerimi çalarlardı hep sonra bi gün kalem kutumu çaldılar toptan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beterin beteri dedikleri bu olsa gerekBn kalemi silgiyi geçtim onları herğün kaybediyor.
İlk dönem montunu, bu hafta başı da okul hırkasını kaybetmiş gören bilen de yok.
Hırkanın etiketine isim soyismi yazıyorum ama nerdeeee
Bu ara da ilkokul 1 kızım.
Bizim ki evde de kaybediyor nasıl bir beceriyse artıkSilgi doğada yüzlerce yılda kaybolur ama sınıfta uç saniyede.. Ben çocukların tarafındayım bu konuda. Vallahi çocuklar kaybetmiyor buhar olup uçuyor
Ahahah büyük vurgunBenimde kokulu silgilerim barbieli kalemlerimi çalarlardı hep sonra bi gün kalem kutumu çaldılar toptan![]()
Beterin beteri dedikleri bu olsa gereksizin ki yeni adapte oluyor ama kıyamam ya :*
Silgi doğada yüzlerce yılda kaybolur ama sınıfta uç saniyede.. Ben çocukların tarafındayım bu konuda. Vallahi çocuklar kaybetmiyor buhar olup uçuyor
Benimde kokulu silgilerim barbieli kalemlerimi çalarlardı hep sonra bi gün kalem kutumu çaldılar toptan![]()
Çirkin çirkin kırık kalemler kullansın hiç bi çocuk almaya yeltenmez :)Evet sınıfta hep olan bir durum,ama yine kendi sorumsuzluğu sıranın üstünde bırakması.
Yanlis anlamayin ama eger ev ortaminda surekli ustunde baski olan bi cocuksa genelde boyle oluyorEvet sınıfta hep olan bir durum,ama yine kendi sorumsuzluğu sıranın üstünde bırakması.
Yavaş yavaş eşyasının sorumluluğunu alması lazım. Haftalık harçlık verip kaybettiğinde harcligiyla alacağını söyleyebilirsiniz.
Sınıftan birileri alıyorsa o kötü işte. Tabi asıl anormal olan anne babalar; çocukları farklı eşya ile eve gittiğinde yavrum bu senin değil, yanlışlıkla aldıysan ya da bulduysan öğretmeninin masasına birakman lazım demeyen hatta işin kötüsu çocuğunun farklı bir eşya ile eve geldiğini farketmeyendir.
Öğretmenin masasında bir kayıp eşya kutusu bulundurmasini teklif edebilirsiniz. Belki bir ayakkabı kutusundan süsleyerek siz böyle birşey yapıp öncülük edebilirsiniz.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, ilkokul 3.sınıf öğrencisi çocuğum her hafta silgisini,ucunu,kalemini vs. içlerinden birisini mutlaka kaybediyor her pazartesi mutlaka kırtasiyenin yolunu tutuyoruz, maddiyatinda değilim ama malının değerini bilsin biraz disiplinli olsun istiyorum, küçük mü daha bu yaşlar? hepsi mi böyle bu minnoslarin? Nasil daha düzenli bir çocuk yetistirebilirim?