Eşya kayboldu iftira kaldı napardiniz

Farkindaymis bari birine kalmamis

Cope gitti, bulamadik.
Olayi kendi aramizda konusurken farkettik.
Mutfaga gitmeden evvel cekilen fotoğrafta tektaş parmagindaydi. Iş yaparken cikardim tezgaha koydum dedi.
Tabi bunu cozdugumuzde hersey icin cok gecti :(
Kupelerini kulağından cikarip cantasina, cuzdanina koymusta olabilir teyzeniz

Cope gitti, bulamadik.
Olayi kendi aramizda konusurken farkettik.
Mutfaga gitmeden evvel cekilen fotoğrafta tektaş parmagindaydi. Iş yaparken cikardim tezgaha koydum dedi.
Tabi bunu cozdugumuzde hersey icin cok gecti :KK43:
Kupelerini kulağından cikarip cantasina, cuzdanina koymusta olabilir teyzeniz
Arandı her yer ama Tarot evde diyor bir umut doğdu bakalım su olan nemli yerlere bak diyor

Siz olsanız ne tepki verirdiniz bende inanmıyorum
Almadıysam “almadım” derim hiç de konuyu uzatmam.

Kaybeden arasın,bulsun,ne yapayım?

Yatak altına,halı altına,dolap arkasına bakarım,aramaya yardımcı olurum.

Falla uğraşmak yerine işime gücüme bakarım benim de kendime göre meşguliyetim var.

Almadıysam “almadım” derim hiç de konuyu uzatmam.

Kaybeden arasın,bulsun,ne yapayım?

Yatak altına,halı altına,dolap arkasına bakarım,aramaya yardımcı olurum.

Falla uğraşmak yerine işime gücüme bakarım benim de kendime göre meşguliyetim var.
Teşekkürler yapacak çok bişey yok

Geçenlerde arkadaşlarka gezdiğimiz sırada arkadaşlarımdan biri, yerde altın bir küpe buldu. pwlspwps Garip hissettim bir an. Bu da böyle bir anı.

Ezdirmeyin kendinizi. Siz de, size şüpheyle bakan gözlere şüpheyle bakın. Belki anneniz veyahut teyzeniz aldı? Her şey mümkün. Yüksek ihtimal düşmüştür ama gel de insanlara laf anlat işte. Umarım bulunur. 🙏 Üzülmeyin.

Giderlerin içine mi gitmiş, kazaklarına örtüsüne falan takılmış olabilir belki çamaşır makinesinin içindedir, alt kısmını açıp baktınız mı? Çıkar bir yerlerden. Annenle teyzene de açık açık söyle yapmaz demediniz beni çok kırdınız diye içinde kalmasın.

Back
X