- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
Farkindaymis bari birine kalmamisKucuk seyler dustugunde gorulmuyor, cok cabuk kayboluyor. Babaannem tezgahi silerken ustune koydugu alyansini çöpe atmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkindaymis bari birine kalmamisKucuk seyler dustugunde gorulmuyor, cok cabuk kayboluyor. Babaannem tezgahi silerken ustune koydugu alyansini çöpe atmisti
Tarot ne alaka?Dua okuyorum sürekli Tarot baktırdım evde diyor kaç gün aradık yok
Farkindaymis bari birine kalmamis
Oyleymis bende yeni öğrendim valla baktırdım evde diyorTarot ne alaka?
Eşya,takı kaybolunca fala mı bakılıyor?
Arandı her yer ama Tarot evde diyor bir umut doğdu bakalım su olan nemli yerlere bak diyorCope gitti, bulamadik.
Olayi kendi aramizda konusurken farkettik.
Mutfaga gitmeden evvel cekilen fotoğrafta tektaş parmagindaydi. Iş yaparken cikardim tezgaha koydum dedi.
Tabi bunu cozdugumuzde hersey icin cok gecti
Kupelerini kulağından cikarip cantasina, cuzdanina koymusta olabilir teyzeniz
Arandı her yer ama Tarot evde diyor bir umut doğdu bakalım su olan nemli yerlere bak diyor
Kiz ben ne anlarım tarottan burdan bir üye tavsiye etti bende Instagram'da yazdım baktı oyleTarot bunu nasil diyor
Kendiniz mi aciyorsunuz tarotu?
Insallah bulabilirsinizKiz ben ne anlarım tarottan burdan bir üye tavsiye etti bende Instagram'da yazdım baktı oyle
Siz bilirsiniz de ben hiç inanmam bu işlere.Oyleymis bende yeni öğrendim valla baktırdım evde diyor
Siz olsanız ne tepki verirdiniz bende inanmıyorumSiz bilirsiniz de ben hiç inanmam bu işlere.
Almadıysam “almadım” derim hiç de konuyu uzatmam.Siz olsanız ne tepki verirdiniz bende inanmıyorum
Teşekkürler yapacak çok bişey yokAlmadıysam “almadım” derim hiç de konuyu uzatmam.
Kaybeden arasın,bulsun,ne yapayım?
Yatak altına,halı altına,dolap arkasına bakarım,aramaya yardımcı olurum.
Falla uğraşmak yerine işime gücüme bakarım benim de kendime göre meşguliyetim var.
Kac kişi kalıyor o odadaVar kalan kişinin kişisel eşyası
Banyoda olabilir yaparken dusmusturArandı her yer ama Tarot evde diyor bir umut doğdu bakalım su olan nemli yerlere bak diyor
üstüne yazmayı beceremedim bu sayıları tek tek dört yedi bir şekilde okuyun bi de bunu deneyin