- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9-10 sene mi?eski konunu okumadan yorum yapmak istemedim 7 sene baya uzun bir süre insan neredeyse evli gibi oluyor...bende 9-10 senelik ilişkimden ayrılınca ne yapacam bu kadar eşyayı diye düşünmüştüm çunku nerdeyse saçıma taltıgım tokayı bile o almıştı :) sonra duydum ki o hala giyiyormuş ona aldıklarımı dedım bende sevdıklerımı kullanayım bazı seyleri yanı özel anlamlı şeyleri verdim çevrene kalanlarını kullandım...
bu arada geçmeyen aşk acısı yok ben 20 aylık eviliyim VE ALLAH ıma şükürler olsun ki 9 sene mi bırakıp eşimi seçtiğim için
herkes öyle demiş.. sanırım mantıklı olan da bu. insanlar ne yapıyor aslında onu da merak ediyorum işte. sanki normal bir pskolojide değilmişim gibi geliyor. fazla ssakinim.Oh ondan kurtuldum bi de üstüne bedavaya esyalarim oldudiye düşün işi gırgıra vur. Ise baslayınca yavas yavas istedigin gibi degistirirsin esyalarını da.
Amaan bosver be
keşke öyle olsa :) ama oturup Allahtan yaa bunu bana o almıştı diye ağlamıyorum artık
9-10 sene mi?Allah nası güç vermiş size ya ne güzel..evet geçiyormuş. o eski konuda yazdığım gibi değilim. ama sizin nasıl oldu bilmiyorum ama artık öfke nefret sevgi hiçbirşey yok. ve daha 1 ay oldu.normal mi bu?
sizin için çok sevindim ayrıca:)))
ya o kadar çok şey varki anlatamam. toplu iğne başını değiştirmem gerekir. ama gelcekse aklıma yine gelir herhaldeE tamam işte.
Her seferinde oturup ağlasanız hadi bana iyi gelmiyor bu eşyalar deyin.
Şu an elden çıkartmak hiç akıllıca değil, laptop ya hu boru mu, kim aldıysa aldı : )
merhaba bilen bilir evlenme hazırlığında ayrıldım. bir ay geçti çok daha iyiym sayenizde.artık ağlamıyorum hatta hiçbirşey hissetmiyorum (normal mi bu bilemiyorum tabi,kızgınlık üzgünlük vs yok sadece koca bir boşluk)..
şimdi onun aldığı eşyaları ne yapsam bilemiyorum.ufak tefek ve anlamlı şeyleri attım ama herşeyi ya onunla aldık ya o aldı. ama neredeyse tüm kıyafetlerim, laptopum, telefonum, ayakkabılar, saç düzleştiriciler vs vs. öyle çok ki anlatamam... nası kurtulcam bunlardan kurtulmalı mıyım bilmiyorum? çünkü hayatımdaki tek toplu iğneyi bile yenisiyle değiştirmem gerekecek.
şuan öyle bir birikimim yok gideyim baştan herşeyimi alayım diye(o öyle yapmış herşeyi atmış yeni alıyormuş) ama bi kaç ay sonra işe gireceğim. napsam bilemiyorum ya? akıl verir misiniz lütfen?
herkes öyle demiş.. sanırım mantıklı olan da bu. insanlar ne yapıyor aslında onu da merak ediyorum işte. sanki normal bir pskolojide değilmişim gibi geliyor. fazla ssakinim.
bekliyorum canım:)canım benım cok kısa anlatacam sana özelden ALLAH o kadar büyük ki bak gör kimsenın yanına kalmıyor
yok ya kimse hiçbirşey demez maaşımı aldıktan sonra zamnla değiştrcem bakalımAman biri bisey derse de "enayi miyim ben bosu bosuna kendimi zora sokayım, elime para gectikce istediklerimi değiştiricem" dersin olur biter.
haklısınız ya:) illa ki hatırlayacak birşey bulunur istedikten sonraben hepsini kullanırdım.
hatıra değil bişey değil
hem onları atsan bile beyninden atamadıktan sonra yine onu hatırlatacak bişey bulursun.
bence kullan.
Ben eşyalara anlam yüklemem o yüzden böyle şeylere takılmam ama tabi sizin ne hissettiğiniz önemlimerhaba bilen bilir evlenme hazırlığında ayrıldım. bir ay geçti çok daha iyiym sayenizde.artık ağlamıyorum hatta hiçbirşey hissetmiyorum (normal mi bu bilemiyorum tabi,kızgınlık üzgünlük vs yok sadece koca bir boşluk)..
şimdi onun aldığı eşyaları ne yapsam bilemiyorum.ufak tefek ve anlamlı şeyleri attım ama herşeyi ya onunla aldık ya o aldı. ama neredeyse tüm kıyafetlerim, laptopum, telefonum, ayakkabılar, saç düzleştiriciler vs vs. öyle çok ki anlatamam... nası kurtulcam bunlardan kurtulmalı mıyım bilmiyorum? çünkü hayatımdaki tek toplu iğneyi bile yenisiyle değiştirmem gerekecek.
şuan öyle bir birikimim yok gideyim baştan herşeyimi alayım diye(o öyle yapmış herşeyi atmış yeni alıyormuş) ama bi kaç ay sonra işe gireceğim. napsam bilemiyorum ya? akıl verir misiniz lütfen?