• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşyalarım

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Hanımlar merhaba. Uçak bileti bakıyordum da iş için doğuya gideceğim bagaj sınırlarına baktım 15 20 kg arasında bunlar. Benim götüreceğim eşyalar fazla tabiki. Bu sınırı geçince de çok pahalı oluyormuş bagaj için ödeyeceğim para. Zaten 2 bavul olur benim eşyalarım. Nasıl yapmalıyım bilemedim. Ankara dan bir otobüse versem doğuya giden ordan alsam diye düşündüm ama kaybolursa güvenilir de bulamadım. Nasıl yapsam fikriniz var mı?Veya uçak için ödeyeceğim rakam çok mu yüksek olur bilen var mı?

Şimdi sizin bütün eşyalarınız 2 valiz mi orayı tam anlamadım.
Bu arada uçak ekstra bagaja yüksek fiyat veriyor cnm yazık günah. Ptt kargo olabilir belki diye dusundum

biniş kartı alırken aynı anda valiz verirseniz pahalı tutar ancak bileti satın alırken extra valiz seçeneğini de işaretlerseniz daha az para verirsiniz.

Çok fark yoksa bir kısmını sırt çantasına koyup kabine alabilirsiniz.

Hanımlar merhaba. Uçak bileti bakıyordum da iş için doğuya gideceğim bagaj sınırlarına baktım 15 20 kg arasında bunlar. Benim götüreceğim eşyalar fazla tabiki. Bu sınırı geçince de çok pahalı oluyormuş bagaj için ödeyeceğim para. Zaten 2 bavul olur benim eşyalarım. Nasıl yapmalıyım bilemedim. Ankara dan bir otobüse versem doğuya giden ordan alsam diye düşündüm ama kaybolursa güvenilir de bulamadım. Nasıl yapsam fikriniz var mı?Veya uçak için ödeyeceğim rakam çok mu yüksek olur bilen var mı?
Biz kargoya verdik, . Yetecek kadarını da yanımıza aldık. Ama 2 bavulmuş eşyalarınız, çokta bişey tutmaz uçakta heralde

Bende önceden extra valiz satın almıştım. Yarı yarıya değişiyor fiyat. Bence eşyaları kendi haline bırakmak mantıksız. Halinize yetecek kadar valiz hakkı satın alın derim.

Vnm iki valizse gidebilirsin. Benim ne çok yuklerle gitmisligim var. Şimdi sen valizin birini 15 kg kadar ayarla hava alanına gitmeden tart.geri kalanlarida el valizi ,sırt çantası vs bolustur rahat rahat gidersin. Ama büyük valizini vereceğim yere söyleme yanımda bunları goturebilirmiyim diye. Sorunca olmaz diyorlar. Eğer sıkıntıda çıkarsa çoğu insan eli kolu boş gidiyor uçağa birilerine rica et kendi eşyası gibi götürsün. Bi keresinde ben öyle yaptım.

Yani 80 kilo civarı olur çok tutmaz mı
Benim 4 koli vardı, herbiri en az 20 kiloydu , ama koli başına para aldılar sanırım, zaten PTT kargoyu bi arayın sorun, ne kadardı unuttum belli bir kolinin üstüne para almıyorlar, hepsi 170 küsür tuttu. Bizde Ankara'dan Doğuya gittik bu arada

Back
X