Mutfak Dekorasyonu Eşyalarımı aldım :) İşte Yemek Odam

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar bugün mobilyalarımın büyük kısmını aldım . İşte yemek odam.Yorumlarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inşallah... Hangi markadan aldınız canım

Hayirli olsun....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inşallah... Hangi markadan aldınız canım

Hayirli olsun....

Sağolun kızlar Ya marka takıntım yoktu sağlamlığına baktık babamla İsor Mobilya var nette görürsünüz onun bizim burda (Beylikdüzü) mağazası açılmıştı ordan aldık

Sağolun kızlar Ya marka takıntım yoktu sağlamlığına baktık babamla İsor Mobilya var nette görürsünüz onun bizim burda (Beylikdüzü) mağazası açılmıştı ordan aldık

Ben de sağlam ve uygun fiyatlı bir şey bakıyorum ama her şey ateş pahası ondan sordum canım biz de bakarız diye Çok bi çeşit de yok malesef burda

Ben de sağlam ve uygun fiyatlı bir şey bakıyorum ama her şey ateş pahası ondan sordum canım biz de bakarız diye Çok bi çeşit de yok malesef burda

Dediğim gibi ben pek anlamam da babam sağlam dedi. İsor markası canım bak sitesine istersen. Fiyatıda uygun.

aşkla kullan cnm cok hossss

Ayy Allah razı olsun inşallah

Çok güzelmiş beyaz mobilya çok hoş duruyor güle güle kullanırsın inşallah...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun aldıkların. Biz de İsor dan koltuk takımı ve tv ünitesi beğendik. İnşallah güzel gelir ve çok memnun kalırız hepimiz

Bizim koltuk takımız geldi tam istediğimiz gibi olmuş. Gelip kurdular, bir de gitmeden fabrika müdürü bir bayan ile görüştürdüler. Herşeyden memnun muyuz diye sordu. Darısı başınıza inşallah

Ayy amin inşallah ya Köşe takımı da beğendik mayıs 15te de gidip onu alacağız nasipse.

Ayy amin inşallah ya Köşe takımı da beğendik mayıs 15te de gidip onu alacağız nasipse.

Alın alın güle güle kullanın. Kumaşı-deseni farklı seçersen fazladan para istenebilir haberin olsun biz fark ödedik. Yine de olsun bugün tekrar aradılar memnun musunuz diye biz de evet dedik.

..

Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah :)

konu açılalı bayağı olmuş ama isor mobilyanın ürünlerinden memnun kaldınız mı? biz salon koltuk takımımızı dün aldık. çok da bilgi sahibi dğiliz marka hakkında ama bize de sağlan geldiği ve uygun fiyatlı olduğu için tercih ettik. umarım doğru bir karar vermişizdir.

Mrb oncelikle hayırlı olsun. Biz cok memnun kaldik. Kuzenim bellonadan almisti ilk aydan cok sorun yasadilar.ama sukur biz cok memnunuz. Sadece.teslimatta genel merkezdeki bu bayanla sorun yasadik ama halloldu. Ins.sizinde.icinize siner. Mutluluklar ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…