Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inşallah... Hangi markadan aldınız canım
Hayirli olsun....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağolun kızlarYa marka takıntım yoktu sağlamlığına baktık babamla İsor Mobilya var nette görürsünüz onun bizim burda (Beylikdüzü) mağazası açılmıştı ordan aldık
Ben de sağlam ve uygun fiyatlı bir şey bakıyorum ama her şey ateş pahası ondan sordum canım biz de bakarız diyeÇok bi çeşit de yok malesef burda
aşkla kullan cnm cok hossss
Çok güzelmiş beyaz mobilya çok hoş duruyor güle güle kullanırsın inşallah...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağolun kızlarYa marka takıntım yoktu sağlamlığına baktık babamla İsor Mobilya var nette görürsünüz onun bizim burda (Beylikdüzü) mağazası açılmıştı ordan aldık
Hayırlı olsun aldıkların. Biz de İsor dan koltuk takımı ve tv ünitesi beğendik. İnşallah güzel gelir ve çok memnun kalırız hepimiz
Amin inşallah
Bizim koltuk takımız geldi tam istediğimiz gibi olmuş. Gelip kurdular, bir de gitmeden fabrika müdürü bir bayan ile görüştürdüler. Herşeyden memnun muyuz diye sordu. Darısı başınıza inşallah
Ayy amin inşallah yaKöşe takımı da beğendik mayıs 15te de gidip onu alacağız nasipse.
Ayy amin inşallah yaKöşe takımı da beğendik mayıs 15te de gidip onu alacağız nasipse.
konu açılalı bayağı olmuş ama isor mobilyanın ürünlerinden memnun kaldınız mı? biz salon koltuk takımımızı dün aldık. çok da bilgi sahibi dğiliz marka hakkında ama bize de sağlan geldiği ve uygun fiyatlı olduğu için tercih ettik. umarım doğru bir karar vermişizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?