Eşyalarımı çalan arkadaşım

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.748
14.004
248
29
Bir kız arkadaşım var. Bir sebepten ötürü mecbur kalıp ona evimin anahtarını verdim 3 haftalığına, ifşa olmamak için açık açık sebebi yazamıyorum ama tek çarem oydu, bu konu dışı. Kızı da 2 yıldır falan tanıyorum ben yokken birkaç defa evimde kalmışlığı falan da oldu, gene mecbur sebeplerden. Ben varken de geldi defalarca. Hiçbir zaman bir eksiklik vs. Olmadı evimde hatta altınım vardı o da hep yerşndeydi. Neyse bu defa eve geldiğimde eşyalarımda eksiklikler vardı mesela takı kutumdan birkaç parçam eksik. Kız ben asla ellemedim dese de takı kutumdaki bileklik odanın öbür ucundaydı. Birkaç ayakkabım eksikti pantolonlarım geceliklerimin biri de eksik öyle diyeyim hatta dolabımdaki tshirt başka odadan çıktk. Kızı da önce açıkca suçlamadan sordum görmüş olabilir misin diye başta dedi ki Böyle düşünmene çok üzüldüm bulamazsan ben masraflarını karşılarım , sonra öyle deyince bende link attım ,tüm eşyaların değil 3 bin tl falan tutuyordu linkler bir anda çirkefleşti benden nasıl böyle bir şey beklersin işte işini gördüm para almadım senden muhabbeti yaptı. Benim anlamadığım nokta ise kız yıllardır ben varken de yokken de evime girer çıkar hiçbir eksiğim gediğim olmadı.şimdi açık açık suçlu olacağını bildiği halde nasıl buna cesaret etti.
Arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim attığım linkler bende emanet olarak duran başka bir arkadaşımın takılarıydı. Emanetin sahibine söyleyince bunu istedi benden, kız da başta öderim deyince durumu söyleyip link attım.

Son düzenleme:
Bence yaptığınız çok ayıp. Hem kıza işinizi hallettirmişsiniz hem de suç atıp eşyalarınızı tamamlatmaya çalışıyorsunuz. O çalsa bile elinizde kanıtınız yok. Bir soğuk su içip bir daha ona anahtar verip evde kalmasına müsade etmeyeceksiniz.

Bir kız arkadaşım var. Bir sebepten ötürü mecbur kalıp ona evimin anahtarını verdim 3 haftalığına, ifşa olmamak için açık açık sebebi yazamıyorum ama tek çarem oydu, bu konu dışı. Kızı da 2 yıldır falan tanıyorum ben yokken birkaç defa evimde kalmışlığı falan da oldu, gene mecbur sebeplerden. Ben varken de geldi defalarca. Hiçbir zaman bir eksiklik vs. Olmadı evimde hatta altınım vardı o da hep yerşndeydi. Neyse bu defa eve geldiğimde eşyalarımda eksiklikler vardı mesela takı kutumdan birkaç parçam eksik. Kız ben asla ellemedim dese de takı kutumdaki bileklik odanın öbür ucundaydı. Birkaç ayakkabım eksikti pantolonlarım geceliklerimin biri de eksik öyle diyeyim hatta dolabımdaki tshirt başka odadan çıktk. Kızı da önce açıkca suçlamadan sordum görmüş olabilir misin diye başta dedi ki Böyle düşünmene çok üzüldüm bulamazsan ben masraflarını karşılarım , sonra öyle deyince bende link attım ,tüm eşyaların değil 3 bin tl falan tutuyordu linkler bir anda çirkefleşti benden nasıl böyle bir şey beklersin işte işini gördüm para almadım senden muhabbeti yaptı. Benim anlamadığım nokta ise kız yıllardır ben varken de yokken de evime girer çıkar hiçbir eksiğim gediğim olmadı.şimdi açık açık suçlu olacağını bildiği halde nasıl buna cesaret etti.
Bunca şey olmuş eşyalarınızı almış neden hala eve alıyorsunuz anahtarı degiştirin iletişimi kesin konuşmayın.

Ekmek almaya vs gonderıp bavuluna baksaydınız. Yanlıs bır sey ama yanlıs gıden seyler varsa yapılmalı. Benım de akrabamın boyle davranısları vardı. Cok pantolonum, kolyelerım calınmıstır. Soyledıgımde salaga yatarlardı. Careyi eve almamakla buldum. Almak zorundaysan da bazı odaları kilitleyeceksin

eve zaten tekrar almadım eve geldiğimde bu şeyler oldu ,bu zamana kadar sorun yoktu.

2 yıldır tanıdığım ve güvendiğim insana anahtar veririm bende olabilir yani elzem acil durumsa

ama bişeylerim kayıpsa ne bileyim yaa çekinir utanırım herhalde nerede diye bile soramam
hele linklerini atmanız da tamamen uç olmuş

ben olsam muhattap olmaz bir daha görüşmezdim eğer onun yaptığına eminsem

2 yıldır tanıdığım ve güvendiğim insana anahtar veririm bende olabilir yani elzem acil durumsa

ama bişeylerim kayıpsa ne bileyim yaa çekinir utanırım herhalde nerede diye bile soramam
hele linklerini atmanız da tamamen uç olmuş

ben olsam muhattap olmaz bir daha görüşmezdim eğer onun yaptığına eminsem
Bende aynısını diyorum ama kayıp olan şeylee çok bariz yüzde yüz emin olduğum şeyler ki kıyafetleri falan sormadım sadece manevş değeri olan takıları sordum

Degersiz eşyaysa neyin lafını ediyorsunuz ki? Bir daha görüşmezsiniz olur biter. Bi de işinizi gördürmüşsünüz.
Arkadaşlık böyle bir şey onunda bazı konularda yardıma ihtiyacı olmuştu bende ona yardım etmiştim. Tek başlarına çok değerli olmayabilir ama sonuçta bir iki değil eksikler

Bende aynısını diyorum ama kayıp olan şeylee çok bariz yüzde yüz emin olduğum şeyler ki kıyafetleri falan sormadım sadece manevş değeri olan takıları sordum
bundan sonra birine anahtar vereceğinizde maddi manevi değeri olan şeyleri kilitli bişeye koyup saklayın

link atmışssınız ama :) manevi değer ile alakasını çözemedim

bundan sonra birine anahtar vereceğinizde maddi manevi değeri olan şeyleri kilitli bişeye koyup saklayın

link atmışssınız ama :) manevi değer ile alakasını çözemedim
Hayır sadece bir iki tanesi emanet eşyaydı , emanetin sahibine durumu söyleyince benden böyle bir şey istedi diğer kız da ne eksikse ben öderim dediği için link attım. Yani takıları bulmak için ekstra kurcalaması lazımdı ortalıkta değillerdi çok alakasız bir yerdeydi

Back
X