Eşyalarımı sevmiyorum:(

Bende evlenırken herseyımı beyaz aldım
1 tane oturma grubum vardı yanı salon takımı ve oturma odam tabı aynı zamanda oda fumeydı . beyaz ve fume
sonuc olarak o pembıs gelınler benıde yoldan cıkardı bende ocak ayında 4 senelık esyalarımı degıstırdım cok guzel oldu acıkcası begenmıyorsan degıstıreceksın

Şimdi gördüm mobilyalarını alan dar olduğu içinde gözüne batıyo olabilir.

Koltuklarının kırlentlerini değiştirsen odanın havadı değişecek

Canım bnde senin gibi hep kahve dosedim evimi bnde çok sıkıldı m bende şimdiden ufak ufak aksesuarlar alıyorum pembisli beyazlı kısa doğru tasincam yeni evinde kullanıcam sende ufak ufak aksesuarlar al zamanla mobilyanida değiştir irsin

Üffffs şu sosyal medya çıktı, herkes evlerinin boy boy fotolarını paylaşmaya başladı, herkesin evi pembe, bebek mavisi, madame cocolu, english homelu süsler, tablolarla dolmaya başladı kadınlar çığrından çıktı. Hepimiz birer ingiliz asiliyiz ya zaten.

Hani beğenmemeni anlarım da eve gitmek istemiyorum ne demek, yapmayın lütfen, o ev eşyayla değil aile bağları ile güzel. Eşyaya bu kadar anlam yüklenir mi hiç?

Kahve pembe ile yakisir mesela o tonlarda kirlent tablo ile bir uyum saglayabilirsiniz.

Kahve renginin karanlık havasını götürmek sizin elinizde renkli(turuncu,yeşil,sarı gibi)yastıklarla hava katabilirsiniz. Değişik tablolar bir kaç süs eşyasıyla değişimin farkını götürürsünüz hiç olmadı tekli koltuklardan 2 tanesini değişik desen ya da renk yaparsanız o da yakışabilir. Resim yükleyebilseydiniz az çok neler yapılabilir tahmin ederdikHoppa

Gayet güzel bence turkuazla canladirabilirsiniz. Biraz kullanıp bu koltukları varsa oturmasına koyar buraya yemek takımına uygun bi takım alabilirsiniz. Can sıkacak gibi de değil. Düğündeki o telaşla çoğumuz aynı istemediğimiz seçimleri yapmisizdir.

Canim bende koltuğa örtü seriyor zaten cocuk var.o düz renk örtüleri üstüne desenli çiçekli yastık yaptircam bu yaz.tay tuyunden. Kısa doğru da uygun bir hali ohhhh mis.ama mobilya koyu kahve işte. .. .O renklere mavi turkuaz sarı hardal gibi renkler güzel oluyor.

Arkadaşım kahverengi odasına mavi çiçekli kirlentler koymuş inan oda takımı değişmiş sandim. Bunun gibi değişiklikler iyi olur

Eşyalarıma bir sure daha, yani maddiyat elverinceye kadar tahammül etmek zorundayım galiba, dediğiniz gibi başka da bi çözüm yok
Açık renk kumaşla kaplat canım renkli kirlentler koyabilirsin. Klasik ve spor farkı büyükse sadece yemek odani değiştirebilirsin

Bende aldığım bazı şeyleri daha sonra beğenmedim karışıklığa aceleye falan geliyor sanırım sonra pişman oluyoruz.
Değiştirecek durumunuz varsa değiştirin yoksa Öyle sevmeye çalışın yapacak başka bir şey yok beğenmediğim şeyler için olmayanlarda var derim ben hep takıntı yapmamak size bağlı.

bende sevmiyorum salonumu özellikle... ben yoktum alınırken ondan sanırım.. olsam soluk gri koltukları alırmıyım? zevksiz kv. de hangi akla hizmet aldıysa garezden herhalde :işsiz:

Kızlar oturma grubum bu

1) Koltuklarınız çok güzel. Hemen kırlentlerinin kılıflarını değiştirin, madem pembe seviyorsunuz uçuk pembe kırlent buna çok yakışır. Hatta uçuk pembe, turkuaz ve uçuk yeşil kırlentleri beraber kullanabilirsiniz.

2) Köşeye sıkışan tekli koltuğu derhal başka bir odaya koyun. Başka odada yer var mı?

3) Eşinizin hediye ettiği çiçeğin ambalajını çıkarın ve tekli koltuktan boşalan yere rahat rahat koyun. Ambalajıyla kötü duruyor, o çiçeğin hakkı ambalajla bir köşede sıkışmak değil, göğsünü gere gere dekorasyonda yerini almaktır.

4) Çiçekli böcekli bir kanvas tablo alıp asın uzun koltuğun arkasındaki duvara. İnternetten bile sipariş verebilirsiniz ucuza.

4) Masanızın üstünden o örtüyü kaldırın, zarif, krem rengi veya uçık pembe bir runner alın. Semt pazarlarında bile ucuza satılıyor bütçenizi sarsmaz.

5) Bunları yaptıktan sonra bütçeniz elverirse halınızı değiştirirsiniz. Boydan boya değil de, koltukların altına girmeyecek ebatta sade renkli bir halı alabilirsiniz. KOÇTAŞ'larda olan halılar bile olur gayet uygun fiyatlı. İlla öyle 500-600 TL'lik ağır halılar almanıza gerek yok.

Koyu renk mobilyalarinizi musaitse acik boyayıp kullanın, chalk paint diye bir boya türü var.Onla hic zimpara yapmadan boyaysbilirsiniz. Hazir satılan bir boya ama evde de hazirlanabiliyor.Ben koyu sehpalarimi renkli yaptim ve eski komidinimi boyadim gören cok beğeniyor benim yaptigima inanamıyorlar. Aslinda resim ekleseniz daha iyi olur.
O pembisli evleri gorunce benim de farkli sekilde sinirlerim bozuluyor migren im tutuyor. :olamaz: Cok zevksiz esya kalabaligi curcuna

Koyu renk mobilyalarinizi musaitse acik boyayıp kullanın, chalk paint diye bir boya türü var.Onla hic zimpara yapmadan boyaysbilirsiniz. Hazir satılan bir boya ama evde de hazirlanabiliyor.Ben koyu sehpalarimi renkli yaptim ve eski komidinimi boyadim gören cok beğeniyor benim yaptigima inanamıyorlar. Aslinda resim ekleseniz daha iyi olur.
O pembisli evleri gorunce benim de farkli sekilde sinirlerim bozuluyor migren im tutuyor. :olamaz: Cok zevksiz esya kalabaligi curcuna
Önceki sayfalarda foto var bakabilirsiniz

Önceki sayfalarda foto var bakabilirsiniz

Koyu renk konsol yemek masası ve gümüşlüğü açık renge mesela kırık beyaza boyayabilirsiniz.Masanın ayaklarında ve konsolun çekmece kısmındaki o koyu kahverengi şerit gibi olan kısımları olduğu gibi bırakıp geri kalanını boyayın.Biraz riskli ancak özenli yapıldığında sonuçları çok iyi oluyor. Sandalyelere de kırık beyaz yüz kaplatın. Sandalye ayakları da olduğu gibi kalsın. Ayrıca yerinizde olsam gümüşlüğü kitaplığa çevirir öyle olarak kullanırdım. Salona farklı bir hava katar.
Gümüşlüğü ordan alın.Tekli koltukla çok sıkış tıkış duruyor oturma alanını tekrar düzenleyin. Halınız ve oturma grubunuz çok güzelmiş. Ekru yastık kılıfları kullanın. O tekli koltuğun arasına sıkışmış çiçeği de ordan çıkartıp paketini açarak evin başka bölmesinde kullanabilirsiniz.
Aksesuar kalabalığını biraz daha azaltın bence. Aksesuar kalabalığı evi uyumsuz gösteriyor. Mesela o gümüşlüğün üzerindeki fotoyu kaldırın yatak odası daha uygun onu koymak için. Masanın üstündeki şeyi de kaldırın. Konsoldaki çerceveleri ve tuğrayı da kaldırın. En fazla 2 tane çerçeve olsun. Gümüşlükteki ve masanın üstündeki dantelleri kaldırın.Masaya sade keten runner kullanabilirsiniz hem sade hem şık duruyor.

Resimlere baktım sorun görmedim. Arkadaşların dediği gibi: kırlent ve tablolarla renklendirebilirsiniz. Halı da biraz renkli olabilir.

Back
X