Eşyalarımı Toparlayıp Çıkmak İçin, Neyi Bekliyorum??

Evi terketmeyin tabiki nereye kadar cezalandıracak sizde onu umursamayın çıkın dolaşın bu erkekler ne kadar aptal olabiliyorlar bazen sanki barışmicak neyin tribi acaba

Evi terketmeyin tabiki nereye kadar cezalandıracak sizde onu umursamayın çıkın dolaşın bu erkekler ne kadar aptal olabiliyorlar bazen sanki barışmicak neyin tribi acaba
Keşke anlata bilsem , artık çok bunaldım nasıl yaparım ?
Ne yaparım ?
Bilmiyorum.

Keşke anlata bilsem , artık çok bunaldım nasıl yaparım ?
Ne yaparım ?
Bilmiyorum.

Sakin olun gerçekten eşinizin hatalı olduğunu düşünüuorsanız alttan almayın kendisi gelsin bırakın bir kaç gün daha kendi kendine takılsın nereye kadar sonçta bir şekilde gelip konuşacaktır.

Umursamayın.yada umursamıyor gibi yapın ki bir daha bı yöntemi denemesin. Etki etmeyen cezalar tekrarlanmaz. Ve barışma konuşması yaparken bu konuyu çok kafaya taktığınızı belli etmeyin

Tartışma sebebine göre değişir,
Eğer çok önemli bir konu değilse siz de o yokmuş gibi davranın. Çocuklarımızla eğlenceli vakit geçirin, yemeğinizi o gelmeden yeyip kaldırın, kitap okuyun, film seyredin, gezmeye gidin geç gelin vs. Telefonda keyif aldığınız arkadaşlarınızla heyecanlı heyecanlı konuşun o evdeyken. Soğuk duş etkisi yaratabilir.

Aslında konu da önemsiz değil ama yine de bu denli üstüne almaması beni çok öfkelendiriyor .
Hani ben böyleyim ister kabul et ister etme der gibi.
Az önce eve geldi direk uyudu .

Aslında konu da önemsiz değil ama yine de bu denli üstüne almaması beni çok öfkelendiriyor .
Hani ben böyleyim ister kabul et ister etme der gibi.
Az önce eve geldi direk uyudu .
Keşke o gelmeden siz uyusaydınız sere serpe, onu bekler gibi olmasaymış en azından:)

Babam gibiymiş eşiniz, babam.haksiz olsa bile annem kendisinden ozur dileyene kadar kimseyle konuşmaz evi otel gibi kullanirdi insan sinir oluyor

Sende onu yok say. Keyfine bak. Aç film seyret, onu bekleme evde çık dışarı gez dolaş. Aynı taktiği uygula bakalım nereye kadar sürdürecek.

Yaptığı sorumsuzluk değil mi ?
İnsan arar , mesaj atar ben geç gelicem diye.
Onu geçtim hadi .
İyimi çocuklar diye iki dakika uğramaz mı eve ?
O hayatini yasiyor. Sen de yasa. Cocuklari al gez. Ozellikle haftasonu o kadar eglenin ki gicik olsun. Ev senin. Nereye gidiyorsun?

Ailen yakinsa bi gece git orda kal gelsin gec saatte seni bulamasin anlar belki yaptigi sorumsuzlugun ne hissettirdigini

Siz ayrilmayi dusunmuyor muydunuz? Simdi barismak mi istiyorsunuz anlamadim. Eger barismak istiyorsaniz karsiniza alip konusun. Yok ayrilmak konusunda kararliysaniz da hic onu tinlamayin. Ev sizin,cikip da gidecek biri var ise o da kendisi

Eşinizi düşünmekten bir süre de olsa vazgeçin.evlenmeden önce neler yaprdımız mesala ? O günlere bi süreliğine de olsa geri dönün kitap film dışarı da arkadaşlarınızla buluşma vs kendi kendinize bir hayat kurun çok değil en fazla on gün sonra düzelecektir herşey

Niye konuşmuyorsunuz? Bu şekilde karşılıklı sessizlik ilişkiye zarar verir. Alın karşınıza sakin sakin onu suçlamadan yaptığı davranış her ne ise sizde uyandırdığı hissi ve ne kadar üzgün olduğunuzu anlatın. İşe yaramaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…