Uyumuş gibi yapmayın uyuyun.hem sinirinizide yatıştırırGidip uyumuş gibi mi yapiyim ?
Bir çözüm sunun lütfen çok öfkeli yim . .
Keşke anlata bilsem , artık çok bunaldım nasıl yaparım ?Evi terketmeyin tabiki nereye kadar cezalandıracak sizde onu umursamayın çıkın dolaşın bu erkekler ne kadar aptal olabiliyorlar bazen sanki barışmicak neyin tribi acaba
Keşke anlata bilsem , artık çok bunaldım nasıl yaparım ?
Ne yaparım ?
Bilmiyorum.
Barışma konuşması yapmayı düşünüyorum .Umursamayın.yada umursamıyor gibi yapın ki bir daha bı yöntemi denemesin. Etki etmeyen cezalar tekrarlanmaz. Ve barışma konuşması yaparken bu konuyu çok kafaya taktığınızı belli etmeyin
Yani barışma aşamasında konuştuğunda demek istedimBarışma konuşması yapmayı düşünüyorum .
Sizin avatarınızda ki kremit işimi görür aslında .Mutlaka pes edecektir. Sizi sindirmeye çalışıyor. Sizde onu umursamayın.
Tartışma sebebine göre değişir,İyi akşamlar kk hanımları ;
Eşim ile kavga ettik , bir kaç gündür konuşmuyoruz , ama adam evi otel gibi kullanmaya başladı .
Akşam eve geç saatlerde gelmeler , ayrı uyumalar .
Oysa işten çok erken çıkıyor yani normal mesai saatleri .
En azından bir mesaj atabilir ben geç kalıcam diye.
Beni mi kâle almıyor?
Ders mi veriyor kendince ?
İçimden bir ses topla eşyaları çık diyor .
Sıkıştım kaldım .
Birileri ile konuşmaya ihtiyacım var .
Hata yapmak istemiyorum .
Aslında konu da önemsiz değil ama yine de bu denli üstüne almaması beni çok öfkelendiriyor .Tartışma sebebine göre değişir,
Eğer çok önemli bir konu değilse siz de o yokmuş gibi davranın. Çocuklarımızla eğlenceli vakit geçirin, yemeğinizi o gelmeden yeyip kaldırın, kitap okuyun, film seyredin, gezmeye gidin geç gelin vs. Telefonda keyif aldığınız arkadaşlarınızla heyecanlı heyecanlı konuşun o evdeyken. Soğuk duş etkisi yaratabilir.
Keşke o gelmeden siz uyusaydınız sere serpe, onu bekler gibi olmasaymış en azından:)Aslında konu da önemsiz değil ama yine de bu denli üstüne almaması beni çok öfkelendiriyor .
Hani ben böyleyim ister kabul et ister etme der gibi.
Az önce eve geldi direk uyudu .
O hayatini yasiyor. Sen de yasa. Cocuklari al gez. Ozellikle haftasonu o kadar eglenin ki gicik olsun. Ev senin. Nereye gidiyorsun?Yaptığı sorumsuzluk değil mi ?
İnsan arar , mesaj atar ben geç gelicem diye.
Onu geçtim hadi .
İyimi çocuklar diye iki dakika uğramaz mı eve ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?