- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Evet inanın bu huyundan nefret ediyorum .Babam gibiymiş eşiniz, babam.haksiz olsa bile annem kendisinden ozur dileyene kadar kimseyle konuşmaz evi otel gibi kullanirdi insan sinir oluyor
Hayır barışmak istemiyorum ,ama bu yaptığına da deli oluyorum.Siz ayrilmayi dusunmuyor muydunuz? Simdi barismak mi istiyorsunuz anlamadim. Eger barismak istiyorsaniz karsiniza alip konusun. Yok ayrilmak konusunda kararliysaniz da hic onu tinlamayin. Ev sizin,cikip da gidecek biri var ise o da kendisi
Siz de umursamayin, yokmus gibi davranin. Biliyorum zor bir durum ama oylesine de boylesi yapilirHayır barışmak istemiyorum ,ama bu yaptığına da deli oluyorum.
Yani bu denli umursamaz hareketler sergilemesi .
Hiç bir şey yapmıyor, Aksi beni iyice ofkelendiriyor.
Sallantılı bir evlilik ise ayrılık sadece erteleniyor içten içe hasar gördüğünden illa yıkılıyor .Eski eşimle ilk ayrılığımız 3 hafta sürmüştü. Bu süreçte çocuğunu bile görmedi. Ben arayıp çocuk seni özledi dediğimde " beni eve getirmek için çocuğu kullanma" demişti. Sonra ben de bıraktım arayıp sormayı. Bu defa o başladı arayıp sormaya. Çocupu bahane edip gelip gidiyordu. En son bir geldi bi daha gitmedi, barıştık. Bana çok kızgın oldupundan canımı yakmak, burnumu sürtmek istemiş beyefendi, ben iletişimi kesince de korkmuş. Unuttuk o olayı ama 2 sene sonra bir kavga üzerine yine ayrıldık. Ben hiç aramadım bu defa ve anlaşmalı boşandık. Karmaşık işler. Ama araya soğukluk bir defa girdi mi toparlamak zor oluyor.
Sende onu yok say.
Eve geç geliyorsa kapıyı kilitle arkadan kapıda kalsında aklı başına gelsin ...
Ugramaz cnku kendini bir halt saniyor ve onun kendini bir halt sanmasinin sebebi de malesef sensin erkekler onemsendigni anlaynca bir taraflari kalkiyor umrunda olmasin bnce hep biz kadinlar yipraniyoruz kafamiza taka taka ömrumuz bitiyor yaa uc gunluk dunya tadini cikara cikara yasamak varkrn ne diye 5 kurus para etmeyen adamlar icin beynimizi yoruyoruz ki birak ne hali varsa gorsun ... ayrica sen niye terk ediyorsun evi gidecek biri varsa o da esin sen degil .. cocuklarin icin esin icin mutlu olalim diye huzurlu olalim diye ömrunu heba et adamin bir tarafinda bile degil oyleyse s..... olup o gitsin evden ... bos yere uzme kendini canim :)Yaptığı sorumsuzluk değil mi ?
İnsan arar , mesaj atar ben geç gelicem diye.
Onu geçtim hadi .
İyimi çocuklar diye iki dakika uğramaz mı eve ?
Pişman olsun istiyorum sadece fark etsin beni kaybedebiliceğini.Ugramaz cnku kendini bir halt saniyor ve onun kendini bir halt sanmasinin sebebi de malesef sensin erkekler onemsendigni anlaynca bir taraflari kalkiyor umrunda olmasin bnce hep biz kadinlar yipraniyoruz kafamiza taka taka ömrumuz bitiyor yaa uc gunluk dunya tadini cikara cikara yasamak varkrn ne diye 5 kurus para etmeyen adamlar icin beynimizi yoruyoruz ki birak ne hali varsa gorsun ... ayrica sen niye terk ediyorsun evi gidecek biri varsa o da esin sen degil .. cocuklarin icin esin icin mutlu olalim diye huzurlu olalim diye ömrunu heba et adamin bir tarafinda bile degil oyleyse s..... olup o gitsin evden ... bos yere uzme kendini canim :)
Telefonuna filan bakıyorum şüpheli birşey bulamadım , en küçük bir şeye büyük tepkiler veriyor .Isten cikinca nerede vakit geciriyorsa orada kalsin. Niye umursayip totosunu kaldiriyorsunuz ki? Ne hali varsa gorsun. Siz devam edin yasantiniza. Cok da memnum degilse boyle ergence tripler yapacagina adam gibi ayrilsin. Kac yasinda insanlarsiniz. Kim degisir ki? Boyle triplerle burnunu surtup seni degistirecegini mi saniyor? Pistirip sindirmek mi amaci? yoksa kavgayi bahane edip baska birine mi gidiyor ya da baska birine gitmek icin durup dururken kavga mi cikariyor? Gittigi yerde kalsin. Siz de duzeninizi bozmayin yoksa evi terk etmektwn kusurlu olursunuz. Evi terk etmek aile birlikteligini bozmak demektir.
ikinci bir hatti olur genelde aldatanlarin. o telefon da eve getirilmez. kimse de bilmez o hatti. neyse kafani bulandirmak istemem belki de yoktur ama sana kotu davraniyorsa bunu konusmalisin. genelde ortada sebep yokken ese kotu davrananlar, hatta bitsin diye ugrasanlar aldatan erkekler de o yuzden sormustum.Telefonuna filan bakıyorum şüpheli birşey bulamadım , en küçük bir şeye büyük tepkiler veriyor .
Onu nasıl öğrenebilirim ? Nasıl sorgulanıyor acaba bilen varmı ?ikinci bir hatti olur genelde aldatanlarin. o telefon da eve getirilmez. kimse de bilmez o hatti. neyse kafani bulandirmak istemem belki de yoktur ama sana kotu davraniyorsa bunu konusmalisin. genelde ortada sebep yokken ese kotu davrananlar, hatta bitsin diye ugrasanlar aldatan erkekler de o yuzden sormustum.
Sana kotu davranmasina izin verme. Bir kez musade edersen seni ezmeye devam edecektir.
Bilmiyorum keske yardimci olabilsem. Sorsan yok diyecektir ama. Hep inkar ederler cunku.Onu nasıl öğrenebilirim ? Nasıl sorgulanıyor acaba bilen varmı ?
Sizin avatarınızda ki kremit işimi görür aslında .
Hiç gülesim yok tu.
Onu direk kapıyı açar , açmaz atmak geldi içimden .
Onu nasıl öğrenebilirim ? Nasıl sorgulanıyor acaba bilen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?