eşyaların pişmanlığı;evimde oturmaya yer yok

sadece beşik istemıyorum ama hevesim var bebek odası istiyorum ilk bebegımız:KK43: yoksa beşik sığar salona da gunluk odaya da
Bende isvicrede yasiyorum eşim 6500 frank kaxanıyor ama ben sirf besik aldım gerisi ise yaramaz cünkü kücük cekmecelide bir elbise dolabı yeterli ilk bebek te olsa gereksiz bi kac sene kullanıp bide cocuk odası alacaksın. Bebekken besik al sırf sonra diledigin gibi 4.5 yaslarinda komple set alırsın. Benim fikrim. Esyalar konusunda bende ilk siyah koltuk aldım cam masa temizlikten bıktım hepsini ikinci elden sattım ve daha kullanıslu evimin botuna göre rahat sade dösüyorum sıkma simdiden canını hallolur. Bebek bu abarmaya gerek yok. Oda yerine bi hedap actır oraya para at her ay 20 tl bile olsa. Bence gelecege yonelik düsün ilk anne olma hassasiyetiyle degil. Para harcıcam illa diyosan merk etmw bir 3.4 yas olsun bak bakalım neler isticek ozamam alırsın bol bol:)))

hahaa sana mı dert oldu eşimin maaşı nasıl kazandığı hayırdır sen? sende kociş yokmu canım sen kendı işine baksana elalemin kocasının alın terınden sana ne ki... bana sizin gibi açık aramayan laf sokmayan bir çok arkadasım yardımcı oldu sizse abuk subuk sinir bozmaktann başka bir işe yaramıyorsunuz yardım edenlere teşekkürler sizede iyi hasetlenmeler

Cirkinlesmeye luzum yok haddinizi bilin !
Evlenince kendini bibsey sananlardansin demek... ayrica tek "kocisine " degil boyle bi annesi olacagi icin dogacak bebegine de acidim.

2.el temiz esya satan bi yerle takas yapabilir siniz bence uste para vermeden bi arastirin bence yada kotuklarin sorunu rengi ise ortu ayarlayip ole oturun hicmi gideri yok

Cirkinlesmeye luzum yok haddinizi bilin !
Evlenince kendini bibsey sananlardansin demek... ayrica tek "kocisine " degil boyle bi annesi olacagi icin dogacak bebegine de acidim.
bende senın ogrencılerıne acıdım ben veli olsam senın gibi baskalarının hayatına burnunu sokan ahkam kesen bencil bir öğretmene asla evladımı emanet etmezdm siz yazmıssınız zaten bdv butün gun başındayım bagımlılık yaptı dıye demekki pusuda beklıyorsunuz insanları ezmek yermek saldırmak için... hayatınızla ılgılı ne sorununuz varsa bence onları çöözümleyın acısını zavallı benım gibi hamıle insanlardan cıkarmayın

Salon takimini satma inkani var mi? Oturma odasini salona tasiyip o odayi da bebege yapabilirsiniz.
gunluk oturma odam bır koltuk ve teklı berjer canım oldukça kucukler bız ıkı kısı oldugumz ıcın yetıyıor mısafır odası ıptalınden se bu odayı ıptal edecegım

sizlere bir konu danışacağım arkadaşlar... kafam öyle karışık ki... bebek bekliyoruz çok güzel ama şimdiden düşünceler sardı beni evimiz 2+1 saalonum misafir odası ,mobilyalarım avangard kullanışsız bin pişmanım aldığıma güzel görünüyordu ama kullanmayınca bilinmiyor. bir küçük odamız daha var biz orayı gündelik oda yaptık iyi ki de yapmısız salonda asla oturamazdık.yatak odamda rutubet var malesef bebeğimi orada yatıramam.gündelik odayı bebek odası yapacağım sanırım ama büyük salonda da nasıl oturuz :KK43: tüm eşyalarım okdar büyükki.. maddiyat dolayısıyla evden taşınmamız imkansız.bana ne önerebilirsiniz kızlar ne yapmalıyım?
bazen benim göremediğim şeyler hkkında bilgi sahibi olup beni aydınlatıyorsunuz... o yüzden size danışmak istedim

bebek odası alacağına o rutubetli evden tasın dıyenler olmuş
bakın oturdugum semtte kiralar en az 1.500 tl çok aradım uygun ev ama yok 850 tl ye oturuyorum oyuzden butcemi zorlayıp her ay 1500 verırsek bir ay boyunca asla gecınemeyız. değil bebek mutfak masrafını bıle cıkaramayız cunku esım 1.750 tl maas alıyor zaten bu yuzden evden tasınmam olanaksız.
bebek odasına da 1.350 tl ye ikeadan takım yaptım gönlümce neresi cok bunun sorarım size ben instagramdakiler gibi 6bin tl bir bebek odasına veremem verırsem ozman yargılarsınız... lütfen insanların hayatları için ahkam keserken biraz empati yapalım.hevesleri olamazmı insanın .
Salonu satıp oturma odasındaki eşyaları oraya koyardım ben olsam.
Zaten gereksiz olan esaylara 50 lira verseler kar sanki
Duzeltme: sonradan gördüm oturma odası eşyan azmış bi de L koltuk al o zaman oturma odasına , avangartlari satınca eline geçen para yeter bence.

bende senın ogrencılerıne acıdım ben veli olsam senın gibi baskalarının hayatına burnunu sokan ahkam kesen bencil bir öğretmene asla evladımı emanet etmezdm siz yazmıssınız zaten bdv butün gun başındayım bagımlılık yaptı dıye demekki pusuda beklıyorsunuz insanları ezmek yermek saldırmak için... hayatınızla ılgılı ne sorununuz varsa bence onları çöözümleyın acısını zavallı benım gibi hamıle insanlardan cıkarmayın

Aferin profilimi guzel incelemissin... :KK70:okudugunu anlama problemin yoksa eger yazdigim mesajlarin icerigini anlarsin.
Sana da yardimci olmak adina yazdim zaten ama degmezmis:KK51:

Kib.

Burda iki çözüm var ya koyabileceginiz kadar eşya koyup siğmayanlari bi depo gibi bir yere koyacak yada satacaksınız. Yada evden tasinacaksiniz..
Yada bebek odası yapmak yerine beşik ve dolap alıp hem evinizi kullanışsız olmaktan kurtarmış olacaksınız hem de eşya falan azaltmaya gerek olmayacak .
Ama siz ne yardan vazgecerim ne serden diyorsunuz :KK16:
Mesela bende kiraciyim ev 2+1 . yatak odası bi tane küçük oda ve oturdugumuz salon var. Oturdugumuz salona oturma grubum yetiyor . küçük odada yemek masası sifonyer vs vardı . Ama bebis geleceği için küçük odadaki yemek takımını içeriye aldık . E hepsi sigmadigi için mecburen bi üçlü koltuğu yemek odasına koyduk .
Bi tane beşik aldık bir de dolap .
Bende çok istiyordum bebek odası komple takım olsun hepsi uyumlu olsun vs ama malesef olamıyor ışte.
Siz de bi yerden fedakarlık yapacaksınız .
Yapacak bişey yok .:sus:

Yol gosterenlere neden bu kadar tersleniyorsunuz, konu acmaktaki amacınız neydi?
Heves ettiginiz herseyi almissiniz gule gule kullanin, olgunlasnaniz zaman alacak gibi yalniz.

Olsun örtü filan idare edersiniz, elden çıkartmayın yine de yeni eşyalarınızı...

Neden bu kadar yüklenildi konu sahibine anlamadım. Millet 50-60 bin harcıyor, gönlünce ev diziyor. Herkes düşünmeden birşeyler alabiliyor. Ayrıca normal bebek odaları 3-4 binden başlıyor. Koltuk takımları 4-5 bin. Ben hangi eve gitsem bebek odası da var, pahalı koltuk takımı vs. eşyası da var. Kimi ne ilgilendiriyor anlayamadım?

bu ne ya kadının bir hevesi olmuş bebek odası konusunda yerden yere vurulmuş ne fakirliği kalmış ne müsrifliği ne g..t kadar evde oturduğu .ayıp be ayıp her insan her anne herşeyin en iyisine layıktır o da kendi bütçesini hesaplayıp bir bebek odası alacak ne var bunda.bebek odasına bir ton laf söyleyeceğinize salonu için çözüm üretin bi zahmet .

Konu sahibi size hayatta heveslerinizle ve borclarinizla mutluluklar o zmn...
Bildiginizi okuyacaktiniz madem buraya ne diye konu açıp fikir soruyorsunuz anlayabilmis degilim. Siz elaleme ozenin dunyaya da bir kere gelen tek sizsiniz zaten 1150 bebek odasi cok ucuz kacmis maasin tamamini verin hevesiniz kursaginizda kalmasin. Esinize acidim para nasil kazaniliyor pek farkinda degilsiniz herhalde.
nasıl öğretmensiniz anlamadım ben hiç yapıcı yorum yok hep aşağılayıcı

sizlere bir konu danışacağım arkadaşlar... kafam öyle karışık ki... bebek bekliyoruz çok güzel ama şimdiden düşünceler sardı beni evimiz 2+1 saalonum misafir odası ,mobilyalarım avangard kullanışsız bin pişmanım aldığıma güzel görünüyordu ama kullanmayınca bilinmiyor. bir küçük odamız daha var biz orayı gündelik oda yaptık iyi ki de yapmısız salonda asla oturamazdık.yatak odamda rutubet var malesef bebeğimi orada yatıramam.gündelik odayı bebek odası yapacağım sanırım ama büyük salonda da nasıl oturuz :KK43: tüm eşyalarım okdar büyükki.. maddiyat dolayısıyla evden taşınmamız imkansız.bana ne önerebilirsiniz kızlar ne yapmalıyım?
bazen benim göremediğim şeyler hkkında bilgi sahibi olup beni aydınlatıyorsunuz... o yüzden size danışmak istedim

bakın oturdugum semtte kiralar en az 1.500 tl çok aradım uygun ev ama yok 850 tl ye oturuyorum oyuzden butcemi zorlayıp her ay 1500 verırsek bir ay boyunca asla gecınemeyız. değil bebek mutfak masrafını bıle cıkaramayız cunku esım 1.750 tl maas alıyor zaten bu yuzden evden tasınmam olanaksız.
bebek odasına da 1.350 tl ye ikeadan takım yaptım gönlümce neresi cok bunun sorarım size ben instagramdakiler gibi 6bin tl bir bebek odasına veremem verırsem ozman yargılarsınız... lütfen insanların hayatları için ahkam keserken biraz empati yapalım.hevesleri olamazmı insanın .
Oturma odanda yer varsa oraya bi beşik alabilirsin.
Benim yatak odam kuzeye baktigi icin kisin çok soğuk oluyordu. Eylülde doğum yaptim. Havalar soğuyunca da beşiği oturma odasina aldik. Biz yer yatağında yatiyoruz. Ben pek bebek odasi yapma taraftarı değilim acikcasi. Bi beşik bir de 4lu çekmece aldim kiyafetleri için. Kizim biraz büyüyünce çocuk odasi alirim diye düşündüm.
Yakin zamanda tasinma durumum var. O yüzden geçici boyle çözüm bulduk. Çok da zorlanmadim. Küçük olduğu için sicakti da. Siz de öyle yapabilirsiniz.
Yada evinizin plani nasil bilmiyorum ama yatak odasiyla salonu değiştirebilirsiniz.

Tamam anlıyorum hevesinizvar ilk bebeğiniz ama.smdiden oda yapmayınca erken bnm oğlum 2bucuk yasnda hala yanımzda yatiyo oyun bahçesi aldm katlanabilen buyukyatak hatta smdi köydeyim Buraya da getrdk ama odası da var evim müsait olduğu için oda yaptk biz ama.odasyla alakası yok ilerde nolur ne biter bilemezsnz belkide çıkarsınz evden belki başka bsy olur smdilik bencr bi yatak alın yeter diye dusunuyorm yada salon takiminizi takas yapablrsenz ole yapın spor bsyler alın onun yerine bilemedm

Boşu boşuna bi alışveriş daha yapıp benek odası almışsın ne gereği var madem yerin yok. Çocuk zaten beşikte yatacak benimde ilk bebeğim ama ben fuzuli eşyadan ve evi depoya çevirmwkten nefret ettiğim için almadım beşiği var o da gauet yetiyor. Zaten bi kaç sene sonra kendisi oda isteyecek genç odası o zaman ne yapacaksın o eşyaları acaba:işsiz:

Back
X