esYalı ev satilirmi

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
Bir derdim.var Arkadaşlar
kendi evimde oturuyorum 6 bine dolap yaptrdim çok kullanışlı oldu 3 bine jakuzi yaptrdim sırf kendi evim diye ama eşim evi satmak istiyor.dolaplar gömme jakuzi hersey hatta taş duvarli yatak.odasi bile ünitesi let ışıklı ben diyorum ki esyalarda 1 senelik evde esyalarla satayım. Diyorum. Eşya larla alan olurmu acaba hiç evi bozmayim diyorum..
Çok üzülüyorum ne hayallerle yaptırmıştır yer bursa. Yani ev maliyeti hariç 40 50.bin masraf var.

satılır tabıkı, hareketli eşyalarla (yatak odası, salon takımı vs.) bıle satılıyor ki sizinkiler sabıt esyalı. evın uzerıne eklersınız bır mıktar daha ıcı yapılı dıye :)

ISTANBULDA muteahitlik yapacağız ondan

Mecburi bir satış o zaman.
İnşallah yeni evinizi de burdan çok daha güzel olur.
Aynı keyifle döşersiniz.
Eşyalı satılır tabi. Biraz daha zor olur belki ama eşyalarınız yeni olduğunuz için sorun olmaz sanırım..

satilir satilmayada ona gorede fiyati çok isteyeceksiniz mantikli oalrak
yani yaninizdaki ev 100 binse siz 150 bin demek zorundasiniz ,biraz parasi çok olan bi alici musteri lazim size, oda belki uzun surer bulmasi

SORMA çok üzülüyorum. O kadar emek var... dolaplarim yapılmalı 2 ay oldu anca

satilir satilmayada ona gorede fiyati çok isteyeceksiniz mantikli oalrak
yani yaninizdaki ev 100 binse siz 150 bin demek zorundasiniz ,biraz parasi çok olan bi alici musteri lazim size, oda belki uzun surer bulmasi
Ev 110 eşya ile 150 düşünüyoruz ama dedigim gibi eşim mutait kendi yaptı her odası ozenli

Bu kadar masraf yaptığınız evi kiraya verirseniz bütün masraf çöpe gider. Tam olarak neresinde Bursa'nın?

Esyayla satılır ama 40-50 bin oynamaz fiyatta maalesef. Evin içinde yapılan evin fiyatına dahil gözüküyor.

Eşyalı ve eşyasız fiyat koyarsınız ona göre satarsınız. Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin banada. Kiraya verdigim paraya içim acıyor (evsahıbıme helali hoş olsun o ayrı bir durum )

Satılır Çokta güzel olur. Masrafsız ev güzel fiyatta satarsınız

Yani size söyle soyleyim. Ailemle eski evimiz dubleksdi. Evde yapılan tadilatlar. Mutfak komple değiştirdi fayanstan dolaba,evin tüm zemini değişti,Kapılar ve pencereler değiştirildi. Yatak odası komple bi duvar gömme dolap yapıldı,vestiyerler vesaire, terasın üstünü kapattırdık terasa açık mutfak yaptırdık. Daha su an aklıma gelmeyen kaç sey bir ev parası da içine harcadık 10 sene de. Sonunda hiç birşey yapmayan komşudan sadece 35 bin fazlaya sattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…