ISTANBULDA muteahitlik yapacağız ondanEşiniz neden satmak istiyor bu kadar özenerek sahip olduğunuz evi?
ISTANBULDA muteahitlik yapacağız ondan
SORMA çok üzülüyorum. O kadar emek var... dolaplarim yapılmalı 2 ay oldu ancaMecburi bir satış o zaman.
İnşallah yeni evinizi de burdan çok daha güzel olur.
Aynı keyifle döşersiniz.
Eşyalı satılır tabi. Biraz daha zor olur belki ama eşyalarınız yeni olduğunuz için sorun olmaz sanırım..
Ev 110 eşya ile 150 düşünüyoruz ama dedigim gibi eşim mutait kendi yaptı her odası ozenlisatilir satilmayada ona gorede fiyati çok isteyeceksiniz mantikli oalrak
yani yaninizdaki ev 100 binse siz 150 bin demek zorundasiniz ,biraz parasi çok olan bi alici musteri lazim size, oda belki uzun surer bulmasi
evet bursada nerde ev, mutsakil ev mi apartmanmi acabaEv 110 eşya ile 150 düşünüyoruz ama dedigim gibi eşim mutait kendi yaptı her odası ozenli
Esyayla satılır ama 40-50 bin oynamaz fiyatta maalesef. Evin içinde yapılan evin fiyatına dahil gözüküyor.Bir derdim.var Arkadaşlar
kendi evimde oturuyorum 6 bine dolap yaptrdim çok kullanışlı oldu 3 bine jakuzi yaptrdim sırf kendi evim diye ama eşim evi satmak istiyor.dolaplar gömme jakuzi hersey hatta taş duvarli yatak.odasi bile ünitesi let ışıklı ben diyorum ki esyalarda 1 senelik evde esyalarla satayım. Diyorum. Eşya larla alan olurmu acaba hiç evi bozmayim diyorum..
Çok üzülüyorum ne hayallerle yaptırmıştır yer bursa. Yani ev maliyeti hariç 40 50.bin masraf var.
Keşke Yalova'da olsaydım Ankara'da benim istediğim evler 500 binden başlıyor o yüzdeb siz de şanslısınız :)keşke bursada olsaydım, yalovada 200binden aşağı değil evler genelde
Keşke Yalova'da olsaydım Ankara'da benim istediğim evler 500 binden başlıyor o yüzdeb siz de şanslısınız :)
Yani size söyle soyleyim. Ailemle eski evimiz dubleksdi. Evde yapılan tadilatlar. Mutfak komple değiştirdi fayanstan dolaba,evin tüm zemini değişti,Kapılar ve pencereler değiştirildi. Yatak odası komple bi duvar gömme dolap yapıldı,vestiyerler vesaire, terasın üstünü kapattırdık terasa açık mutfak yaptırdık. Daha su an aklıma gelmeyen kaç sey bir ev parası da içine harcadık 10 sene de. Sonunda hiç birşey yapmayan komşudan sadece 35 bin fazlaya sattıkBir derdim.var Arkadaşlar
kendi evimde oturuyorum 6 bine dolap yaptrdim çok kullanışlı oldu 3 bine jakuzi yaptrdim sırf kendi evim diye ama eşim evi satmak istiyor.dolaplar gömme jakuzi hersey hatta taş duvarli yatak.odasi bile ünitesi let ışıklı ben diyorum ki esyalarda 1 senelik evde esyalarla satayım. Diyorum. Eşya larla alan olurmu acaba hiç evi bozmayim diyorum..
Çok üzülüyorum ne hayallerle yaptırmıştır yer bursa. Yani ev maliyeti hariç 40 50.bin masraf var.
Ev 110 eşya ile 150 düşünüyoruz ama dedigim gibi eşim mutait kendi yaptı her odası ozenli
bursa demirtasta 105 metre kare bina üçüncü kqtkaç metre kare? hangi semt?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?