- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Valla ciddi iseniz seve seve satayım hatta dur jakuzi nin resmini yollaymJakuzili evin 150.000 olduğuna emin misiniz? Ayrıca 105 m2. Zeytinağacından kalsa da ben alsam.
Valla ciddi iseniz seve seve satayım hatta dur jakuzi nin resmini yollaym
100 bin liralık evi sırf eşyası var diye 150 bine satamazsınız.300 bin ise yapılı diye
Bakalim.deneyecegiz
Yo ev zaten 1 yıllık 6 ay.önce tasindimorta hallli yeni model bir banyo 5-6 bine mallolur.bence siz abartıyorsunuz ki jakuziniz çok sıradan.fayanslar eski
Eşim aradı yarın musteri geliomus öğretmen karı koca inşallah alirlarYo ev zaten 1 yıllık 6 ay.önce tasindim
Yo ev zaten 1 yıllık 6 ay.önce tasindim
Eşim aradı yarın musteri geliomus öğretmen karı koca inşallah alirlar
ev nerde nilüferde mi
Demirtaşta 2+1 evi 150 bine satmak çok zor bence. İçi ne kadar yapılı olsada. Alan olur belki memurlar falan Bursayı bilmeyenler.
Satılır neden olmasın kiBir derdim.var Arkadaşlar
kendi evimde oturuyorum 6 bine dolap yaptrdim çok kullanışlı oldu 3 bine jakuzi yaptrdim sırf kendi evim diye ama eşim evi satmak istiyor.dolaplar gömme jakuzi hersey hatta taş duvarli yatak.odasi bile ünitesi let ışıklı ben diyorum ki esyalarda 1 senelik evde esyalarla satayım. Diyorum. Eşya larla alan olurmu acaba hiç evi bozmayim diyorum..
Çok üzülüyorum ne hayallerle yaptırmıştır yer bursa. Yani ev maliyeti hariç 40 50.bin masraf var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?