eşyalı ev

be your self

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
1.376
2.818
48
Kızlar yeniyim ve fikirlerinize ihtiyacım var..
2 yıllığına yurtdısına gıtme kararı alsanız gıttıgınız sehirde ev kıralayıp esya alırmısınz yoksa esyalı ev mi kıralarsınız ??
Tesekkürler

İçinize sinmiyorsa eğer 1+1 bı ev tutup eşya alın ,sizin ihtiyacınizi giderecek kadar ne çok vasat ne çok lux. Sonuçta eşyalı evin kirası da boş ev kırasından fazla oluyor iki sene boyunca eşyaların parası bile çıkar.

1+1 e sıgacagımızı sanmıyorum

eşyalı ev tutarım

eşyalı tutmuştum ben, eşya almak ve nakliyesi çok pahalıya gelir. yatak için alez alın, zaten nevresim yeni olacaktır :) bir de banyodan da rahatsız olacaksınız banyo için özel matlar var, iyice temizledikten sonra serersiniz ve rahat rahat yıkanırsınız. ben biraz huysuzumdur bu konularda, böyle yaparak bir senemi çok çok rahat geçirdim.

Tesekkr ederm önerinz için

Baskasinin kullandigi esyalari kullanmak.....
Ben yapamazdim ya
Kimler kullanmis nasil.kullanmis pismi temizmi ,yasanmisliklar da sinermis ya ustune.
Ama Icine siniyorsa neden olmasin tabi

Ay hiç bişeycik olmaz. Ne uğraşcan gevur memleketkerinde eşya almayla bide dönüşte satmayla falan.. Temizlersn sen iki melek annesisin herşeyin en güzelini yaparsın sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…