Ay bende böyleydim ya ilk ocağımı kullanmışlardı ne kadar üzülmüştüm şimdi ise ocağı görünce fenalık basıyor![]()
Dimi sacma bi an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende böyleydim ya ilk ocağımı kullanmışlardı ne kadar üzülmüştüm şimdi ise ocağı görünce fenalık basıyor![]()
cok haklisiniz , vicdan yapiyorum öyle düsündügüm icin o anAbartıyorsunuz.O kadar ağır temizlik sonrası insanlar acıkır dışarıdan şu dönemde yemek söylemek istemeyebilirler,aç duracak değiller ki.Ben abimin 1+1 evini temizlediğimde -ki inşaat pisliği değil ev tozu,kırıntı,muhabbet kuşu tüyü kakası vs.- açlıktan ve yorgunluktan bitmiş olup ne bulsam yiyordum.O temizlik yaptıktan sonraki o açlık susuzluk hali o kadar başka ki.
Ben de eşyalarımı ilk kendim kullanmak isterim birçok insan da sizinle ayni fikirdedir fakat kizilacak bir şey değil üzülmeyin boş yere. Sonuçta size çok güzel iyilikleri dokunmuş tercih şansınız olsaydi siz yine temizliğin yapilmasini eşyanın kullanilmasini tercih ederdiniz. Karşı taraf da kötü niyetli değil belli ki... O yüzden düşünmeyin bile yeni evinizin keyfini çıkarmaya bakın.
+1O zaman "evin ilk temizliğini niye onlar yapıyor" diye de takıntı yapın...
Bence abartiyosun yani eşyaları ilk niye onlar kullandı banane banane der gibisinUmarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis
oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben
sagolun cevaplariniz icin
Direkt kötüsünüz diyemem ama iyi olduğunuz da söylenemez ne yazık ki..
Sorun kullandığınız dilde. Önce bebeğiniz için beni kullanıyor dediniz, şimdi de kayınvalidenizin yaptığı onca şeye rağmen ocağımı kullandılar diyorsunuz. Haliyle insanlar bencil olduğunuzu düşündü. Hadi bizimki kul hakkı, sizinki ne oluyor peki? İnsanları yargılamak bu kadar kolay değil ANCAK bize böyle düşündürtende sizsiniz. Bence siz kayınvalidenizden helallik isteyin derim.Ne kadar kolay degil mi insalari tanimadan karakterleri Hakkinda bile yorum yazmak buda bi nevi kul hakkina girmek.. neyse tekrar bana gercekten akil veren naif yazan arkadaslar Allah razi olsun sagolun.. duygusalim bu günlerde sacma sapan seylere takiyorum.. degmeyecek seylere hele ki bu corona zamaninda ne dertler varken.. hakkinizi helal edin onca yazdiniz:)
Bence abartiyosun yani eşyaları ilk niye onlar kullandı banane banane der gibisin![]()
Sorun kullandığınız dilde. Önce bebeğiniz için beni kullanıyor dediniz, şimdi de kayınvalidenizin yaptığı onca şeye rağmen ocağımı kullandılar diyorsunuz. Haliyle insanlar bencil olduğunuzu düşündü. Hadi bizimki kul hakkı, sizinki ne oluyor peki? İnsanları yargılamak bu kadar kolay değil ANCAK bize böyle düşündürtende sizsiniz. Bence siz kayınvalidenizden helallik isteyin derim.
E hepsini okuduğum için bu yorumu yaptım zaten, hala "ehehe işte kadınız, bu aralar duygusalım" diyerek olayı farklı yöne çekiyorsunuz. Diliniz yanlış hepsi bu. Oldu mu?O zaman icerikleri okuyun öyle cevap verin diger konuda da aciklamami yaptim!!!!
Ee o kadar temizlik yapmışız kıymet bilen de yok. Onu bari hatıra bırakalımÇok pissin bardak içine atsana izmariti![]()
Hem sorup hem trip atıyorsunuz. Kötüsünüz demedim ki ayrıca.Kötüyüm canim ben kötü cözdün burdan beni helal sanauzak dur bence konularimdan sende kötü olursun
Ben olsam bir tane pizza dilimi bırakırdımEe o kadar temizlik yapmışız kıymet bilen de yok. Onu bari hatıra bırakalım![]()
Yahu ha temizlik yA ufak tefek şey. Ufak tefek şeyler sizin evin işi olmuyor mu? Komşunun mu işi? Bakkalın mı bunlar? Sizin evin işi işte. Çivi de çaksa size ait. Bir çay da içmesinler mi? Hadi arayın şimdi gitmeyin bir daha rahatsız oldum deyin. Ya da şey deyin:: aaa temizlik yapacaksanız çay için ama ufak tefek şey yapacaksanız yapıp gidin.Ayrica yazmisim zaten yukarda:
bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Halletmeye yani temizlige degil!