Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 85 kg ama zanetmiyorum verebileceğimi neyapacam yaaaamerhabalar su an 84kg olan yillari kilo alip vermekle gecmis biriyim.Benimle bu yolda yurumek isteyenleri gunlugume bekliyorum.kilolar gidecek:![]()
canim burdaysan niyetin var demektrben 85 kg ama zanetmiyorum verebileceğimi neyapacam yaaaa
[HTML]günlükçüm sana yazan olmamış ama ben devam ediyorum:)
2.10.2012
sabah :domatesli yumurta(yagsız),bir dilim esmer ekmek,1 dilim peynir, 3 zeytin
öğlen :1 tabak yoğurt
1 tane pişmaniye( ikramdı hayr diemedim)
akşam : 1 tabak barbunya, yogurt, 1 dilim ekmek
ara :1,5 şeftali
canım merhaba günlüğün hayırlı olsun yediklerine şöyle bir göz gezdirdim. Yediklerin az ama karbonhidrat açısından biraz yüksek geldi
Besinler Protein Karbonhidrat (gr) Yağ (gr) Kalori
Barbunya-kuru 21 57 1.5 346
mesela basit mantıkla bir kişinin kilo verebilmesi için günde alması gereken karbonhidrat olayı 50 iken sen sadece tek yemekle 57 birim karbonhidrat almışsın... Ne var bunda dersen vucut karbonhidratı enerji olarak kullanır kullanamadığını vücuduna depolar şişmanlamamızın nedeni budur.. Eger 50 birim karbonhidrat alırsan vucut bunu kullanır besinlerden almadığın için diger yarısınıda vucudundaki yağlardan kullanmaya başlar. Böylece zayıflamaya başlarsın. Mantık bu kadar basit sadece. Boyuna kilona ve yaşına göre alman gereken kaloriyi belirleyerek ona göre beslenmen -tabi karbonhidrata göre- daha mantıklı
ben bu şekilde 65.5 kg'dan 62.7 kg'a indim. Açlık hissetmedim zorlanmadım![]()
4ekim 2012
maalesf kacamak yaptım ama devam edicem
sabah :1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim esmer ekmek,3 zeytin
öğlen :kısırr yeşillik((
akşam :süt
aa yine günlüğüme kimse yazmamış,neyse fark etmez kendim için burdayım.
5.10.2012
sabah :kepekli tost(1.5a yakın esmer ekmekten)
öğlen : 1 küçük kase fıstık , 7 tane kuru kayısı, azcık kraker( yemek yesem iimiş acıktıkca saldırdım resmen)
akşam :brokoli çorbası, sebze yemeği, yoğurt
suyu bir türlü arttıramadım 3,4 bardak içtim sanrmhiç aramıyorumya
hayırlı olsun canım umarım başarırsın :)utana sıkıla burdayım bir sene sonra, tekrar başladım yine 84kg civarındayım.bayrama kadar diyet ve spor yapıcam yalnız bayramda izin verip sonra tekrar devam edicem arkadaşlar bu sefer kararlıyım.Bana yoldaş olup destek olmak isteyenler buyursun gelsin günlüğüme![]()