Benim de yüzümde kimisi mercimekten büyük, kimisi küçük 6 adet ben vardı, cuma günü en büyük olan 3 adeti aldırdım.Çünkü doktorum en fazla 3 tane alabiliriz dedi.Kalan 3 de 10 gün geçtikten sonra alınabiliyormuş,iki operasyon arasında en az 10 gün fark olmalıymış.Önce bir cildiyeciye gittim aldırmamda sakınca var mı diye.Aldırsan iyi olur dedi.Ordan direk devlet hastanesindeki plastik cerraha gittim.Amacım bilgi almaktı ama dr hemen alabiliriz istersen deyince bende kabul ettim.İlk olarak yüzünde ameliyat yapılacak yere kırmızı bir sıvı sürüyorlar, daha sonra iğneyle uyuşturuluyor.Dr.kesiyle aldıktan sonra yaktı ve dikti, sonrada küçük bantlar yapıştırdılar.Acı hissedilmiyor merak etmeyin.Benim 3 benim 15-20 dk sürdü.3 antibiyotik, 1 ağrı kesici ve 1 de merhem verdi.Bantlarımı bugün kendim çıkarıp sabunlu suyla yıkadıktan sonra merhemi sürcem.2 gündür su değdirmedim.Açık tenli olmadığım için, güneşten uzak dur iz kalır dedi dr.Salı günü kontrole gitcem, cuma günü de dikişlerim alınacak ve yeni yıla canımı sıkan benlerden kurtulmuş olarak gircem ALLAH'ın izniyle.Fiyat konusunda bence hiç özele gidip para vermeyin devlet hastanelerinde ücretsiz.Ben Sivas'ta aldırdım.Dr iyiyse düşünmeyin bence düşündükçe insanın kafasında büyüyor.Bi de operasyondan önce dr benimin fotoğrafını çekti ve okudum kabul ediyorum diye bir kağıt imzalattılar.Umarım iz kalmaz iyi olur.
Bütün bildiklerimi yazdım.İNŞALLAH yardımcı olmuşumdur.