• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

et benlerimle başım dertte

ekonomisttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
17
0
86
Bursa
Kizlarrr iyi geceler. Sizden yardım istiyorum boynumun iki tarafindada siyah et bni war we sol taraftakinde degismeler war nnetten baktgmda cok iyi seyler yazmioo aldrmak istiyorum aldiran warmi nasil oluo cok korkuoorum:KK42:

Teyzemin kizinin alninda vardi. Aldirdi,hic agri sanci olmadi. Yillarca neden yasamisim onunla diye de daha once aldirmadigi icin hayiflandi

Kizlarrr iyi geceler. Sizden yardım istiyorum boynumun iki tarafindada siyah et bni war we sol taraftakinde degismeler war nnetten baktgmda cok iyi seyler yazmioo aldrmak istiyorum aldiran warmi nasil oluo cok korkuoorum:KK42:
Bir şey olmuyor, kendi kendinize koparmaya kalkmayın yeter.
Cildiyeye gidin, onlar donduruyor sonra kendi düşüyor.
Bende de çıkmıştı, internette öyle şeyler okumuşum ki doktora ölecek miyim diye sorduğumu bilirim.
Telaşlanmayın.

Yuzumdede war minik minik et bni siyah kurtulmak istiyorum ama kimileri Aldrma iyi olmazmis falan diyor
Milletin dediğine bakmayın, doktora gidin.
Eğer çoğalıyorsa ona göre de bir tedavi uygulayacaktır.
Sıkıntıdan da çoğaldığını düşünüyorum, çünkü bende stresli dönemlerimde çıkmıştı.
Tabi en iyi doktor bilebilir bunu dediğim gibi.

Back
X