- 23 Mayıs 2019
- 710
- -36
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Bunlar zararlı mı? Yenilebilir mi? İçinde demir b12 vs var diye yiyordum ben. Ama şimdi et yemenin zararlı olduğunu okudum. Yememeli miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya alıp evde yapmak biraz zor ve uğraştırıcı. Dışarıda yiyordum köfteci yusuftan vs. Bir şey olur mu bilmiyorumet yemek zararlı değil sadece dışarıda ne eti olduğu bilinmeyen hangi koşullarda pişirildiği konusunda fikir olmayan gıdalar zararlı. yoksa al evinde kendin yap mis gibi neden zararlı olsun
Köfteci yusuftan yiyordum.Dışarda yenilen herşey zararlı bence. Malzeme kalitesi olsun, kullanılan yağlar olsun hiçbirşey evdekinin yerini tutmuyor. Evde yapıp tükettiğiniz sürece zararını görmezsniz.
Evet köfte basit ama onlar hangi yağı kullanıyor ben gidip organik yağ kullanmıyorum ki zaten. Bilmiyorum ya ama haklısınız asla ve asla zincir şubeleri olan hamburgercilerden yemedim mesela. Ama kebap köfte et döner yiyorum dışarıdaDiğerlerini bilemem de köfte ne kadar uğraştırıcı olabilir.
Organik yağ kullanmasanız da her şartta evde yaptığınız daha sağlıklı kaldı ki evde de yapılsa sürekli köfte, döner, kenap yemek sağlıklı değil. Dengeli beslenmek diye bir şey varEvet köfte basit ama onlar hangi yağı kullanıyor ben gidip organik yağ kullanmıyorum ki zaten. Bilmiyorum ya ama haklısınız asla ve asla zincir şubeleri olan hamburgercilerden yemedim mesela. Ama kebap köfte et döner yiyorum dışarıda
Ne kadar çok yiyor olabilirsiniz ki.. Her gün yemiyorsunuzdur herhaldeEt döner zararlı mı o sadece et gibi geliyor bana? Kebap vs cok yiyorum ben
Valla yiyordum ama sağlıksız olduğunu düşünerek değil et olduğu için sağlıklı olduğunu düşünerek yiyordumNe kadar çok yiyor olabilirsiniz ki.. Her gün yemiyorsunuzdur herhalde
Kız ona para mı yeter. Et sağlıklı tabi ama dışardakiler ne kadar güvenilir olabilir kiValla yiyordum ama sağlıksız olduğunu düşünerek değil et olduğu için sağlıklı olduğunu düşünerek yiyordum