Et döner, kebap, köfte zararlı mı?

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
710
-36
98
Bunlar zararlı mı? Yenilebilir mi? İçinde demir b12 vs var diye yiyordum ben. Ama şimdi et yemenin zararlı olduğunu okudum. Yememeli miyim?

et yemek zararlı değil sadece dışarıda ne eti olduğu bilinmeyen hangi koşullarda pişirildiği konusunda fikir olmayan gıdalar zararlı. yoksa al evinde kendin yap mis gibi neden zararlı olsun
Ya alıp evde yapmak biraz zor ve uğraştırıcı. Dışarıda yiyordum köfteci yusuftan vs. Bir şey olur mu bilmiyorum

Diğerlerini bilemem de köfte ne kadar uğraştırıcı olabilir.

Diğerlerini bilemem de köfte ne kadar uğraştırıcı olabilir.
Evet köfte basit ama onlar hangi yağı kullanıyor ben gidip organik yağ kullanmıyorum ki zaten. Bilmiyorum ya ama haklısınız asla ve asla zincir şubeleri olan hamburgercilerden yemedim mesela. Ama kebap köfte et döner yiyorum dışarıda

Bacım köfteci yusuftan yiyosan tabi zararlı lastik gibi eti var. Al kıymayı baharatla yoğur kızart neresi uğraştırıcı

Evet köfte basit ama onlar hangi yağı kullanıyor ben gidip organik yağ kullanmıyorum ki zaten. Bilmiyorum ya ama haklısınız asla ve asla zincir şubeleri olan hamburgercilerden yemedim mesela. Ama kebap köfte et döner yiyorum dışarıda
Organik yağ kullanmasanız da her şartta evde yaptığınız daha sağlıklı kaldı ki evde de yapılsa sürekli köfte, döner, kenap yemek sağlıklı değil. Dengeli beslenmek diye bir şey var

Dışarıdan aldığın işlenmemiş ette ne kadar sağlıklı belli değil ki, ne sebze de hayır var, ne meyve de, bu ülkede kendin üretmiyorsan sağlık falan hikaye, ye gitsin 😒

Back
X