ellerine sağlık başarılar
Teşekkür ederimElinize sağlık, başarılar dilerim :)
Ellerinize sağlık .Çok iştah çekici duruyor.Başarılar dilerim.Merhaba kızlar, kk' da katıldığım ilk yarışma bu sebepten oldukça heyecanlıyım.
Size kendi yöremden bir tarifle geldim.
Bu köfte memleketimde satır kıymasıyla yapılır ama benim öyle bir imkanım olmadığı için bir kez çekilmiş kıyma ile yapacağım.
Gelelim tarife.. :)
Et Giliği
- 500 gr yağlı dana kıyma
- 1 çay bardağından bir parmak eksik düğ (köftelik bulgur)
- 1 tatlı kaşığı pul biber (silme)
- 1 tatlı kaşığı toz biber (silme)
- 1 tatlı kaşığı karabiber (silme)
- 1 tatlı kaşığı tuz (silme)
- 1 çay kaşığı kimyon (silme)
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 orta boy ince doğranmış kuru soğan
Bütün malzemeleri karıştırıp köfte harcımız macun gibi olana kadar yoğuruyoruz. 1 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra bir yemek kaşığı sıvı yağı bir kaba alıp elimizi yağa batırarak (köftelerin ele yapışmaması için) şekillendiriyoruz. Yağda kızarınca çok lezzetli oluyor ancak sağlık açısından sıkıntılı olduğu için ben önceden ısıttığım tost makinesinde pişirmeyi tercih ettim.
Afiyet şifa olsun efendim!
Eki Görüntüle 2042885 Eki Görüntüle 2042886 Eki Görüntüle 2042887 Eki Görüntüle 2042888 Eki Görüntüle 2042889 Eki Görüntüle 2042891 Eki Görüntüle 2042892
Sizin yemekleriniz kadar değilEllerinize sağlık .Çok iştah çekici duruyor.Başarılar dilerim.
Çok tatlısınSizin yemekleriniz kadar değil
KK' daki ilk yarışma deneyimim. Bu tarz yarışmalar bağımlılık yapıyor sanırım gelirÇok tatlısın
Konuna yazmayı unutmuşum.
Sunumu görünce daha öncede katıldın mı ,nick değişikliği mı acaba diye profiline baktım.İlk yarışmaya göre sunumun da çekimin de çok başarılı, inşallah devamını da görürüz.
Teşekkür ederimCanım harika olmuş ellerine sağlık yarışmada başarılar
Baharat koyduğum kaşıklar mı? Yoksa çatal kaşık bıçak seti mi?Eline saglik. Sunum muhtesem. Baharatlatla falan cok begendim. Ama asil soruma geçiyorumo kaşıklar hangi takima markaya ait cok begendimmmm
Baharat koyduğunuz kaşıklar diye düşünmüştüm ben ama siz deyince baktım da setinizin kaşıkları da ilginçmiş doğrusuTeşekkür ederim
Baharat koyduğum kaşıklar mı? Yoksa çatal kaşık bıçak seti mi?
Ben de ilk sizin gibi düşündüm ama yine de teyit etmek istedimBaharat koyduğunuz kaşıklar diye düşünmüştüm ben ama siz deyince baktım da setinizin kaşıkları da ilginçmiş doğrusutahta kaşıklar çok şirin ama
O halde denemenizi şiddetle tavsiye ederim :)Ellerinize sağlık bayılırım köfteye
Yok kiz o catal kasik bicak setin muhtesem ya bayildimmmmTeşekkür ederim
Baharat koyduğum kaşıklar mı? Yoksa çatal kaşık bıçak seti mi?
Sen de benim gibi enteresan şeyleri seviyor olmalısın :) korkmaz' dan çeyiz setinin içinde seçmiştimYok kiz o catal kasik bicak setin muhtesem ya bayildimmmm
Tesekkurler canim hemen arastirmaya geçiyorumSen de benim gibi enteresan şeyleri seviyor olmalısın :) korkmaz' dan çeyiz setinin içinde seçmiştim
Eşimde ilk gördüğünde beğenmemişti şimidi sıkıntı etmiyorTesekkurler canim hemen arastirmaya geçiyorumnisanlim gorunce o ne iyle uzayli kaşığı gibi diyecrk ama yapacak birsey yok bende cok seviyorum degisik şeyleri
Begenmiyorsa gitsinde lokantada yesinEşimde ilk gördüğünde beğenmemişti şimidi sıkıntı etmiyor
Sanırım teres. Ankara Optimum avmden almıştım şu an var mı bilmiyorum neredeyse 2 yıl oldu ben alalı :)Begenmiyorsa gitsinde lokantada yesindun gece arastirdim korkmaz teres setimi? Biliyormusun acabaa canim
Var var buldum valla ♡ tesekkur ederimSanırım teres. Ankara Optimum avmden almıştım şu an var mı bilmiyorum neredeyse 2 yıl oldu ben alalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?