Et Yemekleri Et Giliği (Nam-ı diğer köfte) Green Life Baharat Sponsorluğunda

Ellerinize sağlık .Çok iştah çekici duruyor.Başarılar dilerim.

Sizin yemekleriniz kadar değil
Çok tatlısın
Konuna yazmayı unutmuşum.
Sunumu görünce daha öncede katıldın mı ,nick değişikliği mı acaba diye profiline baktım.İlk yarışmaya göre sunumun da çekimin de çok başarılı, inşallah devamını da görürüz.

KK' daki ilk yarışma deneyimim. Bu tarz yarışmalar bağımlılık yapıyor sanırım gelir

Eline saglik. Sunum muhtesem. Baharatlatla falan cok begendim. Ama asil soruma geçiyorum o kaşıklar hangi takima markaya ait cok begendimmmm

Teşekkür ederim

Baharat koyduğum kaşıklar mı? Yoksa çatal kaşık bıçak seti mi?
Baharat koyduğunuz kaşıklar diye düşünmüştüm ben ama siz deyince baktım da setinizin kaşıkları da ilginçmiş doğrusu tahta kaşıklar çok şirin ama

Baharat koyduğunuz kaşıklar diye düşünmüştüm ben ama siz deyince baktım da setinizin kaşıkları da ilginçmiş doğrusu tahta kaşıklar çok şirin ama
Ben de ilk sizin gibi düşündüm ama yine de teyit etmek istedim
Baharat koyduğum kaşıklar bambum marka ölçü kaşığı diye geçiyor :)

Sen de benim gibi enteresan şeyleri seviyor olmalısın :) korkmaz' dan çeyiz setinin içinde seçmiştim
Tesekkurler canim hemen arastirmaya geçiyorum nisanlim gorunce o ne iyle uzayli kaşığı gibi diyecrk ama yapacak birsey yok bende cok seviyorum degisik şeyleri

Tesekkurler canim hemen arastirmaya geçiyorum nisanlim gorunce o ne iyle uzayli kaşığı gibi diyecrk ama yapacak birsey yok bende cok seviyorum degisik şeyleri
Eşimde ilk gördüğünde beğenmemişti şimidi sıkıntı etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…