hiç anlamadıkYıllar önce abimin eşiyle yaptığımız konserve menemen aklıma geldi.Menemen yaptığımız biberler acıymış,ellerimiz yanmıştı.Aklımıza ne gelirse yapmıştık.Hatta ne alakaysa hamur yoğurursa geçer diye hamur bile yoğurmuştuk .Başka anım daha var da neyse...
hiç anlamadık
Merakla bekliyoruzGün aydınlar.benim et yemeği hazır kahvaltıda yedimNevreste yardımcı olursa yarışmaya hazırlayayım .mesajlarda ayarlayamıyorum fotolarım hazır
Yaprak alıntıları niye bozuyorsunHesaplama da yanlışlık vardüzeltelim geceler sayılmıyor 18 benim ki de hesabıma göre 20
Ben yıkayıp şeker döktüm beklettim..Bayağı etkili oldu..Birde duş alınca tamamen geçtiYıllar önce abimin eşiyle yaptığımız konserve menemen aklıma geldi.Menemen yaptığımız biberler acıymış,ellerimiz yanmıştı.Aklımıza ne gelirse yapmıştık.Hatta ne alakaysa hamur yoğurursa geçer diye hamur bile yoğurmuştuk .Başka anım daha var da neyse...
Canım tüm resimleri ve tarifi ilk mesaja ekleyeceksinGün aydınlar.benim et yemeği hazır kahvaltıda yedimNevreste yardımcı olursa yarışmaya hazırlayayım .mesajlarda ayarlayamıyorum fotolarım hazır
Daha yeni başladıkNiye hiç tarif yok yaav. :d Benim aklımda bir şey var bakalım yapan olmazsa geliyorum haftaya. :d
Yine bozulmuşBen yazarken imleç başka yerlere gidiyor.tarifi deneyeyim.tlf dandır
Bu defa becerdim.yine sayende ama teşekkürler.yardımcı olurum demeseydin yapamazdımCanım tüm resimleri mesaja ekleyeceksin
Problem olursa düzenleme yaparım.Ama mutlaka hepsini ilk mesaja eklemelisin ,ekeleyemezsen bana özelden yolla ben düzenlerim
Ne yazdın da sonradan düzenledin kız,özelden yazsana
Her konu da burada konuşulmuyor kianlamadık yerine (anladık) yazmışım
Ay ne kuruntulu karısın ne meraklıymışsın özel konuşmaya
Sahiden iyi iş çıkarmışsınBu defa becerdim.yine sayende ama teşekkürler.yardımcı olurum demeseydin yapamazdım
Tamam Kakao ya güveniniz yok ta ,siteye ,yönetime de mi güveniniz yok.Emin ol bahsettiğiniz soruları özelden ben kendisine ilettim,keşke çekseydin dedim.Merhabalar.Biten pastalar yarışmasıyla ilgili birşeyler demek istiyorum.Diğer başlık aktif olmadığı için buraya yazıyorum.Daha önce farketseydim daha önce yazardım.Kakao ve Ben birinci olmuş.Kendisinden hiç haz etmem.Hatta kavga etmişliğimiz var.İkinci üyelik alıp ortalık karıştırıp inkar eden biridir.Bu söyleyeceklerimi buna bağlayanlar olabilir ama umrumda değil.Kötü de olsam aforoz da edilsem yazacağım.Doğrucu davutum huyum kurusun.Yazayım mı yazmayın mı aman sanane alan memnun satan memnun geçmiş bitmiş dedim ama içimdeki sesi susturamadım.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Bu yazım hemen kiblenebilir veya karambole getirilebilir.Niyeyse doğrular kimsenin işine gelmiyor.Birinci olduğu için kendisini tebrik etmiyorum tabiki.Çünkü pastası hazır pasta.Pastaları inceleme fırsatı bulamamıştım iki gün önce inceledim.Kakao ve Ben'in pastasını görünce Allah Allah resmen bu pasta hazır dedim.Yok pasta kursuna gitmiş yok pastanede çalışıyormuş.Geç bunları.Krema ve kekin resmini çekmiş ama ne keki üçe böldükten sonra resim var ne kekin üstüne kremayı sürerken.Niçin resim yok?Üste çikolatayı döktükten sonra niye yok?Çok basit o aşamada resim çekmek.Ayrıca o kekten de o kadar yüksek pasta çıkmaz.Dantel koyup kakao serptikten sonra niye yok?Leopar dantelini de çok merak ettim.Yanlardaki kakao nasıl serpildi ayrıntı niye yok?Üstündeki yaprak nasıl yapıldı niçin resim yok.Kağıdı buruşturup üstüne çikolata dökmüşmüş.O yaprak da o buruşuk kağıttan muntazam olarak yaprak olarak çıktı herhalde. Ne enteresan. Bunların birinden tek bir kare resim olsa tamam yapmıştır diyeceğim ama tek kare resim yok.Niçin çok mu zordu resim çekmek?Diğer yarışmalarda nasıl çekildi o zaman?Onlar daha mı az zordu?Pastaya da dikkat ederseniz dinlenmiş bir pasta.Kazen'e fikirlerimi belirttim birkaç gün önce hiç bu tartışmaların olduğundan haberim olmadan.Forumu hiç okumamıştım bugün okuduktan sonra baktım ki benim gibi düşünenler de varmış forumda. Ausencia detay sormus, S shot keki üçe mi böldün demiş, sumuklukiz detay verseydin demiş ve birkaç kişi de pasta hazır demiş.Hazır diyenler de hakarete uğramış.Onların dışında bir Allahın kulu da çıkıp dememiş ki Kakao tamam pastayı yapıp eklemişim ama pastayı yaparken niçin resim yok.Böyle ayrıntısız bir pasta nasıl yarışabiliyor?Tamam güzel herkes arkadaş herkes eğleniyor da biri hazır pasta ekleyip birinci olursa orada dur derim arkadaş.Aman o alınmasın ama ona ayıp olur diyip susup oturulursa birileri de gelir hazır pastayı ekler hakkınızı alır.Amaç eğlenmek tamam da biri sizi kandırıyor.Bu nasıl arkadaşlık,dostluk.Ben su ter içinde pasta yapıp ekleyeceğim biri hazır pastayla birinci olacak.Hiç mi emeğinize saygınız yok.Ben hadi ispat edemiyorum hazır aldığını o ispat etsin yaptığını.Hediyeleri başkasına verin demiş.Tabi öyle diyecek pastayı kendi yapmadı ki hediyeleri alsın.O yönünü takdir ettim bak.Şimdi gelip iyi laf yapan ağzıyla herkesi kandırmaya çalışır,haktan hukuktan bahseder,madalyalarımı alın der,bana garezin var der.Desin mühim değil.Her zaman içimdeki doğruyu savundum ve savunmaya da devam edeceğim.Zaten yarışmalara katılmıyorum sırf bu görmedim duymadım bilmiyorum mantığı dolayısıyla.Ben yazdım rahatladım gerisi beni ilgilendirmez.İyi forumlar.
anlamadık yerine (anladık) yazmışım
Ay ne kuruntulu karısın ne meraklıymışsın özel konuşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?