Yazılan mesajı yanlış anlamışsın sanırım , kimse ile bu tarz bir konuşmam asla olmadı , olmazda... Pastanla ilgili tek eleştirim , önemli detayların fotoğraflanmamasıydı...bunu da sana konunda yazdım zaten .
Yeni kategoride yine muhteşem tarifleri bekliyor olacağım .
10 haftalık demiyor nanam , ne gorsem ne koksa yiyesim geliyor . Bulantı mulanti dinlemiyor hic nasıl hamilelik anlamadım , ilkinde böyle değildi haberim bilene olmadan 9 ay bitti bunda 6. Haftadan beri kuru bulantı yaşıyorum nadir istifra oluyor
10 haftalık demiyor nanam , ne gorsem ne koksa yiyesim geliyor . Bulantı mulanti dinlemiyor hic nasıl hamilelik anlamadım , ilkinde böyle değildi haberim bilene olmadan 9 ay bitti bunda 6. Haftadan beri kuru bulantı yaşıyorum nadir istifra oluyor
İnş nevom , belirtilerin değişikliğinden dolayı bende kiz diye düşünüyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum , önemli olan önce sağlıklı sıhhatli olmasi