Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Bu arkadaşlık arkasına siginip susulacak bir şey mi acaba diye dusunuyorum ama ben inansam hazır olduğuna bunu dile getirirdim. Gerçek neyse ortaya çıkar elbet ama böyle itham etmek çok yanlış. Keşke yönetime söylediğiniz ile bunun net anlaşılmasını isteseydiniz de böyle buraya yazmasaydiniz. Burada bizlere de hakaret etmiş oldunuz.

bilemiyorumki sana ne diyeyimm.. nasıl bir insansın nerde oturuyorsun atla gel çalıştığım yeri gör bu bir.. 2.. o hediyeyi ben oylama yeni açılmıştı birincilik daha belli değildi eğer devam ederse hediyemi burada sevdiğim bir arkadaşıma vermek istiyorum diye yazmıştım.. @Kazen e mesaj çektim çekilmek istiyorum diye buradaki arkadaşlar ın bazıları böyle düşünüyor sadece katılmış olurum dedim ve asla kırılmayacağımıda yazdım.. nedirki madalya yada nedirki hediyee.. bak bunu ben yaptım.

bak bunuda

bak bunuda

bak bunuda

bak bunuda bak bunuda

Son düzenleme:
Benim anlamadığım bu hazır pastayi yapanlar insan değil mi? Pastane de satılan pastaları makinalar yapıyor da bizim mi haberimiz yok. Türkiye nin en ücra yerinde bile yapılabilen bir pastayı bu işlere eli yatkin meraklı birisi neden yapamasın hayret birşey.

Kazen BEY lütfen ve rica ediyorum.lütfen ,lütfen benim yarışmadan çıkartırmısınız lütfen..sadece siyasette bir kaç kere atıştığım bu kişinin bu boyuta gelmesi endişe verici bir durum sizide meşgul ediyorum üzgünüm..her şeyi geçerim ausun da onun gibi düşünmesini geçemem lütfen birinciliği iptal edermisiniz LÜTFEN..

Son düzenleme:
Başkasının dedigi çokta tın de geç bacım ogretemedim bi türlü

Başkasının dedigi çokta tın de geç bacım ogretemedim bi türlü
Onu geçiyorumda aus da öyle düşünüyor demesi ne üzülürüm öyle olsaydı aus bana söylerdi. sadece iptal istiyorum canım szadece iptal inşallah başka pasta kategorisi olursa ona katılırım..

Onu geçiyorumda aus da öyle düşünüyor demesi ne üzülürüm öyle olsaydı aus bana söylerdi. sadece iptal istiyorum canım szadece iptal inşallah başka pasta kategorisi olursa ona katılırım..
Bırak isteyen istediği gibi düşünsün canım önemseme kk seni seçti kimseye bir şey demek düşmez..

Lütfen sakin olun hanımlar...Pasta kategorisi bitti...O konuyu uzun uzun konuştuk tatlıya bağladık.....Şimdi et yemekleri kategorisindeyiz...Yok mu yeni tarif
Yoksa herkes bayram sonrasınımı bekliyor
Nevroş ben yapacağım da depnaz önce nevrosa sor uygun mu dediydi

@Ausencia detay sormus, S shot keki üçe mi böldün demiş,@sumuklukiz detay verseydin demiş ve birkaç kişi de pasta hazır demiş.
Konuyla hiçbir alakam yok, adra'yı ciddi anlamda tanımam, bir kere konuşmuşluğum yoktur.
Sadece burada adım geçtiği için yazma ihtiyacı hissettim.

Konu hakkında kendisiyle aynı görüşü paylaşıyorum, lakin yemek yarışmalarıyla da pastalarda da herhangi bir alakam olmadığı için bu konuda bir şey yazmak istemedim. Sadece kakao ve ben'e pastanın katlarıyla ilgili bir şey sordum, sonra kendisi açıklamasını yaptı ama uzatma gereği duymadım.

Yarışmaya katılanlar ve bölüm yöneticileri konu hakkında hemfikirse zaten bizim farklı kanaatte olmamız bir anlam ifade etmez. O nedenle sadece konuda adım geçtiği için yazmak istedim, herkese iyi yarışmalar dilerim. Et yemekleri yarışmasına katılacak herkesin şimdiden eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…