Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yeni kategoride herkese başarılaar .

Bayram öncesi Et Yemekleri en isabetli kategori olmuş .

Kayınvalidemin kavurması ile katılabilirim :rolleyes::rolleyes:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben seni de çok tebrik ederim .

Yazılan mesajı yanlış anlamışsın sanırım , kimse ile bu tarz bir konuşmam asla olmadı , olmazda... Pastanla ilgili tek eleştirim , önemli detayların fotoğraflanmamasıydı...bunu da sana konunda yazdım zaten .

Yeni kategoride yine muhteşem tarifleri bekliyor olacağım .

Herkese tekrar başarılar....:KK200:

bilemiyorumki sana ne diyeyimm.. nasıl bir insansın nerde oturuyorsun atla gel çalıştığım yeri gör bu bir.. 2.. o hediyeyi ben oylama yeni açılmıştı birincilik daha belli değildi eğer devam ederse hediyemi burada sevdiğim bir arkadaşıma vermek istiyorum diye yazmıştım.. Kazen Kazen e mesaj çektim çekilmek istiyorum diye buradaki arkadaşlar ın bazıları böyle düşünüyor sadece katılmış olurum dedim ve asla kırılmayacağımıda yazdım.. nedirki madalya yada nedirki hediyee.. bak bunu ben yaptım.
Eki Görüntüle 1880225
bak bunuda
Eki Görüntüle 1880241
bak bunuda
Eki Görüntüle 1880242
bak bunuda
Eki Görüntüle 1880243
bak bunuda Eki Görüntüle 1880244 bak bunuda
Eki Görüntüle 1880245
Eki Görüntüle 1880247
Eki Görüntüle 1880248

Hamileyim ama ben , yazık değil mi bana:mad:

Kız Allahtan daha 10 haftalık :KK53::KK53:

10 haftalık demiyor nanam , ne gorsem ne koksa yiyesim geliyor . Bulantı mulanti dinlemiyor hic :-):-) nasıl hamilelik anlamadım , ilkinde böyle değildi :110: haberim bilene olmadan 9 ay bitti :bicak: bunda 6. Haftadan beri kuru bulantı yaşıyorum nadir istifra oluyor

10 haftalık demiyor nanam , ne gorsem ne koksa yiyesim geliyor . Bulantı mulanti dinlemiyor hic :-):-) nasıl hamilelik anlamadım , ilkinde böyle değildi :110: haberim bilene olmadan 9 ay bitti :bicak: bunda 6. Haftadan beri kuru bulantı yaşıyorum nadir istifra oluyor
Kız olacak ondan olabilir mi:KK45::KK46::nazar::anne::nazar::anneadayı::nazar:

Desene seni doğumdan sonra diyet grupları na alacağız :KK70::KK70::KK70:

N Nana , deynepnaz deynepnaz benim mesajımı niye beğendiniz ya o_O Yanlış mı anlaşıldım acaba :KK70: :KK70:
Ayy ilk defa mesaj beğendim için böyle tepki alıyorum :KK70::KK70::KK70:

Back
X