Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Kansızlık problemi var birde faydalı olduğu için sık sık yapıyorum.Kışında fırında pişiyorum.Onuda seviyorlar
Bende diycektim agzimdan aldin abla. Kansizlik icin ciger birebir gercekten. Ozellilede kuzu cigeri. Buyukbas cigeri sert oluyor biraz.
Bana öyle geliyor sanırım , ablamlar sever. Fırında tavuk şiş yapsam da altına domates rendelerim
Bende kuru sevmem hem kebap oldugu zaman yanina mutlaka bol salata koyarim dengeliyor :)

Bende diycektim agzimdan aldin abla. Kansizlik icin ciger birebir gercekten. Ozellilede kuzu cigeri. Buyukbas cigeri sert oluyor biraz.

Bende kuru sevmem hem kebap oldugu zaman yanina mutlaka bol salata koyarim dengeliyor :)
Aynen canım lezzeti dışında sağlık için yiyoruz..
Salatasız olmaz zaten mangal yapınca patlıcan salatası yapıyorum..Evde yaptığım zaman piyaz ve kuru biber kavurması,fırında kızartılmış patates yaparım..Çok nefis olur..

O iyi niyetinizden kaynklaniyor :) tavsan hani tatli sirin ya insan nasil yer bunu duygusu olusuyor galiba. Cevremde yiyen cok ama ben yiyebilir miyim bilmiyorum. Yeni lezzetlere pek acik birisi degilimdir acikcasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…