Aynen öyle canımKuyruk yağıyla pisircen onu. Hem sulu tutar hemde lezzetli olur. Yerken o yaglari durumden cikartiyorum tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canımKuyruk yağıyla pisircen onu. Hem sulu tutar hemde lezzetli olur. Yerken o yaglari durumden cikartiyorum tabi![]()
Onu bende yiyemem ya nedense :) beyin yedin mi hic ablaAslında annem yaparsa bumbar severimBen doldurabiliyorum ama tek hiç yapmadım,eşim sevmiyor..
Ama öğreneceğim tamamen inşaallah
![]()
Tabi kiO kadar iddialısın
Şöbiyet veya kadayıf yapacağım.Zaten gelen olmaz biz yiyeceğiz![]()
Digerleri agir geliyor biraz ama ciger severim gercekten :)Aynen öyle canım![]()
Çok küçükken yemiştimOnu bende yiyemem ya nedense :) beyin yedin mi hic abla

Gelen misafirlerine göre yaparsın canımTabi ki
Bende burma ve tulumba yapacağım azıcık yeter sanırım![]()
Kansızlık problemi var birde faydalı olduğu için sık sık yapıyorum.Kışında fırında pişiyorum.Onuda seviyorlarDigerleri agir geliyor biraz ama ciger severim gercekten :)
Yağ ile pişerse kuru olmuyor canım![]()
Bana öyle geliyor sanırım , ablamlar sever. Fırında tavuk şiş yapsam da altına domates rendelerimKuyruk yağıyla pisircen onu. Hem sulu tutar hemde lezzetli olur. Yerken o yaglari durumden cikartiyorum tabi![]()
Tuzlayinca ne kadar lezzetli oluyor yaÇok küçükken yemiştimAma şimdi hayatta yemem
![]()
Köye gideceğiz hemen ikinci gün, amaç ilk gün ü kurtarmakGelen misafirlerine göre yaparsın canım![]()

Bende sulu sevmiyorum illa kuru ,kızarmış olacakBana öyle geliyor sanırım , ablamlar sever. Fırında tavuk şiş yapsam da altına domates rendelerim![]()
Bende diycektim agzimdan aldin abla. Kansizlik icin ciger birebir gercekten. Ozellilede kuzu cigeri. Buyukbas cigeri sert oluyor biraz.Kansızlık problemi var birde faydalı olduğu için sık sık yapıyorum.Kışında fırında pişiyorum.Onuda seviyorlar![]()
Bende kuru sevmem hem kebap oldugu zaman yanina mutlaka bol salata koyarim dengeliyor :)Bana öyle geliyor sanırım , ablamlar sever. Fırında tavuk şiş yapsam da altına domates rendelerim![]()
Beyin yeme düşüncesi bile ürkütüyorTuzlayinca ne kadar lezzetli oluyor yaneden noldu ki :)
Yoksa başka sebebi yok
Aynen canım lezzeti dışında sağlık için yiyoruz..Bende diycektim agzimdan aldin abla. Kansizlik icin ciger birebir gercekten. Ozellilede kuzu cigeri. Buyukbas cigeri sert oluyor biraz.
Bende kuru sevmem hem kebap oldugu zaman yanina mutlaka bol salata koyarim dengeliyor :)
Ben mezelerle seviyorum özellikleBende diycektim agzimdan aldin abla. Kansizlik icin ciger birebir gercekten. Ozellilede kuzu cigeri. Buyukbas cigeri sert oluyor biraz.
Bende kuru sevmem hem kebap oldugu zaman yanina mutlaka bol salata koyarim dengeliyor :)
O iyi niyetinizden kaynklaniyor :) tavsan hani tatli sirin ya insan nasil yer bunu duygusu olusuyor galiba. Cevremde yiyen cok ama ben yiyebilir miyim bilmiyorum. Yeni lezzetlere pek acik birisi degilimdir acikcasi :)Beyin yeme düşüncesi bile ürkütüyorYoksa başka sebebi yok
Eşim bir sefer tavşan getirmişti..Eti kavurma yapınca çok lezzetli olsada ben o sevimli tavşanı yediğimi düşündüğüm için yiyememiştim.![]()
Sizin 7. Takımdan arkadaslar gormesinler sonraBen mezelerle seviyorum özellikle![]()
Tadına baktım .Lezzette sorun yokO iyi niyetinizden kaynklaniyor :) tavsan hani tatli sirin ya insan nasil yer bunu duygusu olusuyor galiba. Cevremde yiyen cok ama ben yiyebilir miyim bilmiyorum. Yeni lezzetlere pek acik birisi degilimdir acikcasi :)

Bende öyle yapıyorum..Yanına birşeyler olmazsa yiyememBen mezelerle seviyorum özellikle![]()
Bende kucukken serce yemistimTadına baktım .Lezzette sorun yokAma ben onu yiyemem
![]()