Nasıl yani tavuk da etAblacım bir seferde bizim için et yemeği yap
Bu kategori sadece kırmızı et yemekleri canım tavuk dahil değilNasıl yani tavuk da etbaşlık da beyaz kırmızı belirtilmemiş
Yeni kategori hayırlı olsun.Güzel tariflerin,güzel sohbetlerin olduğu ,bol katılımlı bir yarışma olur inşallah.
Anlaşıldı da sakatatlar olur mu acabaBu kategori sadece kırmızı et yemekleri canım tavuk dahil değil
Tavuk yemekleri kategorisi ayrı yapılıyor..
Anlaşıldı da sakatatlar olur mu acabayoksa ssalatalarda ayrı kategori mı kelle,paća,ciğer,bumbar ,şırdan ,kaburga dolma,yürek,dalak ,böbrek
Hoşgeldin Deynep'imYeni kategori hayırlı olsun.Güzel tariflerin,güzel sohbetlerin olduğu ,bol katılımlı bir yarışma olur inşallah.
-Kristal- Munzevi Zencefil bu kategoride olacağınız için sevindim şekerler
Et yemekleri deyince aklınıza bunlar mı geliyorAnlaşıldı da sakatatlar olur mu acabayoksa ssalakatadlarda ayrı kategori mı kelle,paća,ciğer,bumbar ,şırdan ,kaburga dolma,yürek,dalak ,böbrek
Hepimiz merakla bekliyoruzYeni yarışmamiz hayırlıolsun et yemeği bilgim fazla yok zaten hep dışarda yeriz kebab fln ama takipdeyim tarifler için katılan herkese başarılar deynepnaz çok merak ediyorum ne yapican bize bakalim
Klasik oluyorlar bence çeşit daha güzel.Et yemekleri deyince aklınıza bunlar mı geliyor
Aklınıza biftek,pirzola,kebap,döner,kavurma hiç gelmiyor mu
Sen bilirsin canımKlasik oluyorlar bence çeşit daha güzel.
Yeni kategori hayırlı olsun.Güzel tariflerin,güzel sohbetlerin olduğu ,bol katılımlı bir yarışma olur inşallah.
Hoşgeldin Deynep'im
Bende bu kategoriyedeynepnaz Munzevi Zencefil -Kristal- katılacak diye çok mutluyum
Beni etiketlersinEkliycem canim.deynep duy sana kaçiş yok
sizide aramızda görmekten şeref duyarız hanımefendiYeni kategori hayırlı olsun.Güzel tariflerin,güzel sohbetlerin olduğu ,bol katılımlı bir yarışma olur inşallah.
evet yaaa deynep ne yemek yapacak acaba bende çok heyecanlıyımHoşgeldin Deynep'im
Bende bu kategoriyedeynepnaz Munzevi Zencefil -Kristal- katılacak diye çok mutluyum
sizide aramızda görmekten şeref duyarız hanımefendi
evet yaaa deynep ne yemek yapacak acaba bende çok heyecanlıyım
Hoşgeldin Deynep'im
Yeni yarışmamiz hayırlıolsun et yemeği bilgim fazla yok zaten hep dışarda yeriz kebab fln ama takipdeyim tarifler için katılan herkese başarılar deynepnaz çok merak ediyorum ne yapican bize bakalim
Bende çok heyecanlıyımpastalara katılmadığım için pişmanim ama tarifini ekliycem yine de sonra şimdi etlere yoğunlaşıyorum ohhh miss
Bende çok mutluyum valla özledim
deynepnaz her zaman ki gibi kendini aradan çekiyor zekiiii kiz
Ekliycem canim.deynep duy sana kaçiş yok
sizide aramızda görmekten şeref duyarız hanımefendi
evet yaaa deynep ne yemek yapacak acaba bende çok heyecanlıyım
O kadar bekleyemem
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.Lütfen 20 gün sonra tekrar deneyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?