Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yeni kategori hayırlı olsun.Güzel tariflerin,güzel sohbetlerin olduğu ,bol katılımlı bir yarışma olur inşallah.
-Kristal- Munzevi Zencefil bu kategoride olacağınız için sevindim şekerler

Bu kategori sadece kırmızı et yemekleri canım tavuk dahil değil
Tavuk yemekleri kategorisi ayrı yapılıyor..
Anlaşıldı da sakatatlar olur mu acaba yoksa ssalakatadlarda ayrı kategori mı kelle,paća,ciğer,bumbar ,şırdan ,kaburga dolma,yürek,dalak ,böbrek

Anlaşıldı da sakatatlar olur mu acaba yoksa ssalakatadlarda ayrı kategori mı kelle,paća,ciğer,bumbar ,şırdan ,kaburga dolma,yürek,dalak ,böbrek
Et yemekleri deyince aklınıza bunlar mı geliyor
Aklınıza biftek,pirzola,kebap,döner,kavurma hiç gelmiyor mu

Yeni yarışmamiz hayırlı olsun et yemeği bilgim fazla yok zaten hep dışarda yeriz kebab fln ama takipdeyim tarifler için katılan herkese başarılar deynepnaz çok merak ediyorum ne yapican bize bakalim

Bende çok heyecanlıyım pastalara katılmadığım için pişmanim ama tarifini ekliycem yine de sonra şimdi etlere yoğunlaşıyorum ohhh miss

Hoşgeldin Deynep'im
Bende bu kategoriye deynepnaz Munzevi Zencefil -Kristal- katılacak diye çok mutluyum

Bende çok mutluyum valla özledim
deynepnaz her zaman ki gibi kendini aradan çekiyor zekiiii kiz

Pasta tarifini ekle görelim o zaman
deynepnaz bu sefer kaçamıyacak

sizide aramızda görmekten şeref duyarız hanımefendi

Hoşgeldin Deynep'im
Bende bu kategoriye deynepnaz Munzevi Zencefil -Kristal- katılacak diye çok mutluyum
evet yaaa deynep ne yemek yapacak acaba bende çok heyecanlıyım

Hoşgeldin Deynep'im

Yeni yarışmamiz hayırlı olsun et yemeği bilgim fazla yok zaten hep dışarda yeriz kebab fln ama takipdeyim tarifler için katılan herkese başarılar deynepnaz çok merak ediyorum ne yapican bize bakalim

Pasta tarifini ekle görelim o zaman
deynepnaz bu sefer kaçamıyacak

Ekliycem canim.deynep duy sana kaçiş yok

sizide aramızda görmekten şeref duyarız hanımefendi

evet yaaa deynep ne yemek yapacak acaba bende çok heyecanlıyım

deynepnaz 'ın tarifine destek için tüm kkya bildirim mi yollasak

Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.Lütfen 20 gün sonra tekrar deneyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…