Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Haydi sor sor
Biz hep konu dışı konuşuyoruz çoğunlukla zaten,geyik serbest
Cumartesi kiziminndogum gunu var menum soyle:
Konseptimiz şeker dukkani
Konsepte uygun seker hamuru suslemeli pasta yapacagim
1 yas kurabiyesi yapacagim
Minik pogacalar
Muska boregi
Sehriye salatasi
Cupcake
Mercimek koftesi
Yogurlu patlican salatasi
Mor lahana salatasi
Yaprak sarmasi
Truff

Ama sanki biseyler eksik gibi hissediyorum. Menu konusunda biraz yardimci olabilir misiniz?

Daha ne olsunAma Nevreste gelince sana yardımcı olur.

Konsept ="vintagecupcakes, post: 47913800, member: 782506"]Cumartesi kiziminndogum gunu var menum soyle:
Konseptimiz şeker dukkani
Konsepte uygun seker hamuru suslemeli pasta yapacagim
1 yas kurabiyesi yapacagim
Minik pogacalar
Muska boregi
Sehriye salatasi
Cupcake
Mercimek koftesi
Yogurlu patlican salatasi
Mor lahana salatasi
Yaprak sarmasi
Truff

Ama sanki biseyler eksik gibi hissediyorum. Menu konusunda biraz yardimci olabilir misiniz?[/QUOTE]
Konsep dışı olmuş.salatalar falan elmalı şker, çikotoplar, şeker hamuru süslü kurabiyeler de olmalı.minik pizzalar tercih ederdim.

Konsep dışı olmuş.salatalar falan elmalı şker, çikotoplar, şeker hamuru süslü kurabiyeler de olmalı.minik pizzalar tercih ederdim.[/QUOTE]
Truff yapacagim zaten cikolatali top olarak 1 yas kirabiyelerim de seker hamuru kaplamali olacak. Ayrica cubuklu renkli halka sekerler baston seker ve icine renkli sakizlar koydugum.minik seker makinalari aldim iki tanedondurunce seker dusuyor iclerinden.marsmelovlari susleyip cubuklara gecirip sunacagim. Bunlar cocuklara yonelik olarak hali hazirda bekliyorlar :) salatalar mezeler yetiskinlee yonelik :)

Kısır ve hindistan cevizine bulanmış toplar da güzel duruyor ama menün zaten bayağı doyurucu.

QUOTE="deynepnaz, post: 47914222, member: 720527"]Sen başlattın yaprak02 [/QUOTE]
Bitiriyorum o halde.işe gidecem.takipdeyim.ayrıca menüdeki büyüklere yönelik kısmı uymamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…