Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Bende bugün almaya çıkacak ama ne alaçam bilmiyorum
Bişi almasan bile dolaşmakta güzel ama kendine yorma yanına suyunu al hamilelikte yürüş iyidir kendini yormamak kaydıyla istersen elbise bak bebeğin rahat edeceği bişi olsun hem de 9 ay boyunca idare edebilecek bişi sonra
Kilo verirsen giyemezsin belki...kullanışlı karnını sıkmayan bişi bak

Tek başima çıkamam zaten canım , 6 gibi falan esimle beraber çıkarım.
Elbise düşünüyorum zaten kapalıyım hem ben , doğuma kadar idare etsinn diyorum. Sonrasında daraltiririm elbiseyi o sorun değil . Evdeki hic birseyimin içine giremiyorum eteklerim gömleklerim pantolonlarim hem dar geliyor , düğmeleri patliyor

Aklıma geldi şuraya koyayim dedim

Bu yorgunluğun üstüne güzel giderdi.Ben sigara böreğini bir de farklı usulde yapıyorum fırında.Öyle de güzel oluyor .İlk yufkayı serip yağ sürüyorum.Sonra tekrar 2.yufkayı sürüp yağlıyorum.Daha sonra ikiye kesip,üçgen şeklinde kesip iç harcını koyuyorum.Tenvereye veya leğene koyup üzerine çıkacak kadar süt ,su karışımı döküp en az 1 saat bekliyorum.Daha sonra tek tek süzgece alıp elimde hafif süzdürüp fırın tepsisine alıyorum.Anlatırken uzun gibi duruyor da aslında pratik oluyor.

Bu borekle ikinci oldum ben çok profesyonel bir çalışmaydı , sabahın 5,30 civarıydı tek gözüm kapalı şekilde yaptım ve çektim

Senin tarifine banyo böreği deniyor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…