Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yok o kadar değil ama bensiz yapamıyor...Okul açılınca ne yapacağız bilmiyorum..
Yeni arkadaslari falan gorunce alisir nasilsa. Hepimiz oyle olmadik mi :) butunuyle size muhtac yasi itibariyle buyudukce yeni arkadaslar edindikce normallesir merak etmeyin bence

Yeni arkadaslari falan gorunce alisir nasilsa. Hepimiz oyle olmadik mi :) butunuyle size muhtac yasi itibariyle buyudukce yeni arkadaslar edindikce normallesir merak etmeyin bence
İnşaallah canımBizim tayin durumu varHenüz belli olmadıBayram sonu belli olursa ve tayin çıkarsa ,mecburen okul değişikliği olacakBu beni ürkütüyor..

İnşaallah canımBizim tayin durumu varHenüz belli olmadıBayram sonu belli olursa ve tayin çıkarsa ,mecburen okul değişikliği olacakBu beni ürkütüyor..
Hersey yoluna girer insallah. Bence sıkmayin caninizi stres hastalik getirir abla. Su akar yolunu bulur derlerm hersey olacagina varir nasilsa. Akisina birakin bence :)

Hersey yoluna girer insallah. Bence sıkmayin caninizi stres hastalik getirir abla. Su akar yolunu bulur derlerm hersey olacagina varir nasilsa. Akisina birakin bence :)
İnşaallah canımAslında önceleri daha çok takıyordum,bende biraz akışına bıraktım..Ama iş gerçek olursa ne düşünürüm bilmiyorum

İnşaallah canımAslında önceleri daha çok takıyordum,bende biraz akışına bıraktım..Ama iş gerçek olursa ne düşünürüm bilmiyorum
Duruma gore hareket edilir zaten kasmayin yinede. rabia abla, nana, deynep abla yardima gelir hem

Onlar gelene kadar ben taşınırımTaşınmak sorun değil zaten,ben okul durumunu problem yapıyorum..
E nakil yapilir abla. Cocuklar mecburen bir alisma surecinden gecekler. Yeni sehir, yeni ev, yeni bir hayat ve okul elbetteki alisma sureci gerektirir. Siz atlatirsiniz yahu korkmayin :) cagiririm bak rabia ablayi

E nakil yapilir abla. Cocuklar mecburen bir alisma surecinden gecekler. Yeni sehir, yeni ev, yeni bir hayat ve okul elbetteki alisma sureci gerektirir. Siz atlatirsiniz yahu korkmayin :) cagiririm bak rabia ablayi
Anlatınca ne kolay geliyor,inşaallah öyle olur
rabia01 Almanya'dan gelene kadar ben 2 .eve geçerim

Anlatınca ne kolay geliyor,inşaallah öyle olur
rabia01 Almanya'dan gelene kadar ben 2 .eve geçerim
Empati yapiyorum da abla evet ev tasimak esyalari yerlestirmek.cocuklarin okul isi falan gercekten zor olur evet ama halledilmeyecek seyler degil sonucta.

Ucakla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…