- Emoji Skoru
- 4.190
- Puanlar
- 53
Tesekkur ederim :) et yemegi yaptin mi :)Tamam canım Allah yardımcınız olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim :) et yemegi yaptin mi :)Tamam canım Allah yardımcınız olsun![]()
Hayır yapmadımTesekkur ederim :) et yemegi yaptin mi :)
Piki :) senin kucuk bebis napiyo ablaHayır yapmadım![]()
ana kuzusu mu yoksa :)1. sınıfa başlayacak ablasıPiki :) senin kucuk bebis napiyo ablaana kuzusu mu yoksa :)

Oyy bizim bi akraba da var o da 6 yasinda anasinin eteginden 1 saniye ayrilmiyor. Anne de anne baska bisey yok1. sınıfa başlayacak ablasıOkul hazırlığı yapıyoruz...Ana kuzusu tabi ki
![]()
Yok o kadar değil ama bensiz yapamıyor...Okul açılınca ne yapacağız bilmiyorum..Oyy bizim bi akraba da var o da 6 yasinda anasinin eteginden 1 saniye ayrilmiyor. Anne de anne baska bisey yok![]()
Yeni arkadaslari falan gorunce alisir nasilsa. Hepimiz oyle olmadik mi :) butunuyle size muhtac yasi itibariyle buyudukce yeni arkadaslar edindikce normallesir merak etmeyin benceYok o kadar değil ama bensiz yapamıyor...Okul açılınca ne yapacağız bilmiyorum..![]()
İnşaallah canımYeni arkadaslari falan gorunce alisir nasilsa. Hepimiz oyle olmadik mi :) butunuyle size muhtac yasi itibariyle buyudukce yeni arkadaslar edindikce normallesir merak etmeyin bence![]()
Hersey yoluna girer insallah. Bence sıkmayin caninizi stres hastalik getirir abla. Su akar yolunu bulur derlerm hersey olacagina varir nasilsa. Akisina birakin bence :)İnşaallah canımBizim tayin durumu var
Henüz belli olmadı
Bayram sonu belli olursa ve tayin çıkarsa ,mecburen okul değişikliği olacak
Bu beni ürkütüyor..
![]()
İnşaallah canımHersey yoluna girer insallah. Bence sıkmayin caninizi stres hastalik getirir abla. Su akar yolunu bulur derlerm hersey olacagina varir nasilsa. Akisina birakin bence :)
Duruma gore hareket edilir zaten kasmayin yinede. rabia abla, nana, deynep abla yardima gelir hemİnşaallah canımAslında önceleri daha çok takıyordum,bende biraz akışına bıraktım..Ama iş gerçek olursa ne düşünürüm bilmiyorum
![]()
Onlar gelene kadar ben taşınırımDuruma gore hareket edilir zaten kasmayin yinede. rabia abla, nana, deynep abla yardima gelir hem![]()

E nakil yapilir abla. Cocuklar mecburen bir alisma surecinden gecekler. Yeni sehir, yeni ev, yeni bir hayat ve okul elbetteki alisma sureci gerektirir. Siz atlatirsiniz yahu korkmayin :) cagiririm bak rabia ablayiOnlar gelene kadar ben taşınırımTaşınmak sorun değil zaten,ben okul durumunu problem yapıyorum..
![]()
Anlatınca ne kolay geliyor,inşaallah öyle olurE nakil yapilir abla. Cocuklar mecburen bir alisma surecinden gecekler. Yeni sehir, yeni ev, yeni bir hayat ve okul elbetteki alisma sureci gerektirir. Siz atlatirsiniz yahu korkmayin :) cagiririm bak rabia ablayi![]()
Empati yapiyorum da abla evet ev tasimak esyalari yerlestirmek.cocuklarin okul isi falan gercekten zor olur evet ama halledilmeyecek seyler degil sonucta.Anlatınca ne kolay geliyor,inşaallah öyle olur
@rabia01 Almanya'dan gelene kadar ben 2 .eve geçerim![]()
Tabi canım halledilirEmpati yapiyorum da abla evet ev tasimak esyalari yerlestirmek.cocuklarin okul isi falan gercekten zor olur evet ama halledilmeyecek seyler degil sonucta.
Ucakla gelir![]()
Kısır da mı yapmazTabi canım halledilir
Çok tembel , bana faydası değil zararı olur![]()
Yapmasını biliyor ama yapmazKısır da mı yapmaz![]()