En iyisi.Bazıları çok mükemmelliyetçi oluyor ,kusursuz olsun istiyor.Bu çocuk zaten 1.sınıfa gidiyor,elbet dört dörtlük olamaz ya.Bir yakınımı uyardım bu konuda.Kızının yazdığını beğenmeyip sildi,yeniden yazdırmak için.Dedim senin yaptığın yemeği eşin güzel olmamış diye dökse,yeniden yaptırsa ,aynı istekle yapar mısın dedim.Madem çok güzel istiyorsun ,önce az karalama defterine yazsın,daha sonra deftere dedim.Sonuçta emek var,çocuklara da yazık.
En iyisi.Bazıları çok mükemmelliyetçi oluyor ,kusursuz olsun istiyor.Bu çocuk zaten 1.sınıfa gidiyor,elbet dört dörtlük olamaz ya.Bir yakınımı uyardım bu konuda.Kızının yazdığını beğenmeyip sildi,yeniden yazdırmak için.Dedim senin yaptığın yemeği eşin güzel olmamış diye dökse,yeniden yaptırsa ,aynı istekle yapar mısın dedim.Madem çok güzel istiyorsun ,önce az karalama defterine yazsın,daha sonra deftere dedim.Sonuçta emek var,çocuklara da yazık.
Tabi canım çok haklısın...Zaten zorla yapıyor birde sildirip tekrar yapmasını isteyemem.Öğrendiği şeyi tek başına yapıyor..Yeni şeyleri başında bekleyip evet doğru,şuraya kadar yapman lazım falan deyip uyarıyorum..Birde ne kadar güzel mükemmel oldu,harikasın diye telkinlerde bulunuyorum..Birkaç gündür noktaların üzerinden gidiyorlardı,bugün kendi yazmaya başladı..Tabi daha şekiller ama harflere benziyor..Biraz zorlandı...Yorulduğu için zorlandı ama alışmak zorunda...
Tabi canım çok haklısın...Zaten zorla yapıyor birde sildirip tekrar yapmasını isteyemem.Öğrendiği şeyi tek başına yapıyor..Yeni şeyleri başında bekleyip evet doğru,şuraya kadar yapman lazım falan deyip uyarıyorum.kadar güzel mükemmel oldu,harikas.Birde ne ın diye telkinlerde bulunuyorum..Birkaç gündür noktaların üzerinden gidiyorlardı,bugün kendi yazmaya başladı..Tabi daha şekiller ama harflere benziyor..Biraz zorlandı...Yorulduğu için zorlandı ama alışmak zorunda...
Sağol canımKızlarda bu kadar uğraştım mı hatırlamıyorumÖğretmen hergün 4 sayfa ödev veriyorBugün biraz daha zorduYavrum hem bitirmek istiyor,hem uykusu geliyor..Bayağı zorlandı...Çok şükür bitti ..Tadını çıkar