Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yok ben yapmamHatta öğretmen uyardı''Yapmak isterseniz sizede veririm'' dedi..
Ben o konuda katıyım bir çizgi bile koymam
En iyisi.Bazıları çok mükemmelliyetçi oluyor ,kusursuz olsun istiyor.Bu çocuk zaten 1.sınıfa gidiyor,elbet dört dörtlük olamaz ya.Bir yakınımı uyardım bu konuda.Kızının yazdığını beğenmeyip sildi,yeniden yazdırmak için.Dedim senin yaptığın yemeği eşin güzel olmamış diye dökse,yeniden yaptırsa ,aynı istekle yapar mısın dedim.Madem çok güzel istiyorsun ,önce az karalama defterine yazsın,daha sonra deftere dedim.Sonuçta emek var,çocuklara da yazık.

Tabi canım çok haklısın...Zaten zorla yapıyor birde sildirip tekrar yapmasını isteyemem.Öğrendiği şeyi tek başına yapıyor..Yeni şeyleri başında bekleyip evet doğru,şuraya kadar yapman lazım falan deyip uyarıyorum..Birde ne kadar güzel mükemmel oldu,harikasın diye telkinlerde bulunuyorum..Birkaç gündür noktaların üzerinden gidiyorlardı,bugün kendi yazmaya başladı..Tabi daha şekiller ama harflere benziyor..Biraz zorlandı...Yorulduğu için zorlandı ama alışmak zorunda...

Bu sözler bana biraz tanıdık geldi
Maviyle boyadım o yerleri ama tam çıkmamış

1. Sınıf çocuğu 4 sayfa ödev zordur bea Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…