Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Bu akşam yemeğe götürdüler dünürlerde geldiler süpriz yaptılar,yaş pastada almışlar.
Sonrada hediyem geldi,maskülen ayakkabı almışlar çok beğendim:))
Mesajınızı beğenmeden önce googlede maskülen ayakkabı ney diye bakmadım ki
Allah razı olsun Onlardan da,değerli olduğunun hissettirilmesi güzel bir duygu.

Kızlar şu an içim bir tuhaf oldu.Balkona kiler dolabının üzerine kuş yuva yapmıştı,yavruları var.Genelde çok yuva yaparlar oraya.Dün ikindi saatlerinde yağmur yağınca sürgülü camı kapattım,aklıma kuşlar gelmedi.Biraz önce yatak odasına girdiğimde ,camından gördüm ki,anne kuş mu artık camdan girmek için çabalıyor.Hemen ben yaptım diye balkona koştum ,camı açtım,yatak odasına gittim,camdan tekrar baktım.Aman Allahım bu nasıl bir sahne.Resmen birbirlerine sarılıyorlar,öpüyorlar,anne her yerde anne.Allah kimseyi yavrularından ayırmasın...

Kızlar şu an içim bir tuhaf oldu.Balkona kiler dolabının üzerine kuş yuva yapmıştı,yavruları var.Genelde çok yuva yaparlar ........,anne her yerde anne.Allah kimseyi yavrularından ayırmasın...
Doğru diyorsunuz. Bizim toplumda annelik kadınlık kutsal sayılır. Ćok şükür böyle bir toplum da yaşıyorum. her çocuk benim çocuğum gibi .hassas narin duygusallardır. Bebek olan her canlı şefkati hakkediyor. Tebrik ederim davranışınızı

deynepnaz bende de o yuvalardan var .

Herkes bozar binada , camlar pisleniyor diye .

Ben asla dokunmam .

Hoş biraz abarttım geçen sene yuvayı kapadım ayakkabı kutusuyla , elimdwn beslemeye çalıştım falan .. biraz kızdılar çekil git be kadın der gibi :))

Senin sahnede içimi cızlattı valla .

Allah razı olsun ne güzel davranış

Benim balkon da pisleniyor ama ne yaparsın,benim balkonu çok seviyorlar
Seneler öncesi balkona, mermere buğday seperdim,ben gidince kuşlar kaçardı.Birkaç gün sonra alıştılar bana.Sonrasında kuş gribi vakası çıktı.Bu sefer onlar geldi ,ben kovdum korkudan .Ne çatlak kadın bu demişlerdir.

Halayda başı hatmece çeker ne gündür ne düğündür hey hey tey tey herkes halaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…