Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Anam Angaranın dikmeni tekrar seyrediyorum tahliyenin konuşması aynı ben

Biz hersene saklıların dininde büyütüp yolluyoruz deynebim ama balkon çok kötü oluyor şu an normal güvercin boyutuna geldi ama bi türlü bizim balkonu bırakıp gidemedi yaramaz güvercinimiz

Son düzenleme:
Biz hersene saklıların dininde büyütüp yolluyoruz deynebim ama balkon çok kötü oluyor şu an normal güvercin boyutuna gelfi ama bi türlü bizim balkonu bırakıp gidemedi yaramaz güvercinimiz
Olan bana oluyorHortumla yıkıyordum camları,su sıçrar Onlara diye silmek zorunda kalıyorum,bizimkilerde bayağı büyüdü gitmek bilmiyorlar,rahatları iyi demek kiKızıma kalsa eve sokacak.Anne gelsinler ,yemeklerini yesinler ,yine giderler diyor.

Biz hersene saklıların dininde büyütüp yolluyoruz deynebim ama balkon çok kötü oluyor şu an normal güvercin boyutuna geldi ama bi türlü bizim balkonu bırakıp gidemedi yaramaz güvercinimiz
Çık balkona angarının bağları ile halay çek bi daha gelmez

Allah kolaylık versin.Gerçekten 1.sınıf çok zor oluyor.Senelerden beri rahattım.2 sene sonra beni de maraton bekliyor
Sağol canımKızlarda bu kadar uğraştım mı hatırlamıyorumÖğretmen hergün 4 sayfa ödev veriyorBugün biraz daha zorduYavrum hem bitirmek istiyor,hem uykusu geliyor..Bayağı zorlandı...Çok şükür bitti ..Tadını çıkar

Gözümün önüne illaki görmüşsündür;Annesi ödev yaparken tv izleyen çocuk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…