Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Nevoş sana bir şey anlatacağım
Bugün sürekli bir şeyleri sezinliyorum:olamaz:
Telefonum çalmadan şimdi telefonum çalacak diyorum telefon çalıyor..:olamaz:
Arkadaşıma şakasına aaaa sen kesin x bölüme yerleşmişsindir diyorum aylardır görüşmediğim biri nereye yazdığını bilmeden,hop o bölüm çıkıyor..:olamaz::olamaz:
Arkadaşıma şakasına düşersin sen şimdi diyorum hop ayağı takılıyo düşüyo:olamaz:
Bugün canım bundan çekiyor hop sana geliyorum sende sabah bundan yapmışsın
Neler oluyor nevreste hep bu pizzaları yiyemediğim için mi böyle oluyor:olamaz::olamaz::olamaz:
Neler oluyor ya:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bugün sende birşeyler var:KK17:Sahiden bu kadar şeyi nereden biliyorsun:skandal:Temiz yürekli:KK200:
Ama sebebi bu pizzalar olabilir:kk77:Sıcak sıcak çok güzel oluyor:KK45:

Bugün sende birşeyler var:KK17:Sahiden bu kadar şeyi nereden biliyorsun:skandal:Temiz yürekli:KK200:
Ama sebebi bu pizzalar olabilir:kk77:Sıcak sıcak çok güzel oluyor:KK45:

Bencede sebebi bu lezzetli pizzalar bende alıp yapıcam :KK53:
Markete gidince mantarlara saldırmaktan unuttum ben bu dondurucu bölümüne ugramayı :KK53:
Bunu mantarlı kaşarlı yaptığını düşünsene offfffffffffffffffffffff:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Bencede sebebi bu lezzetli pizzalar bende alıp yapıcam :KK53:
Markete gidince mantarlara saldırmaktan unuttum ben bu dondurucu bölümüne ugramayı :KK53:
Bunu mantarlı kaşarlı yaptığını düşünsene offfffffffffffffffffffff:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
Ben genelde kahvaltı için yapıyorum:kk77:Mantarlı hiç denemedim :dondurma:Eminim güzel olur:kk77:

Kimmiş o canavarlar hemen etiketleyelim:KK70:
Havalar iyi bayağı serinledi:KK53:
İsimlerini verirsem senin eline koz vermiş olurum ha bire etiketler şikayet edersin sen beni :63: sırf bu pizzalardan vermemek için :63: ayrıca sana çok takılıyordum takma dişlisin diye, bundan sonra takılırsam ... :olamaz: 20 lik dişlerim den çekiyorum :KK45::KK45::KK45::KK45:

İsimlerini verirsem senin eline koz vermiş olurum ha bire etiketler şikayet edersin sen beni :63: sırf bu pizzalardan vermemek için :63: ayrıca sana çok takılıyordum takma dişlisin diye, bundan sonra takılırsam ... :olamaz: 20 lik dişlerim den çekiyorum :KK45::KK45::KK45::KK45:
Profilinden bulmak kolay olur:lülülü:
Tabi artık sende yaşlanıyorsun:KK53:

Back
X