Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Nevroş depnazim senin arkadan çok konuşuyor 'et nedir hiç bilmez o tur şeyleri biciriksiz' diyor arkandan, en son et yemeği yapacağım diye makarna yapmışsın :KK53:
Deynep ne söylüyorsa doğrudur:KK45::KK37:
Ben temizlik yapıyorum,hiç uğraşamam:-)Yumurta nelerine yetmiyor birde makarnamı yapacağım:KK59:

Eşim ve et yemeği yapmak:KK45:
Benimki yapmaz ama Allah için et doğramaya yardım eder.Ama ben genelde kasaba doğratırım bulaşık çıkmasın diye:KK45:.Dün misafirim vardı ,yemeğin yanına tavuk sote yapmak için oğlanı 2 kere gönderdim kasaba.Birinde göğüs yokmuş,eşim bütün alsaydın ,göğsünü annen doğrardı diyor,eşim beni henüz tanıyamamış.Kasap varken ben niye doğrayayım.:KK53:

Benimki yapmaz ama Allah için et doğramaya yardım eder.Ama ben genelde kasaba doğratırım bulaşık çıkmasın diye:KK45:.Dün misafirim vardı ,yemeğin yanına tavuk sote yapmak için oğlanı 2 kere gönderdim kasaba.Birinde göğüs yokmuş,eşim bütün alsaydın ,göğsünü annen doğrardı diyor,eşim beni henüz tanıyamamış.Kasap varken ben niye doğrayayım.:KK53:
Yok canım eşim o tür yardımlarda pek bulunmaz..O sadece sıkıştığım zamanlarda müdahale eder..Ben yemekle ilgilenmeyi sevdiğim için çok karışmaz:KK45:
Tabi canım ne gerek var kasap doğrasın:KK45::KK54:

Back
X