Deynep ne söylüyorsa doğrudurNevroş depnazim senin arkadan çok konuşuyor 'et nedir hiç bilmez o tur şeyleri biciriksiz' diyor arkandan, en son et yemeği yapacağım diye makarna yapmışsın![]()
Ben temizlik yapıyorum,hiç uğraşamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deynep ne söylüyorsa doğrudurNevroş depnazim senin arkadan çok konuşuyor 'et nedir hiç bilmez o tur şeyleri biciriksiz' diyor arkandan, en son et yemeği yapacağım diye makarna yapmışsın![]()
Niye yalan söylüyorsunNevroş depnazim senin arkadan çok konuşuyor 'et nedir hiç bilmez o tur şeyleri biciriksiz' diyor arkandan, en son et yemeği yapacağım diye makarna yapmışsın![]()
,hatta et doğramayı bile bilmez ,eşi doğrar da demedim.
Eşim ve et yemeği yapmakNiye yalan söylüyorsun,hatta et doğramayı bile bilmez ,eşi doğrar da demedim.
![]()
Eeee Bende temizlik yapacağımDeynep ne söylüyorsa doğrudur
Ben temizlik yapıyorum,hiç uğraşamamYumurta nelerine yetmiyor birde makarnamı yapacağım
![]()
O kadarda deşifre etmeyeyim dedimdiNiye yalan söylüyorsun,hatta et doğramayı bile bilmez ,eşi doğrar da demedim.
![]()

En son dün sevgilimle birbirimize girdik, Bende o dediğin seydeyim, aşmaya çalışıyorumBen depresyondayım![]()

Ben et yemeği bilmiyorum sende 3 tarif birden varmışEn son dün sevgilimle birbirimize girdik, Bende o dediğin seydeyim, aşmaya çalışıyorum![]()

Evet kesin ilk bire girecek 3 tarif, Allahtan tek yemek yapıyoruz yoksa kesin ilk uç benimdiBen et yemeği bilmiyorum sende 3 tarif birden varmış![]()


Benimki yapmaz ama Allah için et doğramaya yardım eder.Ama ben genelde kasaba doğratırım bulaşık çıkmasın diyeEşim ve et yemeği yapmak![]()
Çok iddialıEvet kesin ilk bire girecek 3 tarif, Allahtan tek yemek yapıyoruz yoksa kesin ilk uç benimdi![]()

Ben deEeee Bende temizlik yapacağım![]()
Ben deBen depresyondayım![]()
Yok canım eşim o tür yardımlarda pek bulunmaz..O sadece sıkıştığım zamanlarda müdahale eder..Ben yemekle ilgilenmeyi sevdiğim için çok karışmazBenimki yapmaz ama Allah için et doğramaya yardım eder.Ama ben genelde kasaba doğratırım bulaşık çıkmasın diye.Dün misafirim vardı ,yemeğin yanına tavuk sote yapmak için oğlanı 2 kere gönderdim kasaba.Birinde göğüs yokmuş,eşim bütün alsaydın ,göğsünü annen doğrardı diyor,eşim beni henüz tanıyamamış.Kasap varken ben niye doğrayayım.
![]()
Zaten pek niyetin olduğu söylenemezÇok iddialıBen çok korktum hayatta katılmam
![]()
Ben diycektimAllah muhabbetinizi artırsın![]()
Bahanelerime sulanmayın lütfen.Ben de
Ben de![]()

CISSS,pasta konusuna girmeZaten pek niyetin olduğu söylenemezen son pastada çok iddialıydim Allah var ben çoğu pastayı elemistim şundan şundan kaybeder diye yine 3. Oldum
![]()

Nasip kısmet canımZaten pek niyetin olduğu söylenemezen son pastada çok iddialıydim Allah var ben çoğu pastayı elemistim şundan şundan kaybeder diye yine 3. Oldum
![]()
TememmmCISSS,pasta konusuna girme![]()