Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ablam sende çok tuhaf bi çorba yapmıştınSenin derecen var kuzum ben sondan ikinci oldum![]()
Yok ben istemem mutluyum sana başarılarGel kız zayiflatak senide![]()

Avare izle ailecek oturup izlenilesi hint filmi hatta izledikten sonra gelip bana teşkür edersinHayirli aksamlar hanimlar naparsiniz :) bir de film tavsiyesi olan varmi![]()

Aman al kilocuklarini mutlu mesut yaşaYok ben istemem mutluyum sana başarılar![]()
Seni cesaretlendireyim sen yap kötü olursa bana yollarsın yerimm ben yemek yemeyi çok severim sen katıl bacım içimden kazanacağin geçti kalbim temiz Allah söylettiYok kuzu ben bir kere katıldım ağzımın payını aldım bir daha cesaretim yok![]()
Kk'nın en çıtır,sarşısın bomba,afet,dünya güzeli ablası bugün daha bir güzel görünüyorsunNasılsın
![]()

Sen onu bir görsen aklın uçarKıskançlıktan çatlıyorum
Karalama politikası
![]()

Evet bir seninle birde Rabia ile uğraşmadan duramıyorum
Az kaldı yalan söylemekten çarpılacağım![]()

Yok canım hiç öyle birşey düşünür müyüm![]()
Sağol canımO zaman sen onu hiç görme
![]()
Ne yapayım yalan mı söyleyeyimYağ çek demiii yemezler nevoşşşşduydummmm gördümm banaaa nene ol artık dedinnn
İyiyim mutfaktayım bugün çocuklar gelecek yemek hazırlıyorum..
Fajita yaptım ilk defa
Tabi tabiiii öyleyimdirrr
Bsk ispikçim bile anında haber uçuruyorrr ne haberrrr
Çakma sarışın çıtırım işteee![]()

Hayırlı bayramlar ablamSelam hanımlar mutfaktasyım şu an,akşama kızım ve damat geliyor yemek işleri malum..
Şimdiden kurban bayramınızı kutluyorum,nice mutlu sağlıklı bayramlara inşallah..
Fırsat bulamam gelmek için yoğun olurum.
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın![]()
Ne oldu?Güvendiğin dağlara karlar mı yağdıEskiden buralar ne hareketliydi rabia01 ablam vardi :/
Yoo yagmadi da yokya burda ondan dedim :) benim daglarim hep karli zatenNe oldu?Güvendiğin dağlara karlar mı yağdı![]()
O zaman seçimlerini yanlış yapıyorsunYoo yagmadi da yokya burda ondan dedim :) benim daglarim hep karli zaten![]()

Nasil yani neyi ya da kimi secmeliyim ki :)O zaman seçimlerini yanlış yapıyorsun
Hayırdır bir problem mi var![]()
Beni seçebilirdinNasil yani neyi ya da kimi secmeliyim ki :)
Problemden cok ne var
Sağlığımız yerinde gerisi önemli değilSiz kişi listemde seçili geldinjz zatenBeni seçebilirdin
O hepimizde varSağlığımız yerinde gerisi önemli değil
![]()
Siz kişi listemde seçili geldinjz zaten
Aynen abla. Önemli de iste saglik kaybedilince onemli olan seyler onemini yitiriyor malesef
Esimle ilgili abla. Bosver burda anlatilcak seyler degil.
Sağlık problemleri mi var![]()
Tamam canım Allah yardımcınız olsunEsimle ilgili abla. Bosver burda anlatilcak seyler degil.