- Emoji Skoru
- 77.966
- Puanlar
- 1.123
Genç ama bir ağırlığı var..Yaşla alakalı değil saygıdan insan abla demek istiyor
![]()
Nevram sen beni çok merak eyorsun biliyorum . Bende seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genç ama bir ağırlığı var..Yaşla alakalı değil saygıdan insan abla demek istiyor
![]()
Bencede genc hala ama nevreste ablanin dedigi gibi bazi insanlarin bi agirligi vardir. Inan nickini gorunce onumu ilikleyesim geliyor :)Ben aylarca genç sandım![]()
Sülümanima sarkan mi varBre gafil sen kim oluyorsun da hükümdarların hükümdarı sultan sülüman a tipim değilsin dersinyatırın bunu falakaya
@EnHarbiKiz Ürremimi getirin baģa![]()
Çok ama çok merak ediyorumestagfirullah
Nevram sen beni çok merak eyorsun biliyorum . Bende senibayramdan sonra inşallah foto koyarım özelden
.
Öyle de ben ablada demiyordum galibaGenç ama bir ağırlığı var..Yaşla alakalı değil saygıdan insan abla demek istiyor
![]()
Bugün alışveriş e çıkınca depresyon dan da çıktımBireh bireh zaten gencim yahu , görende gerçekten yaşlı sanacak
Nana cadısı çıktınmı depresyondan![]()
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz içinBencede genc hala ama nevreste ablanin dedigi gibi bazi insanlarin bi agirligi vardir. Inan nickini gorunce onumu ilikleyesim geliyor :)
Dersin bizi kandırıyor diyeÇok ama çok merak ediyorumTamam bekliyorum
Bende sana yollarım
![]()
Hemşom,dünya yakışıklısı yeğenimin annesi hoşgeldinSülümanima sarkan mi var![]()
Nevram sen beklentini yüksek tutma bu nana cadısına inanipŞimdi daha çok merak ettim![]()
Sen bize ne diyorsunHoş buldum nevosumnolmus
![]()

Sen her halinle hoşsun canımNevram sen beklentini yüksek tutma bu nana cadısına inanip1,57 boyunda 70 kilo bi budur pilicim işte
![]()
Aynen bendeee ,ama kendimede almadım , küçük çoçukları sevindirmeyi çokkk seviyorum...Öyle de ben ablada demiyordum galiba28 mi ne sanıyordum, zor inandim yasini söyleyince
Bugün alışveriş e çıkınca depresyon dan da çıktım![]()
Sanki iftira atmisim gibi davranma nevosSen bize ne diyorsun![]()
Yok daha neler sanki 70 gosteriyorsun ablamNevram sen beklentini yüksek tutma bu nana cadısına inanip1,57 boyunda 70 kilo bi budur pilicim işte
![]()
Sanki iftira atmisim gibi davranma nevos![]()
Ben herşeye hazırımYok daha neler sanki 70 gosteriyorsun ablam
Nevroş sen inanma bunyeni 40 diye hazirlarsan çok sasirirsin![]()