- Emoji Skoru
- 82.827
- Puanlar
- 598
Bıcırıkkende hamaratmis
Desene seni alan yaşadı![]()
Evrenin en tembel adamını alacağım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıcırıkkende hamaratmis
Desene seni alan yaşadı![]()
Yok ya ne tembeli en caliskanini alalim biz o yemeklerini hak etmesi lazım
Evrenin en tembel adamını alacağım inşallah![]()
Daha başlamadık, bu konuda olacak canımYahu ben oy kullanma yerini bulamadım![]()
Daha başlamadı da ondan bulamadın, başlasın burada oy verilecekYahu ben oy kullanma yerini bulamadım![]()
Ha bırak diyorsun yaniYok ya ne tembeli en caliskanini alalim biz o yemeklerini hak etmesi lazım![]()
Allah razı olsun darısı diğer genç kızlara inşallah cebi dolu değilde huyu güzel arıyorsun Allah gönlüne göre versinHa bırak diyorsun yaniTamam, 26 ve üstü en az 178 boylarında huyu güzel oğlan bul bana
![]()
Cebi dolu olanı ne yapayım içi boş olduktan sonra. Amin cumlemizeAllah razı olsun darısı diğer genç kızlara inşallah cebi dolu değilde huyu güzel arıyorsun Allah gönlüne göre versin
Dün kız istemeye gittik ağzımız açık döndük şimdiki genç kızlar rahat arıyor evi arabası yatı katıCebi dolu olanı ne yapayım içi boş olduktan sonra. Amin cumlemize![]()
Boylelerini dünya malı doyurur anca. Önce ev içinde huzur önemli, dünya paran olsun evde huzursuz ol,Dün kız istemeye gittik ağzımız açık döndük şimdiki genç kızlar rahat arıyor evi arabası yatı katı
Tabii ki huzur önemli ama sadece züğürt de olmasın beBoylelerini dünya malı doyurur anca. Önce ev içinde huzur önemli, dünya paran olsun evde huzursuz ol,
Öyle de huzur olmaz zaten, çalışkan olsun ekmek getirsin eveTabii ki huzur önemli ama sadece züğürt de olmasın be.
Ama sen ekmek yemiyorsun ki fazlaÖyle de huzur olmaz zaten, çalışkan olsun ekmek getirsin eve![]()
Niye yemiyormuşum yahu yiyorum, kepekli ekmek alırAma sen ekmek yemiyorsun ki fazla
Zaten önemli olan çalışkan olması,çalıştıktan sonra ,sorumluluğunu bildikten sonra gerisi hallolur zaten.
Dün bana kepekli ekmekle kuru fasulyeye banmama izin vermiyordun amaNiye yemiyormuşum yahu yiyorum, kepekli ekmek alır![]()
Kepekli ekmeğin fasulye suyu ile buluşmasına izin vermedim. Fasulye zaten karbonat, yanında da 4 yk pilav yedin mi ki buda 2 dlm ekmek yapar doydun bittiDün bana kepekli ekmekle kuru fasulyeye banmama izin vermiyordun ama![]()
Ayyyy kime oy versem bilemedimOylama başlamıştır..Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
@yaprak02
@chiLL
@nananais
@nuryolu
@Hazal
@Koalina
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
1 oy hakkınız bulunmaktadır..
![]()
Hahah dur buldum ben ilk önce kendime bi yiğit bulayim sonra kardeşini biseyini de sana buluruz elti oluruzHa bırak diyorsun yaniTamam, 26 ve üstü en az 178 boylarında huyu güzel oğlan bul bana
![]()

Aynen bendeAyyyy kime oy versem bilemedim![]()