• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Ha bırak diyorsun yani :confused: Tamam, 26 ve üstü en az 178 boylarında huyu güzel oğlan bul bana :rolleyes:
Allah razı olsun darısı diğer genç kızlara inşallah cebi dolu değilde huyu güzel arıyorsun Allah gönlüne göre versin

Cebi dolu olanı ne yapayım içi boş olduktan sonra. Amin cumlemize :KK36::KK36:
Dün kız istemeye gittik ağzımız açık döndük şimdiki genç kızlar rahat arıyor evi arabası yatı katı

Öyle de huzur olmaz zaten, çalışkan olsun ekmek getirsin eve :KK16:
Ama sen ekmek yemiyorsun ki fazla:KK45:
Zaten önemli olan çalışkan olması,çalıştıktan sonra ,sorumluluğunu bildikten sonra gerisi hallolur zaten.

Ama sen ekmek yemiyorsun ki fazla:KK45:
Zaten önemli olan çalışkan olması,çalıştıktan sonra ,sorumluluğunu bildikten sonra gerisi hallolur zaten.
Niye yemiyormuşum yahu yiyorum, kepekli ekmek alır :KK53:

Oylama başlamıştır..:KK9::KK9::sampiyon::sampiyon:Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK200:

@yaprak02
@chiLL
@nananais
@nuryolu
@Hazal
@Koalina

OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
:KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200:

Dün bana kepekli ekmekle kuru fasulyeye banmama izin vermiyordun ama:p
Kepekli ekmeğin fasulye suyu ile buluşmasına izin vermedim. Fasulye zaten karbonat, yanında da 4 yk pilav yedin mi ki buda 2 dlm ekmek yapar doydun bitti :KK53:

Oylama başlamıştır..:KK9::KK9::sampiyon::sampiyon:Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK200:

@yaprak02
@chiLL
@nananais
@nuryolu
@Hazal
@Koalina

OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
:KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200:
Ayyyy kime oy versem bilemedim :rolleyes:

Back
X